Valutata 3 stelle su 5

Na ruim een jaar gebruiker van Luxreaders brillen heb ik wisselende ervaringen. Absoluut snelle leveringen, en ook een goede ervaring met antwoorden op vragen aan de klantenservice. Ma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een waardeloze service. 3 brillen gekocht. Twee gingen er zeer snel kapot, pootje liet los van het montuur. Bij beide brillen zelfde euvel. Dit via de site aangegeven, meerdere malen. Er zou conta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb twee brillen besteld: een leesbril (voor lezen en blauwfilter bescherming voor laptop gebruik) plus een zonnebril op sterkte. Beide waren makkelijk uit te kiezen op de website, waar veel keuz... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Paar jaar geleden tevreden over bestelling. Dit keer 4 maanden geleden besteld. Steeds een sussende mail op mijn vraag of alles wel goed ging. Nog steeds geen leesbril. Mogelijk andere eigenaar/ belei... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Scritti dall'azienda

Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn. We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen! 3 paar voor 69 € incl. verzending.

2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 4 stelle su 5

Fijne lichte bril en rustig voor de ogen

Snelle levering. Bril is inderdaad fijn, al is de grootte iets afwijkend van hoe het op de website leek. De bril tegen blauw licht is heel rustig voor de ogen, ben er tevreden mee.

13 luglio 2024

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie.
We vinden het geweldig om te horen dat je blij bent met je nieuwe bril! Het is geweldig om te weten dat je ze licht vindt en dat de blauwlichtbril rustig is voor je ogen.

Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring.
We hopen je in de toekomst nog veel meer stijlvolle brillen te kunnen bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst wat duurdere leesbrillen…

Voor het eerst wat duurdere leesbrillen besteld. Geweldig. Mooie monturen(veel keus) en perfecte glazen. Voor mij nooit geen Hema- of Kruidvatbril meer😉

13 luglio 2024

Beste PeEw,

Bedankt voor deze fantastische review over ons.
We zijn erg blij om te horen dat u onze leesbrillen geweldig vindt met mooie monturen en perfecte glazen!

We waarderen het zeer dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld! Gelukkige en tevreden klanten zijn precies waar we naar streven - dus bedankt!

We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen te kunnen aanbieden.

Valutata 5 stelle su 5

Prima mooi kwaliteit en snel geleverd

Beste Tjerk,

Hartelijk dank voor uw geweldige review.
We zijn erg blij om te horen dat u onze glazen van prima kwaliteit vindt en dat u uw bestelling snel geleverd kreeg.

Gelukkige en tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.

We hopen u in de toekomst nog veel meer glazen te kunnen aanbieden.

Zeker voor herhaling vatbaar

De twee zonnebrillen op sterkte waren loepzuiver en heel kwalitatief. Heel blij met deze brillen .
4 sterren omdat de Trondheim Dark Turtle weliswaar nog kwalitatiever was, maar daarmee te stevig/zwaar met een iets te hoekig montuur om lekker te zitten

3 luglio 2024

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat u onze brillen van hoge kwaliteit vond! Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van je ervaring.

Als het Trondheim-model u niet past, kunt u deze natuurlijk gratis ruilen of retourneren met behulp van ons retourlabel.

Als je vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om je te helpen!

Valutata 5 stelle su 5

Ben zeer tevreden over dit bedrijf en de service die ze geleverd hebben.

Ben zeer tevreden over dit bedrijf en de brillen zijn van goede kwaliteit. De bestelde brillen zijn helaas kwijt geraakt tijdens de verzending maar een top service gekregen. Ze hebben de bestelde brillen opnieuw geleverd! Dank!

Beste J v eck,

Hartelijk dank voor deze geweldige recensie.
We zijn blij om te weten dat u tevreden bent over onze klantenservice! We zijn erg blij dat we u konden helpen met deze kwestie - we hopen dat u veel plezier beleeft aan uw bril!

Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring.

Als je nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je in de toekomst kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om je te helpen!

Goede en snelle service

15 giugno 2024

Beste John,

Hartelijk dank voor deze prachtige recensie!
We zijn blij om te horen dat u onze service goed en snel vindt!

