Valutata 3 stelle su 5

Na ruim een jaar gebruiker van Luxreaders brillen heb ik wisselende ervaringen. Absoluut snelle leveringen, en ook een goede ervaring met antwoorden op vragen aan de klantenservice. Ma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een waardeloze service. 3 brillen gekocht. Twee gingen er zeer snel kapot, pootje liet los van het montuur. Bij beide brillen zelfde euvel. Dit via de site aangegeven, meerdere malen. Er zou conta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb twee brillen besteld: een leesbril (voor lezen en blauwfilter bescherming voor laptop gebruik) plus een zonnebril op sterkte. Beide waren makkelijk uit te kiezen op de website, waar veel keuz... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Paar jaar geleden tevreden over bestelling. Dit keer 4 maanden geleden besteld. Steeds een sussende mail op mijn vraag of alles wel goed ging. Nog steeds geen leesbril. Mogelijk andere eigenaar/ belei... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Shopping e moda

Scritti dall'azienda

Luxreaders is een Deens bedrijf met roots in Kopenhagen. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om de aankoop van leesbrillen te digitaliseren en eindigt met de gedachte dat leesbril een noodzakelijk kwaad is dat saai ontworpen en van slechte kwaliteit moet zijn. Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om een aantal leesbrillen te maken, waarbij zowel het ontwerp als de kwaliteit van topkwaliteit zijn terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn. We hebben vele jaren ervaring in de optische industrie en hebben daarom nauwlettend gevolgd hoe de markt voor leesbrillen grotendeels wordt aangedreven door benzinestations, supermarkten en dergelijke. Deze bedrijven richten zich in hoge mate op lage prijzen, hoge marges en bij voorkeur een hoge frequentie van terugkoop wanneer de visie van klanten moet worden gecorrigeerd. Het resultaat is een slechte en lelijke leesbril van slechte kwaliteit. We willen dat veranderen! 3 paar voor 69 € incl. verzending.

2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Mooie leesbril!

- Mooie montuur, prima kwaliteit naar verhouding prijs…
- Snelle verzending en goed verpakt!
- Zou er zo weer bestellen!

26 gennaio 2025

Beste Derek,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat u onze brillen van geweldige kwaliteit, goede prijs en snelle levering vindt. Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring.

We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen te mogen leveren.

Mooie brillen en goede kwaliteit

Mooie brillen en goede kwaliteit

24 gennaio 2025

Beste Lars,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat u onze brillen van goede kwaliteit vindt!

Tevreden klanten is precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring.

We hopen u in de toekomst nog vele mooie brillen te mogen aanbieden.

Valutata 5 stelle su 5

Pakket is onderweg zoek geraakt bij…

Update:
Zojuist van Ida te horen gekregen en inmiddels bevestigt dat mijn order opnieuw gestuurd gaat worden. Top service.

Pakket is onderweg zoek geraakt bij Post NL. Ik probeer nu met jullie collega Ida voor elkaar te krijgen dat de order opnieuw wordt verzonden. Is niet jullie schuld dus eigenlijk klopt het aantal sterren niet maar geen order = geen goede review. Order besteld op 29-12-24. Nu 13-01-25 nog steeds geen brillen van Lux Readers

13 gennaio 2025

Beste R. van Poelje,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent over onze klantenservice! Ik ben erg blij dat ik u heb kunnen helpen met deze kwestie - ik hoop dat u uw bril snel zult ontvangen!

Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring.

Als u nog vragen heeft of als er iets is waarmee we u in de toekomst kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om u te helpen!

Valutata 1 stelle su 5

Heb bestelling 15370-NL geplaatst op…

Heb bestelling 15370-NL geplaatst op 31/12/24. Nog niets ontvangen. En ook geen reactie op “status verzoek”. Wat mij betreft zeer slechte service!!
Verder geeft het “support email adres” alleen reactie dat je contact moet zoeken met de chatbot die geen realistisch antwoord geeft op mijn status verzoek. Slecht verhaal.

