Super oplevelse
Super oplevelse. Hyggelig stemning, skøn betjening, og rigtig lækker menu.
Afsluttet med lækre drinks.
Super oplevelse. Hyggelig stemning, skøn betjening, og rigtig lækker menu.
Afsluttet med lækre drinks.
Slutningen først, opkast og Diarre.
En 4 retters menu med tilhørende vin menu til 2500 kr.
Vi forventede en lækker middag hvor vi var i centrum, kunne nyde en god middag, og lade os servicere.
Det var alt andet end det.
En middag hvor maden og vinen bliver presset igennem, serveringerne kom hurtigere end vinen kunne nydes, og det lille bord kunne dårligt ses af bare glas.
Flere gange beder vi om at udsætte maden så vi kan nyde vinen, dette bliver dog overhørt og stressen fortsætter. Derudover kommer tjeneren og tager tallerknerne fra bordet uden at vi er færdige med at spise, dette sker gentagende gange.
Efter 2 timer og 45 min betaler vi og går mod hotellet. allerede omkring midnat må vi på skift kapitulere og besøge toilettet.
Restauranten kontakter vi på mail allerede om natten men modtager ikke et svar, vi skriver igen og så svarer de at de har styr på deres kontroller, og tilbyder vi kan komme forbi til et glas vin på deres regning.
Vi føler måske ikke at et glas vin er en passeende kompensation for denne oplevelse, da vi jo selvfølgelig heller ikke har tænkt os at komme igen.
Vi må alt i alt konkludere at LUN ikke bliver anbefalet til andre eller besøgt igen.
Min kæreste og jeg havde købt et tilbud via Special til at benytte på en hyggelig middag på restauranten, og havde set frem til denne middag da vi kun havde hørt gode ting om stedet. Dog blev vi dog lidt skuffede, da den menu vi fik, var anderledes end den man normalt får, og bestod således af en mindre servering. Vi havde også glædet os til en lækker vin-parring der på menuen bestod af 4 glas. Dette var dog ikke tilfældet, da vi ubevidst modtog en modificeret vinmenu på 3 glas vi ikke var blevet fortalt om, før vi spurgte tjeneren om hvor det fjerde glas blev af. Han forklarede efterfølgende den ændrede vinmenu til os, og vi blev fortalt den kostede 300 kr hvilket ikke var et problem for os. Dog viste det sig, da vi modtog kvitteringen, at denne modificerede vinmenu kostede 375 kr, altså 25% højere end det vi først var blevet fortalt. Desuden undlod tjeneren at introducere os til 2 ud af de 3 vine vi fik. Afslutningsvis, efter den her frem og tilbage med tjeneren omkring menuen og vinmenuen, prøvede tjeneren at give sig selv 10% i drikkepenge, hvilket ikke burde høre sig til.
Det var derfor en ret skuffende oplevelse, da min kæreste og jeg ellers havde set frem til en hyggelig aften, som ellers blev lidt ødelagt af den dårlige service af tjenerne.
Maden var dog utrolig lækker, og nok det eneste vi tager med af gode ting fra vores aften, men desværre kommer vi nok ikke tilbage oven på den oplevelse vi havde.
Super lækkert mad, god atmosfære og søde mennesker, kan varmt anbefales og jeg skal helt sikkert derned igen.
Et super sted..
De 7 små retter og det var bare skide godt. Smagte vildt godt og til en ganske fin pris… Vinmenu dertil var helt perfekt.
Vi fik Pølse/oste fad i baren først til og varme op på.
Meget lækkert 💪🏻
Fem fede stjerner for en helt sublim aften. Vi fik 7 små retter, der alle smagte fantastisk hver især. En tjener, der kunne både menu og vinkort til fulde og som førte os trygt igennem mad og vin. Vi sad udenfor på en lun sensommeraften men der var også hyggeligt indenfor. Vi vil KLART anbefale en aften på LUN, hvis man gerne vil forkæles med virkelig lækker og smagsfuld mad og god vin!
Virkelig lækker med og ualmindelig sød og nærværende service - vi kommer igen!
En helt igennem super oplevelse. Fantastisk lille perle på Vesterbro, med lækre retter, gode vine og drinks... Og meget behagelig betjening. Kvalitet på alle områder, i en uformel ramme, som gør man virkelig føler sig forkælet. Vi kommer helt sikkert igen. ❤️
Vi havde en helt igennem genial aften på LUN. Lokalet er hyggeligt og smagfuldt indrettet med god akustik. Vores tjener var venlig, kyndig og opmærksom, ligesom ejerne, der var til stede. Vi drak en dejlig Chardonnay fra Bourgogne og spiste os igennem menuen af bl.a. havtaskekæbe i bisque, friterede østers, gratinerede hvide asparges, tatar af kalv med estragon til hovedret. Retterne var smukke, smagfulde og behageligt mættende. Der var selvfølgelig et godt brød til det hele. Tak for en forrygende aften!!
En intim restaurant med fantastisk atmosfære og meget imødekommende vært og personale.
Vi fik en 7 retters menu med 4 serveringer og vinmenu.
Alt var virkeligt lækkert med nogle fantasiske smage og vinene var velafstemte. Kvalitet og oplevelsen overgår klart prisniveauet. Kan ikke andet end varmt anbefale stedet og kommer selv helt sikkert igen.
Topklasse....
Har prøvet rigtig mange restauranter og det er bare sjældent man oplever perfektionisme uden grad som præsenteres på LUN. Alt var gennemført med fokus på gode råvarer og smag. Og så gør det jo ikke noget, at servicen samtidig er nærværende og professionel. Tak for et fantastisk måltid
Despite clearly communicating my dietary restrictions 3 times, the restaurant served me pork - hidden in my meal.
As a customer, it is crucial that restaurants respect our dietary needs and preferences. The fact that the restaurant failed to do so, even after being informed multiple times, is unacceptable. Additionally, charging for a dessert that was offered as a gesture of goodwill further highlights their lack of integrity and respect for their customers.
Overall, my experience at this restaurant was disappointing, and I would not recommend it to anyone.
Man skal lede længe efter så tålmodige og søde tjenere (synes jeg). Vores tjener forklarede os flittigt om vinen, maden og han virkede oprigtigt interesseret i at gøre os klogere på områder og smage. Vi er ikke de store vinkendere, men det gjorde bestemt ikke noget. Selvom han tydeligvis var enormt vidende og entusiastisk, følte vi os ikke til besvær når vi ville vide mere. Kulmulen var vidunderlig! Vi kunne desværre ikke smage os igennem hele kortet, men alt det vi fik var virkelig lækkert. Tusind tak - og vi ses helt sikkert igen <3