Luminova Home

Valutata 1 stelle su 5

SCAM!! Don’t purchase anything from them. Their support email is fake. This website needs to be reported and taken down! Bought €100 lamp that never arrived.

Valutata 1 stelle su 5

Moet 1 ster aanduiden om review te kunnen plaatsen Ik betaalde op 21 januari aan luminova home voor een groenten snijder die ik snel nodig had Resultaat ? Al enkele keren per e-mail gevra... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Levertijd 4 weken geduurd na div. Mailtjes gestuurd, vandaag ontvangen nou komt allemaal uit China. Plastic rommel i.p.v. zoals zij omschrijven "brand geschilderd" Haha...wat een oplichters zijn dit... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een waardeloze oplichters. Eerst duurt het 2 weken voordat het product opgestuurd wordt. Vervolgens sturen ze beeldjes die totaal niet voldoen aan de beschrijving. Vele malen kleiner. Bij de afhan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Zag het helaas te laat,maar opgelicht…

Zag het helaas te laat,maar opgelicht met seresto vlooienband . Is nep en het word verstuurd van uit china🙄 helaas 28 euro weg gegooit kan het niet meer annuleren.. en aangezien de andere reacties krijg je ook je geld niet terug 😡

13 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb er Seresto bandjes gekocht voor…

Ik heb er Seresto bandjes gekocht voor mijn kat want de foto zag er waar uit.
Krijg ik Chinese bandjes
Neem contact op en mag het terugzenden naar China zelf aan een hele hoge kost en waarschijnlijk mijn geld niet terug krijgen
Bandjes zijn niet volgens de Europese normen!! Dus scam

12 novembre 2024

A real scam

A real scam. They send the product. It is awful, with a lot of broken things, then you return, pay for the return and no refund is made. Today I have sent an email and not even this is working anymore.

13 novembre 2024

SPOOKBEDRIJF

Mijn bestelling, die binnen 3 werkdagen zou komen, komt niet. Telefoonnummer "momenteel niet bereikbaar", nou NOOIT bereikbaar.
Reactie op email is steeds dat mijn mail een nummer heeft gekregen en dat ik wat zal horen, er gebeurt niets.
NOOIT WAT BESTELLEN is mijn raad.
Normaal kijk ik eerst op Trustpilot, maar nu zag ik een adres in Forepark, dat leek mij wel betrouwbaar. NIET DUS. Geld weg, wat kan ik doen

31 ottobre 2024

Not a scam for me

Not a scam for me. I got delivered in 10 days. The lights work, but they are not close enough, and hair is growing in patches. Also, the charging system is dodgy; it has a strange plugin that looks broken. If you are serious about hair growing, you probably need to look at the expensive ones that are better built. This one is 'cheap and nasty'

UPDATE
After 3 weeks, it breaks down. DO NOT BUY THIS PRODUCT AS YOU WILL BE WASTING YOUR MONEY AND GENERATING MORE E-WASTE!

31 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Op de site staat voor 23:00 uur besteld…

Op de site staat voor 23:00 uur besteld is de volgende dag verzond, dit is oplichting. Want ik heb een bestelling geplaatst en heb nooit een bevestiging ontvangen. En ik heb het product niet ontvangen. Heb meerdere mails gestuurd maar ze reageren gewoon niet! Ook het telefoonnummer die op de site staat doet het niet. Dus je krijgt ze op geen manier te spreken.

Zelfde ‘bedrijf’ als Vintara mode

Zelfde ‘bedrijf’ als Vintara mode. Dramatisch slecht! Niet eens een ster waardig! Pakketje retour gestuurd, lag 2 maanden in China, invoerkosten wilden ze niet betalen dus pakketje weer retour. Postnl is hier zeer coulant in, ik krijg de verzendkosten terug. Vintara mode reageert nergens meer op en heeft opeens een ander mailadres (nu met com oo het eind). En dit zijn niet de enige bedrijven van deze oplichters!

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Teveel om kort samen te vatten. Website doet zich voor als een Nederlands bedrijf maar is dat niet. (of houdt zich iig niet aan NL consumentenrecht.) Chinese rommel en waardeloze klantenservice. Koop hier niet!

Eigenlijk is 1 ster nog te veel

Eigenlijk is 1 ster nog te veel. Niets bestellen!
Je krijgt niet wat je besteld hebt maar een slap aftreksel ervan voor te veel geld uit China! Weken moeten wachten voor niets.
Klantenservice lijkt in Nederland te zitten maar is onbereikbaar op telefoonnummer. Je krijgt alleen antwoord als je via contactformulier je vragen stelt.
Uiteindelijk doen ze niets voor je. Advies niets bestellen op deze site!

24 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Aankoop gedaan geen bestelling ontvangen

Één grote en zéér waardevolle tip voor alle lezers, koop niks bij Luminova Home!

Een plantenrek voor 15 planten besteld en betaald op 6 september 2024 voor €49,95. Op de site van Luminova Homa staat een Nederlands adres en de voertaal van de site is Nederlands waardoor ik dacht dat het een Nederlands bedrijf was. Dit heeft mij doen besluiten om een aankoop te verrichten. Bij mijn afschrijving merkte ik pas op dat er een Chinese naam van begunstigde staat met een Duits bankrekeningnummer. De volgende dag had ik een vraag over de grondstoffen die zijn gebruikt voor het product waardoor ik op de site van Luminova Home het weergegeven telefoonnummer meermaals belde, helaas tevergeefs.