We hopen dat we u in de toekomst nog vaak van glazen mogen voorzien.

Gegarandeerde kwaliteit !

Ida van Luxreaders heeft mij fantastisch geholpen waardoor ik een tevreden drager van een Luxreaders-bril ben: model en pasvorm voldoen op perfecte wijze aan wat ik van een goede (lees)bril verwacht.

Beste Bert,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en uw vriendelijke woorden - we stellen het echt op prijs!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop en onze klantenservice.
Tevreden klanten is precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring.

We hopen dat we u in de toekomst nog veel meer glazen mogen aanbieden.

Valutata 5 stelle su 5

Heb al jaren de leesbrillen van…

Heb al jaren de leesbrillen van luxreaders. Zijn helemaal top. Heel stevig en zijn nog modern ook

21 giugno 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent over onze leesbrillen en ze al jaren heeft! We zijn blij om te horen dat je ze top noch vindt, erg stevig en modern!

We hopen dat we u in de toekomst nog veel meer stijlvolle brillen mogen aanbieden.

Zeer goed product.

Luxreaders heeft een goed product geleverd.
Ik was eerst nog sceptisch, maar na ontvangst van de bril waren mijn twijfels weg. Wat een bril!
Perfect en voor de juiste prijs gevonden.
Mijn complimenten!

11 giugno 2024

Beste Kees,

Bedankt voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat uw twijfels weg waren toen u uw bril ontving! We zijn blij om te horen dat je onze bril perfect vond en voor de juiste prijs.

We hopen dat we u in de toekomst nog veel meer brillen mogen aanbieden.

Mooi montuur

Mooi montuur, goede kwaliteit, snel geregeld, communicatie goed en snelle levering. Top!

1 giugno 2024

Beste Mw. Karen,

Hartelijk dank voor uw geweldige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met onze frames, de kwaliteit en communicatie goed vond en de levering snel.

We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen te mogen leveren.

Superblij met mijn brillen

Superblij met mijn brillen . Mooie kwaliteit en snelle correcte levering

13 giugno 2024

Beste Chris,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u onze glazen van mooie kwaliteit vond en dat u de levering correct en snel vond!

Tevreden klanten is precies waar we voor gaan, dus bedankt voor het delen van uw ervaring.

We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen te mogen leveren.

Aanrader

Super mooie brillen, verpakt in mooie kokers.
Snelle levering. Top!

5 giugno 2024

Beste Vivian,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling.
We zijn blij om te horen dat u blij bent met uw recente aankoop bij ons en dat u vindt dat onze levertijd snel was! We zijn erg blij dat alles top was!

We hopen u in de toekomst nog veel meer geweldige brillen te kunnen aanbieden.

Mooie bril

Mooie bril, mooi materiaal, supersnelle levering!

27 aprile 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met onze glazen en ze mooi en van mooi materiaal vond! We zijn blij om te weten dat je een supersnelle levering hebt ervaren!

We hopen u in de toekomst nog veel meer mooie brillen te mogen leveren.

Valutata 5 stelle su 5

Zonnebril op sterkte online vind je niet zoveel

Ik zag de instrumenten van mijn zweefvliegtuig niet goed meer. Je ligt daar plat in, de instrumenten staan op dezelfde hoogte als de horizon.
Een multifocale bril helpt daarbij niet, bovendien is mijn verzicht nog prima.
Een test met een +1,5 drogisterij zonnebril beviel prima, maar deze zijn niet meer te vinden en gaan bovendien snel kapot.
Zonet voor € 35 een best aanvaardbare pilotenbril op deze sterkte toekregen en die valt reuze mee.
Hij ziet er redelijk stevig uit, benieuwd hoe lang hij meegaat.

18 aprile 2024

Beste Jan,

Bedankt voor je geweldige beoordeling.
We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe bril en dat hij lang meegaat!

Gelukkige en tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt dat u uw ervaring met ons wilde delen.

We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen te kunnen aanbieden.

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg goede kwaliteit brillen

Heel erg goede kwaliteit brillen, zowel met sterkte of als design.

Bestelling was snel en de klantenservice is vriendelijk.