9 gennaio 2025

Beste Kluiver,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons echt voor deze ervaring. Maar bedankt voor uw e-mails - ik hoop dat u tevreden bent met de oplossing. Ik hoop dat u uw bestelling snel ontvangt!

Valutata 3 stelle su 5

Eerdere ervaringen was ik dik tevreden

Eerdere ervaringen was ik dik tevreden. Nu al 11 dagen aan het wachten en nog niets. Mail ik ze krijg ik standaard antwoorden waar ik niks aan heb. Dit is me erg tegengevallen. Update bestelling was niet meer geheel leverbaar dus nu ook nog een model moeten wijzigen. Opgelost ok, maar geen enkele extra korting of extra bril. Het blijven dus 3 sterren

9 gennaio 2025

Beste Jan,

Bedankt voor uw beoordeling.
Het spijt ons echt voor deze ervaring. Maar bedankt voor uw e-mails - ik hoop dat u tevreden bent met onze oplossing en dat u uw nieuwe bestelling snel zult ontvangen!

Als je nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je in de toekomst kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om je te helpen!

Ondanks vertraging bij levering

Ondanks vertraging bij levering - toch gewoon een goede service gekregen. Goede updates en duidelijke feedback

11 dicembre 2024

Beste Klant,

Hartelijk dank voor deze prachtige recensie!
Het spijt ons te horen over de vertraging van de levering, maar we zijn blij om te weten dat u tevreden bent met onze service, updates en feedback!

We hopen u in de toekomst nog vele brillen te mogen leveren.

Prima geholpen

Vandaag bril aanlaten meten in wateringen Prima geholpen, goed advies gehad met bril passen.

5 dicembre 2024

Risposta di Luxreaders

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in Wateringen en tevreden bent met het advies. We wensen je veel plezier met je nieuwe bril! 😊👓

Mooie stevige brillen

Mooie stevige brillen, goede service

23 ottobre 2024

Beste Jeffrey,

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze brillen en onze klantenservice.

We hopen dat we u in de toekomst nog veel meer brillen mogen aanbieden.

Valutata 5 stelle su 5

Ze komen na wat ze toezeggen

18 ottobre 2024

Beste,

Hartelijk dank voor deze prachtige recensie - dat is geweldig om te horen. Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring.

We hopen dat we u in de toekomst nog veel meer glazen mogen aanbieden.

Valutata 4 stelle su 5

Leuke brillen voor een goede prijs

Leuke brillen voor een goede prijs. Een van de brillen is wel wat te wijd. Ik ben tevreden over de modellen. De bestelling verliep ook goed.

10 ottobre 2024

Beste H.J.,

Bedankt voor uw goede beoordeling en bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat u onze leesbril mooi vond en voor een goede prijs.

Mocht u problemen ondervinden met de bril dan kunt u deze natuurlijk ruilen of retourneren! Onze retourzendingen zijn gratis als je ons retourlabel gebruikt. Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice - we staan altijd voor je klaar!

We hopen je in de toekomst nog veel meer mooie brillen te kunnen bieden.

prima leesbrillen, leuke varanten

Prima leesbrillen, al eerder besteld. Wel jammer dat de pootjes van de Bornholm (voorheen Baker) nu geen veren meer hebben in de poten, daardoor zijn ze kwetsbaarder geworden voor breuk.

Houd wel rekening met 3 a 4 dagen levertijd.

15 settembre 2024

Beste EvK,

Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze leesbril.

We zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren en we waarderen je feedback over de scharnieren van onze bril. Als u problemen ondervindt met de bril, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice - we zijn er om u te helpen!

Onze levertijd is 2-6 werkdagen en we zijn blij om te horen dat je bestelling binnen 3-4 dagen is aangekomen.

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen te mogen leveren.

