Het is een grote oplichting Er zit niets in als een één klein ventilatie znen één verwarming element dat is het totaal geen airco Nutteloze producten gooi ze op het mee in de container eerst late... Leggi di più
Lumendo is a terrible rubbish company. I ordered what looked like a high-quality unit for €79.95, but I received something that looks like a toy. It does not work at all. I have contacted the company... Leggi di più
Geen enkele ster waard. Hetzelfde verhaal als andere reactie: in september besteld, niets ontvangen. Reageren niet op mails. Pure oplichterij, walg van dit soort praktijken. En een forum als instagram... Leggi di più
Zou ten laatste mijn bestelling toegezonden krijgen op 22 november. Het ging om een speciale soort lijm om glasbreuken te repareren (tablets, autoruit...). Heb hen op 22 november 2020aangeschreven. He... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ik heb de bestelde goederen nog steeds…
Ik heb de bestelde goederen nog steeds niet ontvangen - stuur mijn geld terug. Met vriendelijke groet, Piotr
TERRIBLE COMPANY
TERRIBLE COMPANY: Cancelled my order in Sept 2020 and NEVER GOT MY MONEY BACK and of course neither the parcel I've ordered. THEY ARE CRIMINALS! Order: #LU1950
Bestelling van oktober 2020 en nog…
Lumano.nl? Bestelling van oktober 2020 en nog niets ontvangen... oplichters!!
Ik lees dat ze veel opgestreken hebben.
Na 3 maanden nog niets ontvangen.
Na enkele maanden nog niks ontvangen…
Na enkele maanden nog niks ontvangen van lumano. Zijn waarschijnlijk bedriegers en hopen dat ze aangepakt worden. Stelletje oplichters zijn het.
Ook ik heb de lijm ( 1+1gratis) besteld…
Ook ik heb de lijm ( 1+1gratis) besteld en betaald in oktober 2020. Na nu 3 mails ( herinneringen😱) nog steeds geen enkele actie/ reactie.
Nooit bestellen bedriegers !
Iets besteld, ontving het niet ! antwoorden niet op mail, beter gezegd onbereikbaar op mail :hun mailadres is onbestelbaar, dus ECHTE SCHANDE !!
Bedriegers , bestel NOOIT !!!
19 oktober flesje nano besteld
19 oktober flesje nano besteld. Liep net m'n betalingen na. Ik wist dat ik nog iets niet had ontvangen. Wát echter was me al ontschoten. Bij Lumano dus. Je moet bijna aparte administratie bijhouden van bestellingen. Probleem is dat wanneer bedrijf niet binnen paar dagen levert de bestelling zelf ook vervaagd. Daar rekenen ze bij de meesten op denk ik. De bedragen zijn er ook naar. Maar het blijven verwerpelijke praktijken uiteraard. Politie mag wel wat eerder gaan reageren. Maar hier hebben ze kennelijk geen zin in. Hoeveel aangiftes willen ze hebben dan? Je kunt t beter via een tv programma proberen zoals "opgelicht"Zijn die er nog trouwens?
27-09-2020 iets besteld (easybox)
27-09-2020 iets besteld (easybox), nooit ontvangen.
Vandaag aangifte gedaan, want webshop is 'unavailable' en ik zie heel veel klachten op internet.
Zijn oplichters
Zijn oplichters, in oktober bestelling gedaan. Reageren nergens op. Geld kwijt???
Waardeloze club
Waardeloze club, wel geld incasseren maar leveren hó maar. Dus blijf weg bij deze oplichters.
niets ontvangen
Hoe gek genoeg..
Hoe gek genoeg... dacht ik ook dat ik opgelicht zou zijn door Lumano. Ik kocht een flesje glasvocht hars via een sponsor van Lumano op Instagram.
Hier werd aangegeven dat het 1+1 gratis zou zijn.
Bestel datum 11-10-2020 geleverd op 14-01-2021
Helaas na het lange wachten kreeg ik maar 1 flesje binnen.
lumano.nl
Beste allemaal,
Sinds een paar dagen wordt ik gebeld over de website lumano.nl
Ik ben de voormalige bezitter van de website lumano.nl
Helaas is, nadat ik de website heb opgezegd, iemand er met het domein vandoor gegaan , terwijl de contactgegevens nog niet kloppend zijn.
Blijkbaar staan ze nog op mijn naam, maar ik doe al jaaaaren niets meer met het domein. Gebruikte het toen voor mijn eigen bedrijfje (geen e-commerce, wel IT).
Als je bij SIDN.NL kijkt, dan zie je dat de registratie nu ergens in Canada staat (je kunt op die website kijken bij wie hij geregistreerd staat).
Als ik nu naar de website ga, zie ik niets meer. Heeft iemand een voorbeeld wat er te koop was of wat voor een website het was?
Bende oplichters
Ik ben ook opgelucht geweest ik kan hier zo kwaad van worden! Ik woon in België kan ik ook een aangifte doen?
Gegevens eigenaar
Ik heb wat gegevens verzameld:
06-28416951
0485 801822
Sint Annastraat 10
5431BE Cuijk
Doe aangifte
Van de ruim 280 mensen die hier klagen over Lumano heeft volgens de politie minder dan een kwart aangifte gedaan. De politie neemt pas actie als er voldoende aangiftes binnenkomen. Mijn advies: doe net als ik online aangifte van internetfraude. Hoe meer aangiftes, des te sneller wordt er opgetreden.
Order the easy box set 1+1free
Order the easy box set 1+1free, paid 24,95. Order NEVER arrived. Tried emailing them, but the emailaccount no longer exists.
I hate people that are dishonest and that steal.
Nooit geleverd
Nooit geleverd. En nu bestaat de site en het mail adres opeens niet meer. Oplichters!!
oplichters
Ik geef 1 ster maar zelfs die verdienen ze niet. Helaas was 0 geen optie. In september opbergmandjes besteld voor in een la, 3 + 3 gratis, 24,95 dacht ik. Nooit iets gekregen en als ik mail krijg ik terug dat het mailadres niet bestaat! Op de site staat dat ze werken aan een betere site....geloof er niets van. Is nu januari, reken nergens meer op!