Abonnementet ble avsluttet i juni 2025 men de fortsetter å sende faktura for ikke sendt filter. Med litt fram og tilbake ble problemet løst i meget vennlig tone. Takk

Hadde kjempebra pris på filteravtale tidligere i år- men hadde store problemer med logistikk og utsendelse. Måtte ringe kundeservice 7-8 ganger før i heletatt fikk først forsendelse. De lovet på tr... Leggi di più

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

SUPERT

leveransen av min ordre kommer som avtalt. Neste gang jeg skal skifte filter blir de sendt til meg uten å bestille. Det beste av alt er at riktig filterstørrelser kommer hver gang. Har opplevd noe annet fra leverandører. Oversiktlig og grei betaling. SUPERT.

12 aprile 2026

Abonnementet ble avsluttet i juni 2025…

Med litt fram og tilbake ble problemet løst i meget vennlig tone. Takk

10 aprile 2026

Risposta di luftig.no

Hei Monika! Dette er veldig rart, vi sender jo selvfølgelig ikke fakturaer for filter vi ikke sender ut, det går ikke i systemet vårt siden fakturaer ike lages før produktene er sendt. Veldig fint om du kan sende oss en mail på geir@luftig.no slik at vi kan finnet hva som har skjedd her.

Rotete orderingssystem

Jeg har fått en mail om ordre som jeg ikke har bestilt en gang. Sist gang selv om jeg hadde gitt en annen adresse for innlevering, ble pakken sendt til en annen adresse enn det jeg hadde gitt beskjed om og jeg belastet, i tillegg til innkasso.

30 settembre 2025

Risposta di luftig.no

Hei Behnaz! Du hadde jo et abonnement hos oss, som du sa opp når leveringen var effektuert. Men vi kansellerte da ordren og tar den i retur, selv om avtalen sier at en må si ifra FØR effektuering.

Synes denne 1. er litt urettferdig i og med at du hadde en avtale som var inngått, OG vi gikk bort fra den og stoppet alt allikevel.

Hei, veldig fornøyd👍😊

Hei! Veldig fornøyd med både responsen og leveransen. Var en leveranse med litt problem, men det var Post Nord sitt problem og ikke Luftig. Dette ble det ordnet opp i av Luftig.
Jeg er ansvarlig for bestilling til to sameier/ borettslag, fungerer helt utmerket både med kommunikasjon, leveranser og produktet👍👍.

24 marzo 2025

Filterkjøp gjekk knirkefritt

Såg fleire negative kommentarer om dette firmaet. Blei derfor nysgjerrig, og valgte å kjøpa nye filter til ventilasjonsanlegget her. Pakkeforsendelsen blei mottatt hos Kiwi Svortland under 2 dagar etter bestilling, og filterkasettane passa perfekt. Positiv oppleving og god pris, og nye filter skal etter avtalen sendast om 1 år.

3 ottobre 2024

Styr unna serviceavtale med Luftig

Styr unna serviceavtale med Luftig. De er uprofesjonelle, gjør en slett jobb og svarer ikke på henvendelser.

2 gennaio 2024

Hei Narve!

Dessverre hadde vi en kort periode på 4-5 mnd der vi brukte en 3. part som hadde servicene våres og kundeservicen rundt dette. Denne avtalen er sagt opp og vi styrer dette selv nå. Som en kan se på google reviews så har vi veldig mye fornøyde kunder. Håper på å få vise for deg en gang i fremtiden at vi ikke er slik lenger. Ta gjerne kontakt på geir@luftig.no for ett godt tilbud

Lureri

Firma sender ut regning for filter som ikke er levert, og lite hyggelige.

1 aprile 2024

Hei Tor!

Dette er jo bare tull som du vet, du bestilte og signerte filteravtaler fra oss på 3 sameier der du er styreleder. Når vi skulle sende de ut som avtalt 6 mnd etterpå så husket du ikkje at du hadde signert avtalene. Vi tok kostnaden på det meste her selv om det var beviselig din feil.

Ikke imponert over servicen

Er fornøyd med produktet de selger... Ikke veldig fornøyd med servicen, har nå prøvd å få tak i de siden først i april da jeg trenger servis på en vifte motor. Fått svar på to av mailene jeg har sendt men ikke hjelp. Får da korte svar om at servise leder ikke er tilgjengelig og at han skal ta kontakt, noe som ikke har skjedd enda.

2 aprile 2024

Risposta di luftig.no

Kjekt å høre at du er fornøyd med produktet vårt, ventilasjonsfilter og setter pris på at du er kunde hos oss.

Dessverre var det litt feilkommunikasjon på mail til deg, da vi ikke gjør service i enkeltboliger. Serviceleder har besvart dette, men mulig den har havnet i din spam mail.

Beklager dette!!