Dettagli dell'azienda

1. Impresa di costruzioni
  2. Impresa di installazione di interni

Scritti dall'azienda

Met LUXboX verrijk je woonruimtes met daglicht, leefruimte en design, door het aanbieden van innovatieve, duurzame dakserres die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Wij willen mensen inspireren om hun leefomgeving te transformeren tot een plek waar comfort, energie-efficiëntie en architectonische meerwaarde samenkomen. Bij LUXboX streven we ernaar om in elke woning het gevoel van luxe, ruimte en verbondenheid met buiten te creëren – een investering die zowel het woonplezier als de woningwaarde blijvend verhoogt.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Van begin tot einde goed geholpen

Van begin tot einde goed geholpen. Kennismaking in de showroom was erg prettig en hier werden alle mogelijke opties getoond. Uiteindelijk een LuxBox van ca 4,5 meter breed besteld.
Deze is in december geplaatst op onze zolder en geeft een enorme pot extra ruimte en ook enorm veel licht, zelfs de overloop op de 1e verdieping profiteert hier van mee.
De twee kerels die de voorbereidende werkzaamheden deden werkten goed en vlot. Op de dag van plaatsing verliep ook alles op rolletjes.
Tussen tekenen offerte en plaatsen LuxBox contact gehad met Haico, hij reageerde altijd enorm snel en dacht goed mee met problemen die ik nog tegenkwam.

Verbeterpunt als ik toch iets moet noemen: Bij het doorgeven van de offerteprijs voor de werkzaamheden van plaatsing werd een te laag bedrag doorgegeven. Ik had akkoord gegeven maar later bleek de daadwerkelijke prijs iets hoger te liggen.

Foutje moet kunnen en verder ook geen probleem omdat de algehele ervaring goed is geweest en ik zou anderen dit bedrijf ook zeker aanraden.

16 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Prachtige slaapkamer en badkamer door Luxbox.

Allereerst zijn we heel blij met de gewonnen ruimte en het eindresultaat.
We hadden in eerste instantie een solar box besteld.
Na vergunning aanvraag moesten we het plan aanpassen van 5 naar 4 ramen.
Bij de tweede keer inmeten bleek er te weinig ruimte te zijn in de nok voor een solar box. Iets wat bij het eerste meetmoment nog geen probleem was. Vandaar 4 ipv 5 sterren.
Het plan is gewijzigd naar 4 ramen met dakramen.
Plaatsen ging vlot.
Aftimmeren hebben we zelf gedaan.
Het eindresultaat is geweldig. We zijn er heel blij mee!

19 dicembre 2025

Geweldig!

Wauw wat een mooie leefruimte hebben wij gekregen op de zolder. Vanaf de opname tot aan de plaatsing is alles echt perfect gelopen, goede communicatie en er werd goed meegedacht.
Ik kan het iedereen aanraden! De goede service maar vooral het prachtige resultaat en de extra vierkante meters.

16 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Wat een geweldig product is de LUXboX

Wat een geweldig product is de LUXboX!

Wij hebben op zolder nu zoveel meer daglicht en ruimte, waardoor ook ons bed nu een hele mooie plek krijgt onder de sterrenhemel.

Omdat het plaatsen wat tegenzat, lukte het qua tijd niet meer om de aftimmering op dezelfde dag uit te voeren. Gelukkig kon dit snel worden opgelost en is zelfs in het weekend de aftimmering gereed gemaakt. Het standaardpakket voor aftimmering dat was meegeleverd bleek niet passend te zijn, maar de monteurs zijn zelf naar de bouwmarkt gereden om de juiste spullen te kopen. Dit is echt super netjes uitgevoerd!

Tijdens het plaatsen bleek ook dat de kleur van de raambekleding niet overeenkwam met wat we besteld hadden, maar hierover zijn we nog in contact met LUXboX. We gaan ervanuit dat ze dit netjes oplossen en wij alsnog de juiste raambekleding geleverd en gemonteerd krijgen.

25 novembre 2025

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! Dankzij Luxbox is onze droom uitgekomen: we hebben nu meer licht en ruimte. De medewerkers hebben alles keurig achtergelaten. Ik raad iedereen Luxbox aan wat een goede keuze!

24 novembre 2025

Prachtig product.

Prachtig product. Goed geholpen bij het uitzoeken en alles ging vrij vlot.

Plaatsing werd gedaan door toppers. Super blij mee.
Bij de plaatsing was het kozijn niet opgedikt bij de stukken waar de horren zitten.
Dit zou geregeld worden.

Kort na plaatsing (week later ongeveer) heb ik gevraagd of er zicht was op hoelang het ging duren dat de aanpassing van het kozijn er zou zijn..
Zodra ze wat hoorde, zouden ze direct contact opnemen en mij informeren.

Uiteindelijk is alles netjes opgelost. Het heeft wel lang geduurd, dit had ook te maken dat de oplossing van de fabrikant in eerste instantie niet passend was voor onze situatie waardoor er gezocht moest worden naar een beter alternatief.

Blij met het eindresultaat,en de fout is het alsnog naar tevredenheid opgelost en werkt dus alles keurig zoals het hoort.

27 agosto 2025

Waanzinnig!

De luxbox is echt een fantastisch product! Het licht, de ruimte, de afwerking, echt een mooie toevoeging aan je zolder en je huis wordt ook nog eens meer waard ;).

15 luglio 2025

Top!

Fijne service. Er komt veel bij kijken bij het plaatsen, maar daar wordt veel aan meegedacht en geregeld. We zijn er super blij mee.

Met het eindresultaat van de Luxbox zijn we nog dagelijks blij mee! Aan iedereen aan te raden als je twijfelt om een dakkapel te plaatsen.

12 luglio 2025

Geweldig!

Top! Super fijn bedrijf die goed met je meedenkt en erg kundig te werk gaan. De dakserre is echt een aanwinst voor onze zolder. Prachtig ontwerp!

25 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Woningwaarde vermeerderend top product.

Bij de vorige woning hadden we 4 enkel raam LuxBoxen laten plaatsen. We waren erg verast van de ruimte en comfort die de LuxBoxen gaven. Op onze huidige woning hebben we er 2 stuks van 8mtr breed laten plaatsen. Wederom ontzettend blij mee. De isolatie waarde, de onderhoudsarme afwerking aan de buitenzijde, de mogelijkheden van raamdecoratie, de ruimte die het oplevert, het daglicht, de ventilatie mogelijkheden, de afwerking aan de binnenzijde, allemaal pluspunten. Ik raad de LuxBox zonder twijfel aan.

Mvg, Reijer

31 luglio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Make prachtige dakserres, maar service moet beter

Make prachtige dakserres. Heel flexibele opties qua afmetingen en plaatsing. Service laat helaas wel te wensen over. Ik zit met een niet werkend systeem en Luxbox geeft niet thuis. Gelukkig is de leverancier van de ramen zelf behulpzamer tot nu toe.

De leverancier van de ramen, Fakro heeft het probleem uiteindelijk hartstikke goed verholpen overigens. Gewoon jammer dat Luxbox zo passief is met hun service.

9 gennaio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più