SCAM!! Don’t purchase anything from them. Their support email is fake. This website needs to be reported and taken down! Bought €100 lamp that never arrived.
Luminova Home
Moet 1 ster aanduiden om review te kunnen plaatsen Ik betaalde op 21 januari aan luminova home voor een groenten snijder die ik snel nodig had Resultaat ? Al enkele keren per e-mail gevra... Leggi di più
Levertijd 4 weken geduurd na div. Mailtjes gestuurd, vandaag ontvangen nou komt allemaal uit China. Plastic rommel i.p.v. zoals zij omschrijven "brand geschilderd" Haha...wat een oplichters zijn dit... Leggi di più
Wat een waardeloze oplichters. Eerst duurt het 2 weken voordat het product opgestuurd wordt. Vervolgens sturen ze beeldjes die totaal niet voldoen aan de beschrijving. Vele malen kleiner. Bij de afhan... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
cheating
Unfortunately when I was ordering a nice birds statue there were no reviews here yet. What came 2 weeks later was just a piece of plastic with print, very cheap, not worth 23 euros for sure. I can't give this as a gift it was supposed to be.. what a waste
Waardeloos
Op hetzelfde adres zit Vesperamode. Krijgt net als Luminova 1 ster waardering op Trustpilot.
Onze ervaring is dat deze dropshipper zich niet aan de wet houdt.
NIET MEE IN ZEE GAAN.
Dit is een frauduleus bedrijf.
Dit is een frauduleus bedrijf.
19 november wat besteld, maar de track en trace leidt tot niets.
Het telefoonnummer werkt niet en de het e-mailadres ook niet!!
Dus weg geld.
j. de Ree
Oké tot mijn stomme verbazing nu zonder enige aankondiging opeens toch vandaag het pakketje ontvangen. Zonder duidelijke afzender maar wel een lichtsnoer. Even afwachten of het wat is.
Niets bestellen hier
Niets bestellen hier, ik wacht al half jaar. Krijg hele vriendelijke mailtjes van: Hana Bakker, Britta Verstraten, Desire Jongmans.....allemaal zgn van Luminova, met excuses, en nieuwe beloftes......niks.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Vogeltjes van glas besteld, zou 4 tot 6 dagen duren. Kreeg ze bijna 1 maand later. En ze waren van karton. Verschrikkelijk. Dat het zulke mensen geeft. Dus NIETS BESTELLEN hier.
2 november al dames instappers besteld
2 november al dames instappers besteld. Nog niks binnen. Gemaild, geprobeert te bellen met het nummer van hun site, nummer bestaat niet. Niet te bereiken.
Net laatste mail gestuurd dat ik eind deze week mijn geld terug wil op mijn rekening. Zo niet dan onderneem ik andere stappen. En ik raad iedereen die ook is opgelicht dit ook te doen.
Walgelijk gewoon!
Je kan het beter zelf bij Ali Express…
Je kan het beter zelf bij Ali Express bestellen want daar komt het vandaan
No delivery No money (SCAM!!)
I ordered a lamp for 127 euro's. After 5 weeks they told me it is not available anymore. I told them I want my money back. I am still waiting for my money, they keep saying they will transfer my money back but until now (three months later) they still haven't refunded me.
Would give zero stars if possible…
Would give zero stars if possible cheapest product imaginable lasted a week, poor charging connection. Total waste of money AVOID, AVOID, AVOID!!!
Misleading next day sending
Misleading next day sending, shipped from China took 2-3 weeks. Box that arrived was battered and fully in Chinese. Item looks ok quality but could have been bought for a lot less elsewhere. Website makes it look Dutch and professional but it’s not. No response to customer service email.
Super slechte kwaliteit
Te laat de reviews hier gelezen en helaas ook opgelicht.
Webpagina met het artikel dat ik heb besteld was online opeens niet meer bereikbaar.
Na een aantal dagen kwam het pakketje toch aan. Houten troep. Slechte kwaliteit is een understatement. €23 voor betaald maar €0,23 is het nog niet eens waard.
Helaas ook erin getrapt
Helaas ook erin getrapt. Ik moet toch echt eerst gewoon de trustpilot eerst checken!!! Lijkt een Nederlands bedrijf maar zit in China. Tja en retourneren wordt dan wel erg lastig. Kosten retour verzenden tussen de 20 en 40 euro. En dat terwijl het lampje 50 euro was. Materiaal ook nog eens van zeer slechte kwaliteit. Goed balen al met al en weer een les geleed... eerst naar TRUSTPILOT
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET!
ik bestelde een heren horloge wat ik daadwerkelijk heb ontvangen....na 4 weken...is een formaat kinderhorloge...
Retourneren kon niet, bellen en whattsapp ook niet.
Wat wel werkte was de email; ze beloofde mij een vervangend artikel toe te sturen(ledstrip van gelijke waarde) (aangezien er geen ander passend heren horloge was en ik hierin geen vertrouwen had)
Tot op heden (10 weken verder) geen product ontvangen; wel nog 1 email met dat ze het zouden uitzoeken met de juiste afdeling....
Oplichters
Oplichters, nooit bij bestellen!
Doen zich voor als Nederlandse website met een adres in Den Haag, openingstijden en een NL mobiel nummer. Dit alles is niet waar. Ik kreeg een shipping link vanuit China... en daarna radiostilte. Ik zag daarna vele van dit soort sites, zelfde lay-out van de website, zelfde tekst indeling etc. Pas op voor deze oplichters en check altijd reviews!
Oplichters…
Jammer dat ik deze recensies niet eerder had gelezen. Ik heb me zeldzaam zo opgelicht gevoeld. Je denkt mooie glazen vogeltjes in 3D te bestellen en na weken wachten krijg je een stukje hout uit China wat nog geen Euro waard is. Lijkt totaal niet op het plaatje. Retourneren kost geld en als ik het hieronder lees is dat kansloos. Ik zeg het niet snel, maar wat een stelletje oplichters.
Oplichters!
Oplichters!! Bestel hier niet. Product (buidelshirt) is niet zoals omschreven, je krijgt rommel uit China. Ook zijn ze niet bereikbaar en retourbeleid is flauwekul met belachelijke kosten. Spijt dat ik niet even had opgelet.
Krijg mn bestelling niet
Krijg mn bestelling niet! Tel nr bestaat niet welke op de site staat. Adres wat op de site staat is te huur! Emails komen niet aan..
Reply op de bestellingsmail wordt niet opgereageerd. Pure oplichting
Een paar weken geleden een lamp…
Een paar weken geleden een lamp besteld. Toen ik het lamp had ontvangen vond ik de lamp slecht van kwaliteit. Ik heb de lamp terug gestuurd en zou mijn. Geld terug gestort krijgen binnen 7 werkdagen. Inmiddels zijn we 9 werkdagen verder en heb ik niks ontvangen. Ik krijg door deze review te schrijven mijn geld niet terug maar om jullie wel waarschuwen om nooit een product te kopen van deze organisatie.
Product niet binnen afgesproken tijd…
Product niet binnen afgesproken tijd ontvangen. Telefonisch onbereikbaar (nummer klopt niet) en reageren niet op de mail.