Het is een grote oplichting Er zit niets in als een één klein ventilatie znen één verwarming element dat is het totaal geen airco Nutteloze producten gooi ze op het mee in de container eerst late... Leggi di più
Lumendo is a terrible rubbish company. I ordered what looked like a high-quality unit for €79.95, but I received something that looks like a toy. It does not work at all. I have contacted the company... Leggi di più
Geen enkele ster waard. Hetzelfde verhaal als andere reactie: in september besteld, niets ontvangen. Reageren niet op mails. Pure oplichterij, walg van dit soort praktijken. En een forum als instagram... Leggi di più
Zou ten laatste mijn bestelling toegezonden krijgen op 22 november. Het ging om een speciale soort lijm om glasbreuken te repareren (tablets, autoruit...). Heb hen op 22 november 2020aangeschreven. He... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Heb meer dan een maand geleden een…
Heb meer dan een maand geleden een bestelling geplaatst maar nog steeds niet ontvangen. Een mail gestuurd maar ook nog geen reactie op.
Eerst kon ik zien waar de zending was maar nu geeft die aan dat ze met de website bezig zijn.
Begin oktober bestelling geplaats en…
Begin oktober bestelling geplaats en nog steeds niks ontvangen!!! Website bestaat niet meer!!!!
Ik WIL MIJN BESTELLING ONTVANGEN OF U GEEFT MIJN GELD TERUG!!!
OPLICHTERS!!!!!
Ook ik heb hier besteld en niks…
Ook ik heb hier besteld en niks ontvangen, hoe kan het dat dit nog kan tegenwoordig. Oplichters en ook niet reageren op mail. Lees ik 1x de reviews niet tref ik gelijk deze oplichters.
Uitermate belachelijk
Begin oktober besteld. Niks ontvangen meerdere malen mails gestuurd geen reactie en nu de website uit de lucht??????😡😡🤬🤬
Wel alles moeten betalen en niks krijgen belachelijk dat dit kan en mag! Ze moeten hier niet mee weg kunnen komen!
Kan dit bedrijf hier zomaar mee…
Kan dit bedrijf hier zomaar mee wegkomen? Geld innen en niets leveren!!! Schandalig!
Oplichters
Op 18 okt besteld en niks ontvangen. Diverse keren gemaild maar geen reactie. Triest dat dit kan.
En nog iemand die er ingetrapt is
En nog iemand die er ingetrapt is en vanaf begin oktober nog niets ontvangen heeft.... :(
Niet betrouwbaar en slechte kwaliteit
Ik heb maanden geleden wat bestelt, heb het vorige week eindelijk ontvangen maar incompleet! En de kwaliteit is enorm slecht, het komt letterlijk van Aliexpress maar ben veel meer geld kwijt! Ik heb ze al gemaild dat het product incompleet is maar nog geen reactie ontvangen! Zeer slecht! Had ik de reviews maar eerder gelezen dan had ik hier nooit wat besteld.
LUMANO OPLICHTERS !!!
Een woord .. OPLICHTERS! Kan op geen enkele manier persoonlijk contact krijgen. Ben via de reclame van facebook bij lumano terecht gekomen. Ben inmiddels al 5 weken aan het wachten op mijn bestelling en nog steeds niks ontvangen. De website is niet beschikbaar en kan ook niks meer inzien bij mijn bestelling overzicht. Mensen bestel hier NOOIT want je geld is weg en je bent weken aan het wachten op iets wat je nooit zal krijgen.
Ik ben er ook ingetrapt
Ik ben er ook ingetrapt. Nergens een telefoonnummer of adres te vinden en geen website. Wel betaald maar niks ontvangen
Oplichters
Oplichters.
Vanuit Mollie hoef je overigens ook geen verantwoordelijkheidsgevoel te verwachten (is de betaling via verlopen)
SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM…
SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM SCSM SCSM SCAM SCAM
Helemaal niets ontvangen
Helemaal niets ontvangen! Gemaild en geen reactie! Dus opgelicht!!
Besteld, betaald maar niets ontvangen
Besteld, betaald maar niets ontvangen.
De website is uit de lucht. Dus, ik kan de status van mij bestelling oom niet meer volgen.
Ik hoop dat ze aan hun woorden houden!
De betalingen zijn via Mollie bv…
De betalingen zijn via Mollie bv gegaan. Als iedereen dit bedrijf mailt dat ze geld innen voor Lumano en daarmee moeten stoppen gaan zij er wellicht iets mee doen. Want zolang de betalingen niet gestopt worden zal Lumano blijven cashen.
Ook hier niets geleverd
Ook hier niets geleverd, website is uit de lucht.
Zeer slecht
Zeer slecht.
Conform alle onderstaande berichten: er is betaald en niet geleverd.
De volgende keer eerst trustpilot checken.
Nul sterren
Nul sterren! Niks geleverd... ik kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik me liet verblinden door een zogenaamd mooie aanbieding.
Één ster is nog teveel
Één ster is nog teveel. Besteld 4 oktober, betaald, nog altijd niks ontvangen. Oplichters.
Weer iets bijgeleerd. Check eerst voor je besteld.
Helaas ook ik ben er ingetrapt!
Helaas ook ik ben er ingetrapt!
Bestelling geplaatst, betaald en de eigenaren zijn zogenaamd al maanden bezig met hun website.
Ik denk dat ze in het buitenland onder de brandende zon liggen.
Ik mag hopen dat ze de zonnebrand vergeten zijn.
Rood worden moeten ze! maar dan van schaamte.hij begint aardig op oplichting te lijken.
Geen mail,geen contact.helemaal niks.