Drie extra grote brillen voor €69

Drie extra grote brillen voor €69, wat een koopje! Goede kwaliteit glazen, inclusief blauw filter, en montuur, modern design. Daar kan geen Hema is Kruidvat leesbril aan tippen.
Aanrader! 🤓

13 settembre 2024

Beste Erik,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat u onze brillen van goede kwaliteit en modern design vindt.

Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring en bedankt voor uw aanbeveling.

We hopen u in de toekomst nog veel meer brillen te mogen aanbieden.

Makkelijk uitzoeken / goede modellen

Makkelijk uitzoeken
Goede modellen

13 settembre 2024

Beste Jippe,

Hartelijk dank voor je review!
We zijn blij om te horen dat je onze glazen geweldig vond, dat het gemakkelijk was om te kiezen en dat de levering snel was.

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons - blije en tevreden klanten is precies waar we naar streven!

We hopen je in de toekomst nog veel meer geweldige brillen te kunnen bieden!

Valutata 2 stelle su 5

Leesbril besteld

Leesbril besteld, glazen zijn ronduit slecht, sterkte aan onder en bovenzijde zeer onscherp, je kunt alleen recht vooruit lezen. Armatuur is oke.

4 settembre 2024

Beste John,

Het spijt ons echt te horen over deze ervaring.

Ik heb je gegevens opgevraagd zodat ik je bestelnummer en e-mailadres kan krijgen zodat we een goede oplossing voor je kunnen vinden! Je moet natuurlijk geen bril houden of betalen waar je niet tevreden over bent.

Ik kijk ernaar uit om van u te horen.

Leesbrillen

Brillen zijn netjes en veilig verpakt. Per montuur een fraaie brillenkoker meegeleverd. Monturen zien eruit zoals op de website.
Kortom: dik tevreden

5 settembre 2024

Beste Geachte Paul,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons!

We hopen u in de toekomst nog vele stijlvolle brillen te mogen aanbieden.

3 verschillende brillen besteld

3 verschillende brillen besteld. Kwamen snel binnen en staan heel goed! Wie weet binnenkort een zonnebril op sterkte.

15 agosto 2024

Beste Inge,

Hartelijk dank voor uw geweldige recensie. Tevreden klanten zijn precies waar we naar streven, dus bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.

We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat u onze levering snel vond.

We hopen dat we u in de toekomst nog veel meer stijlvolle brillen mogen aanbieden.

Geweldige kwaliteit/prijs-verhouding

Geweldige kwaliteit/prijs-verhouding! 3 brillen ontvangen met mooie materialen en hoogwaardige afwerking, weer 6 nieuwe besteld.

3 agosto 2024

Beste Michiel,

Bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en afwerking van onze brillen. Het is geweldig dat je opnieuw hebt besteld, en we hopen dat je net zo tevreden zult zijn met de nieuwe brillen. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Valutata 5 stelle su 5

3 leesbrillen met blauwfilter voor 69…

3 leesbrillen met blauwfilter voor 69 euro. Leek te goedkoop om goede brillen te zijn, zeker na recente ervaring met leesbrillen van een nederlandse winkel voor 39 euro per stuk die na een jaar al zo vaak gebroken waren dat ik ze weg moest gooien omdat er nergens meer houvast was voor reparatielijm. Per stuk 2 keer zo duur als de goedkope leesbrillen van drogisterijen en tankstations waarvan het montuur ook meestal binnen een jaar kapot is, gebroken of anderszins.
De ontvangen leesbrillen van luxreaders lijken echter van een heel andere kwaliteit te zijn. Het montuur is stevig , echte glazen en tot nu toe geen enkel probleem mee ondervonden.
Zeer tevreden mee en een dikke pluim voor luxreaders.

25 luglio 2024

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij om te weten dat u zeer tevreden bent met uw recente aankoop bij ons en dat u onze leesbril een solide montuur vindt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als we je ergens mee kunnen helpen.

We hopen dat we u in de toekomst nog veel meer brillen mogen aanbieden.

Luxreaders

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più