Luilak The Relax Company Recensioni 254

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Mooie hangmat en fijn bedrijf. We hadden ruim voor onze vakantie een hangmat besteld om mee te nemen. Het pakket was snel verzonden maar DPD maakte er een zooitje van. Een paar dagen voor onze vakanti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Luilak is een schitterend bedrijf. Onze bestelling werd snel afgeleverd. De hangmat en de houten standaard zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitzonderlijk ligcomfort. Een aanrader voor ie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ben heel blij met mijn hangmat-combinatie. Zowel de hangmat zelf als de houten standaard zijn uitstekend van kwaliteit! Stevig, degelijk en mooi ! Ook de bestelling, afhandeling en bezorging verl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch mooie hangmat besteld (die voor 2 personen). Helaas ontdekt dat één van de houten delen van het frame beschadigd was. Gemeld en ik werd heel netjes teruggebeld om te checken welk deel het... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Giardino
  4. Negozio di arredamento da giardino
  5. Negozio di mobili da esterno

Scritti dall'azienda

Hard werken, ultiem relaxen. Gooi die telefoon aan de kant. Laad je op. Ontdek de wereld. Doe nieuwe inspiratie op. Je leeft maar een keer. Luilak hangmatten zijn gemaakt voor jou. Ze geven je ontspanning, bescherming, warmte en stijl. Doe jezelf een plezier. Pak je rust. Je hebt ’t verdiend. Onze unieke Luilak hangmatten onderscheiden zich door zijn hoge kwaliteit en trendy designs. Luilak is Nederlands design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Nederlandse ontwerpers kiezen de prints en kleuren volgens de laatste designtrends. En we laten onze hangmatten produceren in Colombia, Zuid-Amerika, door mensen die weten hoe ze moeten relaxen. Zo combineren we het beste van twee werelden. Vol passie werken de medewerkers aan het perfectioneren van de unieke Luilak hangmatten. Aan de hand van de speciale Jacquard weeftechniek worden de stevige hangmatten van 100% biologisch katoen geproduceerd. Een eerlijke stof met een luxe zachtheid. Bij de Jacquard weeftechniek worden de trendy Luilak prints met twee kleuren, maar drie draden in de stof verwerkt. Zo ontstaan de prachtige unieke kleurtinten in de stof die kleurvaster zijn dan een patroon dat er op geprint is. De Jacquard weeftechniek voelt niet alleen stevig en zacht aan maar is ook nog eens hartstikke trendy. De voor- en achterkant van de stof zijn precies het negatief van elkaar. Waar aan de ene kant de lichte kleur centraal staat, is dit aan de andere kant de donkere kleur.

4,7

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 4 stelle su 5

Geen communicatie

De familie hangmat is geweldig, lekker dikke stof.
Ik heb via mail laten weten dat de bevestigingsset Makkie (bijgekocht via een combiedeal), en dan specifieker de dwarsstaaltjes van de meegeleverde S-haken niet stevig genoeg zijn, omdat die na dag 1 deze doormidden lagen. Wij durven nu dan ook niet meer gezamenlijk (zeker minder dan 200kg) op de hangmat.
Ik heb gevraagd om eventuele andere ervaringen hiermee en of er een oplossing geboden kon worden.
Luilak heeft telefonisch contact opgenomen, zij het wat laat, maar het is dan ook zomer en enorm druk bij ze.
Ze zeggen dit nog niet meegemaakt te hebben. Nieuwe S-haken zijn onderweg.

Tot nu toe erg tevreden!

14 giugno 2024
Non scritta su invito

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank voor het delen van uw review. Het klopt, klachten over klapachten hebben we nog nooit gehad. Eens moet de eerste keer zijn, en dat bent u helaas. We hebben er voor de zekerheid een extra setje bij gedaan. Hopelijk een mooie zomer gewenst.

Top hangmat

Top hangmat. Super mooie kleuren. Goede kwaliteit en snel geleverd.

24 giugno 2024

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank voor de vriendelijke review. We zijn daar erg blij mee. :-)

Super product

Snelle levering, heel makkelijk in elkaar te zetten. En de hangmat is gewoon heel mooi, en ook nog duurzaam.

24 giugno 2024

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank voor de vriendelijke woorden. Daar werken we tenslotte voor. Een mooie zomer toegewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Voor vaderdag heb ik een hangmat…

Voor vaderdag heb ik een hangmat besteld via de site en in prima conditie ontvangen. Gemaakt uit een stevige stof, waaronder ook de "touwen" waaraan de mat hangt. Wel wat duurder dan degene die je kunt kopen in andere zaken, maar hier kunnen dan ook wat zwaardere mensen in, waaronder ikzelf! Mooie dessins en prima kwaliteit stof!

3 giugno 2024

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank u wel voor de fijne vriendelijke en positieve review. Hier doen we het voor. We wensen jullie een warme zomer. Team Luilak

Valutata 4 stelle su 5

Goed product, rommelige afhandeling

De verzending werd vergeten omdat mijn enige optie vanuit België was om per overschrijving te betalen en de bestelling daardoor niet in de reguliere flow terechtkomt. Gelukkig kwam de bestelling na mijn check nog nét op tijd voor Vaderdag door snelle actie van de medewerker.
De info ivm verzendkosten was ook dubbelzinnig (goedkoper in de FAQ dan tijdens het afrekenen, maar dat werd intussen gelijkgetrokken).
Dus wat gedoe maar eind goed al goed! :-)

28 maggio 2024

Beste,

Dankjewel voor je review! We hebben de informatie op de site aangepast en we voegen nieuwe betaalmethode toe.

Fijn te horen dat het product wel naar wens is!

Klantgericht

Van Luilak belden ze even om te controleren of we inderdaad alleen een standaard nodig hadden. Slim! Plus de bezorging ging prima.

2 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, prachtige, fijn geweven hangmat. Mooi model.

26 aprile 2024

Risposta di Luilak The Relax Company

Dank voor deze mooie review!

Groet,

Hele mooie hangmat 😍

Superblij met onze prachtige hangmat! Twee vragen gesteld aan klantenservice en ik denk niet dat ik ooit zo'n snel antwoord bij een webwinkel heb gekregen! Alles behalve luilakken daar! Dank jullie wel, laat de zomer maar komen ☀️

22 marzo 2024

Risposta di Luilak The Relax Company

dank voor de vriendelijke woorden. Dat is een fijne bevestiging voor ons. Geniet van de hangmat en van hopelijk een zonnig zomer.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più