3 aprile 2024

Beste Hazard,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze brillen, de levering en onze klantenservice. We zijn erg blij om te weten dat u onze brillen van zeer goede kwaliteit vindt.

We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen van goede kwaliteit te mogen leveren.

Valutata 5 stelle su 5

Zeker de moeite waard te bestellen!

Twijfelde eerst om te bestellen maar absoluut geen spijt van.
Snelle service goede stevige brillen, zeker de moeite waard om vaker te bestellen.
Nu zonnebrillen met sterkte besteld volgende bestelling wordt 3 nieuwe leesbrillen!

19 marzo 2024

Hallo Ingrid,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. We zijn erg blij om te horen dat de levering snel was en dat de kwaliteit van de brillen aan je verwachtingen voldoet. Ik wens je een geweldige dag toe 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Mooi product voor aantrekkelijke prijs.

Ik heb recentelijk 2 leesbrillen besteld. Dezelfde dag kreeg ik een bericht met een trackingnummer van Postnord. Dit is een Scandinavische postbedrijf. Ik had inmiddels begrepen dat de duur van de verzending wat anders is dan wij in Nederland gewend zijn. De brillen kwamen dus pas 4 dagen later aan. Calculeer dit dus in als je hier iets besteld. Het product zelf verraste mij positief door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Mooi strak afgewerkt montuur met super draagcomfort. De glazen geven een zeer helder beeld. Zeer blij met de aankoop.

16 marzo 2024

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
We zijn blij om te horen dat onze producten u positief hebben verrast met een goede prijs-kwaliteitverhouding! We zijn blij dat je het montuur een mooi montuur vond met veel draagcomfort en dat je erg blij bent met je aankoop.

Onze levertijd is 2-6 werkdagen omdat de brillen worden verzonden vanuit ons magazijn in Denemarken. We zijn blij om te horen dat je de bril al na 4 dagen hebt ontvangen!

Gelukkige en tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van je ervaring met ons.

We hopen je in de toekomst nog veel meer brillen te kunnen aanbieden.

Mooie stevige bril, modieus

Mooie stevige bril, modieus en zit goed!

12 marzo 2024

Beste Mw Nicole,

Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te weten dat je ons een mooie stevige bril vond hebben, modieus en dat ze goed passen!

We hopen u in de toekomst nog vele brillen te mogen aanbieden.

Valutata 1 stelle su 5

Retourkosten worden niet vergoed!

Ze beloven de volledige retourkosten te betalen en delen een retourlabel die je op de doos moet plakken. In het postkantoor blijkt deze op geen (gratis) wijze verstuurd kan worden. Hierdoor werd ik verplicht om de verzendkosten naar Denemarken á €10,00 te betalen. Ondanks de belofte dat Luxreaders de verzendkosten betaald, doen ze dit niet. Ik had de klantenservice maar moeten vragen om een nieuw retourlabel. Erg onvriendelijk en niet klantgericht. Ik bestel hier nooit weer.

4 marzo 2024

Beste Tom,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het spijt ons echt te horen over deze ervaring met onze retourprocedure en klantenservice. Dit is zeker niet de ervaring die we willen dat onze klanten hebben bij het retourneren van producten. Onze excuses hiervoor.

Ik zie dat we hierover contact met u hebben gehad. Ons label is een internationaal geaccepteerd retourlabel, maar het is een relatief nieuw label. Helaas zijn niet alle pakketwinkels of postkantoren bekend met dit nieuwe type retouretiket en accepteren ze het niet zonder extra kosten. Als dit gebeurt, bieden we een Garantieverklaring aan.

Ik heb zojuist je e-mail beantwoord en ik hoop dat je tevreden bent met de voorgestelde oplossing. Ik kijk ernaar uit om van u te horen.

Prachtig design

Prachtig design, goede service. Onze klacht werd direct opgelost door een nieuwe bril op te sturen.

28 febbraio 2024

Beste K.C. de Bruin,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent over onze klantenservice en het ontwerp van de bril!

We zijn erg blij dat we u hiermee hebben kunnen helpen - we wensen u veel plezier met uw bril!

Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus heel erg bedankt voor het delen van je ervaring.

Luxreaders

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più