Mooie hangmat en fijn bedrijf. We hadden ruim voor onze vakantie een hangmat besteld om mee te nemen. Het pakket was snel verzonden maar DPD maakte er een zooitje van. Een paar dagen voor onze vakanti... Leggi di più
Luilak is een schitterend bedrijf. Onze bestelling werd snel afgeleverd. De hangmat en de houten standaard zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een uitzonderlijk ligcomfort. Een aanrader voor ie... Leggi di più
Ben heel blij met mijn hangmat-combinatie. Zowel de hangmat zelf als de houten standaard zijn uitstekend van kwaliteit! Stevig, degelijk en mooi ! Ook de bestelling, afhandeling en bezorging verl... Leggi di più
Fantastisch mooie hangmat besteld (die voor 2 personen). Helaas ontdekt dat één van de houten delen van het frame beschadigd was. Gemeld en ik werd heel netjes teruggebeld om te checken welk deel het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Giardino
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di mobili da esterno
Scritti dall'azienda
Hard werken, ultiem relaxen. Gooi die telefoon aan de kant. Laad je op. Ontdek de wereld. Doe nieuwe inspiratie op. Je leeft maar een keer. Luilak hangmatten zijn gemaakt voor jou. Ze geven je ontspanning, bescherming, warmte en stijl. Doe jezelf een plezier. Pak je rust. Je hebt ’t verdiend. Onze unieke Luilak hangmatten onderscheiden zich door zijn hoge kwaliteit en trendy designs. Luilak is Nederlands design en Zuid-Amerikaans fabricaat. Nederlandse ontwerpers kiezen de prints en kleuren volgens de laatste designtrends. En we laten onze hangmatten produceren in Colombia, Zuid-Amerika, door mensen die weten hoe ze moeten relaxen. Zo combineren we het beste van twee werelden. Vol passie werken de medewerkers aan het perfectioneren van de unieke Luilak hangmatten. Aan de hand van de speciale Jacquard weeftechniek worden de stevige hangmatten van 100% biologisch katoen geproduceerd. Een eerlijke stof met een luxe zachtheid. Bij de Jacquard weeftechniek worden de trendy Luilak prints met twee kleuren, maar drie draden in de stof verwerkt. Zo ontstaan de prachtige unieke kleurtinten in de stof die kleurvaster zijn dan een patroon dat er op geprint is. De Jacquard weeftechniek voelt niet alleen stevig en zacht aan maar is ook nog eens hartstikke trendy. De voor- en achterkant van de stof zijn precies het negatief van elkaar. Waar aan de ene kant de lichte kleur centraal staat, is dit aan de andere kant de donkere kleur.
Baileystraat 18, 8013 RV, Zwolle, Paesi Bassi
- 038 425 0420
- info@luilak.nl
- luilak.nl
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Top hangmat
Top hangmat, beste verjaardagscadeau die ik ooit aan iemand heb gegeven.
Wil er nu zelf eentje.

Een geweldige hangmat + frame
Een geweldige hangmat + frame. Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.

Product was goed en snel aangekomen
Product was goed en snel aangekomen
Het is een heerlijke hangmat,erg stevig

Fijn contact gehad met Daan
Fijn contact gehad met Daan. Mijn levering duurde iets langer door externe omstandigheden bij de pakketbezorger maar Daan was zeer hulpvaardig en dacht goed mee.

Hoge kwaliteit hangmat
De bestelling en levering verliep efficient. Alles stond heel snel aan de deur. Sneller dan verwacht eigenlijk gezien de grote gabarit van "het pakketje". We hebben kwaliteit verwacht en ontvangen. De houten staander is robuust en mooi. De katoenen doek van de hangmat zelf is echt zwaar en stevig en zo mooi als op de foto's. En oooh zo comfortabel... Top!
Prima service
Een telefonische vraag onzerzijds werd met raad en daad beantwoord.
Kortom, prima service.

Snel en klantvriendelijk
Na mijn bestelling werd er snel iets geleverd, alleen was het niet precies wat ik had besteld. Kan gebeuren, dacht ik, en ik nam contact op. Zonder het geleverde te hoeven te retourneren, meldde men mij binnen 10 minuten na mijn vraag dat ze het product alsnog zouden opsturen, geheel kosteloos.
Dat is nog eens goede service.
Niet tevreden helaas
Ik heb van mijn man in 2022 als cadeau voor mijn verjaardag houten standaard met hangmat gehad, enkele weken nadat hangmat stond gemeld dat toplaag van de standaard al los begon te laten terwijl het lente was EN standaard onder overkapping stond en dus niet nat werd. Uiteindelijk heb ik 2 nieuwe onderdelen ontvangen maar heb nare nasmaak omdat het al met al echt duur cadeau was. Zonde, doek is inmiddels super verkleurd ook al. Ik zou nadenken voordat je overgaat tot aanschaf.
goede service en snelle levering
Goed product en goede service
Goed product en goede service. De makkie set is echt behulpzaam om de hangmat op te hangen.
Snelle levering!
Snelle levering!
Ik heb al vele hangmatten gehad,
Deze ligt heerlijk!
Een 10 geef ik deze hangmat,
Design en ligcomfory!

Risposta di Luilak The Relax Company
Top service en ook supersnelle levering
We zijn naar de winkel geweest in Zwolle waar we goede uitleg hebben gekregen. Toen hebben we thuis nog eens goed gemeten en konden we de hangmat met standaard bestellen. Hij is echt van prachtige kwaliteit en was ook nog eens supersnel bij ons in huis.

Hangmat is een aanrader
Ondanks een misverstand rond betaling, is er steeds snel en correct gecommuniceerd. En het product is een aanwinst! Het frame is makkelijk in ellkaar te zetten.

Op tijd geleverd en prima product
Op tijd geleverd en prima product
Dochter is blij met haar cadeau
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.