Door het voorgaande kreeg ik erg veel argwaan en ben ik bij Trustpilot gaan kijken waarbij mijn onderbuikgevoel werd bevestigd. De negatieve reviews zeggen genoeg en is de werkelijke situatie.

Bij het invullen van de persoons/adresgegevens (op de dag van de aankoop) heb ik alles volledig ingevuld. Op de mails die vanuit Luminova Home volgde, bleek dat ze mijn huisnummer niet bij het adres hadden gezet. Ik heb dit meermaals ruim op tijd aan Luminova Home laten weten, maar geen reactie op mogen ontvangen. Ook komt nadien in meerdere mails naar voren dat de bestelling gevolgd kan worden door op de site van Luminova Home het bestelnummer met je e-mailadres/telefoonnummer in te voeren, maar als zoekresultaat is dan te zien dat er geen bestelling is gevonden. Ook dit heb ik aan hun ruim op tijd laten weten en weer geen respons op gekregen. Luminova Home wist mij alleen te vertellen dat mijn bestelling is zoekgeraakt en ze een nieuw pakket zouden opsturen.

Tot op heden blijft hetzelfde zoekresultaat bestaan (dat er geen bestelling is gevonden) terwijl ze aangeven een nieuw pakket te hebben opgestuurd. Track & tracecode werkt ook niet.

Ik heb betaald via Ideal maar zij kunnen de betaling niet terughalen en dus niks voor mij betekenen. Ik heb mijn eigen bank gebeld over dit gegeven en ook zij kunnen niks voor mij betekenen. Ik heb Autoriteit Consument en Markt ingelicht en ik raad iedere gedupeerde aan om hetzelfde te doen zodat ze kunnen ingrijpen want ACM wist mij te vertellen dat Luminova Home niet is aangesloten bij de geschillencommissie en de gedupeerde consument dus zwak staat t.a.v Luminova Home.

Tot op heden (datum vandaag 24 oktober 2024) nog steeds geen pakket ontvangen.

Nu resteert alleen nog een online aangifte bij de politie en dan maar hopen dat de politie dit oppakt.

Als ik kon kiezen hoeveel sterren ik zou geven dan waren het er GEEN.

Ik verbaas me dat onze overheid deze praktijken met dit soort bedrijven en constructies gewoon toestaat aangezien de politie ook aangeeft dat dit een wijdverspreid probleem is!

6 settembre 2024

Geen ster.

Geen ster.
Heb een dure lamp besteld die 3 weken te laat werd geleverd. Dit omdat deze gewoon uit China kwam, en ook nog in duizend stukjes. Retour gestuurd en bevestiging gehad gekregen dat mijn geld teruggestort zou worden. Wacht inmiddels al meer dan 5 weken op mijn geld maar niks retour gehad. Via de e-mail geen reactie meer en het telefoonnummer klopt niet. Oplichters zijn het.

19 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

We waren aan het zoeken naar een leuk…

We waren aan het zoeken naar een leuk cadeau .
Zag dat deze winkel in Nederland zou zijn dus besteld , kreeg in een keer te zien dat het uit China komt .
We zagen vogels op een stok die zoals omschreven van glas leek ons leuk .
Na 3 weken kregen we het pakket binnen denk netjes tot we open maakte .
Een stuk plastic wat nog niet eens mooi geschilderd is dus ben blij dat ik dit niet aan de jarige van 99 gegeven heb .
Bellen kan niet mail gestuurd reactie gekregen dat ik foto's moest sturen om het terug te sturen maar nu verder niks meer gehoord . Dus sluit me bij Julie aan ze zijn oplichters . Krijg nu weer mails van hun je bestelling komt eraan terwijl ik niks heb besteld

4 ottobre 2024

Opgelicht

Een bestelling 19 oktober toch nog ontvangen.
Er is dus geen gehoorapparaat geleverd, maar een paar oortjes om muziek te kunnen luisteren.
Geen aanrader dus om iets te bestellen!

17 ottobre 2024

Niet eens 1 ster waard

Wat een mega slechte webwinkel is dit. Ik had een lamp besteld welke niet voorradig bleek, dat kan uiteraard. Telefoonnummer is niet in gebruiken via de mail is de reactie enorm traag. Slechte service, slechte bereikbaarheid dus hoe kan men dan overleggen welke opties er mogelijk zijn. Wacht nu op het retour van mijn betaling.

17 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Foto's zijn super misleidend!

Foto's zijn super misleidend!! Je krijgt echt bizar slechte plastic shit uit China. Retourneren bijna onmogelijk en moet dan helemaal naar China op jouw kosten, dus niet te doen. Heel slecht allemaal, echt lelijke oplichters!!!

7 ottobre 2024

Verbandschoenen besteld

Verbandschoenen besteld. Weken later geleverd.Bleken niet te passen. Retourneren schier onmogelijk. Uiteindelijk retourformulier gekregen voor retourneren naar China. Ook nog douaneformaliteiten regelen. Te duur allemaal. Schoenen de kliko in. Dure les geleerd. 70€ armer.

10 ottobre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più