Enkelt å greit. Lett å finne fram på nettsiden. Betalingen gikk fint. Gode tilbud. Varene kom og var som forventet. Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt he... Leggi di più

Enkelt bestilt og raskt levert! Svært fornøyd med min handel på Filtergiganten.no ! Hadde noen spørsmål rundt hva som var det beste produktet for meg, og fikk god hjelp! Alt ble levert til ti... Leggi di più

Bra enkelt å finne dokke på nett. Fekk produktet etter ei stund. Måtte ringe Filtergiganten, men tlf vart besvart og fekk då forklaring og informasjon kvifor det gjekk litt lang tid. Fekk produktet k... Leggi di più

1. Fornitore di filtri dell'aria

Din pålitelige nettbutikk for rimelige kvalitetsfilter i Norge. Med et bredt utvalg av filter, sørger vi for at du puster inn ren og sunn luft. Utforsk vårt sortiment og opplev forskjellen med Filtergiganten! 💨🏡

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Filter kom omsider men hyggelig og…

Filter kom omsider men hyggelig og svarer alltid e-post

29 dicembre 2025

Risposta di Filtergiganten

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!😊

Vi beklager forsinkelsen – det har dessverre vært noen utfordringer med PostNord gjennom hele desember som har påvirket flere av leveransene våre.

Har fått bestilling bekreftelse etter…

Har fått bestilling bekreftelse etter kontakt med dem. Varene ble sendt etter 3 uke.

27 novembre 2025

Hei!

Takk for din tilbakemelding.

Det er bare å beklage leveringstiden på din bestilling, vi har dessverre hatt store problemer med PostNord i hele desember der de ikke har kommet og hentet varer som de skal, som dessverre har ført til forsinkelser.

Enkelt å greit.

Enkelt å greit.
Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt hentet av PostNord, når de skulle vært hentet. Så totalt en god opplevelse.

2 dicembre 2025

Hei Kari,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Vi setter stor pris på forståelsen din, og beklager samtidig leveringstiden som skyldtes manglende opphentinger og forsinkelsen hos PostNord i desember.

Ønsker deg en riktig god jul😊

Ikke fått varen og elendig informasjon…

Ikke fått varen og elendig informasjon om leveringstid.

Edit: Ordnet seg veldig raskt! Velger å endre score etter god kundebehandling og god hjelp.

5 dicembre 2025

Hei Anthony,

Beklager så mye for opplevelsen din!

Filteret ditt har vært klart for utsending siden forrige uke, men dessverre har ikke PostNord vært innom for å hente varer, noe som har skapt forsinkelse. Dette beklager vi på det sterkeste.

Bra filter og levering

Riktig filter, liker man ka ha få d gjevnlig hver 6 mnd.

17 novembre 2025

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, og rask leveranse

29 ottobre 2025

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Fikk rask hjelp da jeg var usikker på hvilket filter jeg skulle ha. Bestillingen kom kjapt og kvaliteten virker topp.

27 ottobre 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😊

Rask levering og god kundeservice

Jeg har handlet flere ganger hos Filtergiganten, og er veldig fornøyd hver gang. Nettbutikken er oversiktlig, prisene konkurransedyktige, og varene kommer raskt. Kundeservicen svarer hyggelig og profesjonelt dersom man har spørsmål, og de hjelper til slik at man får riktig filtertype. Alt i alt en pålitelig leverandør som jeg trygt kan anbefale videre.

14 ottobre 2025

God kundeservice.

God kundeservice.
Rask levering etter bestilling. Meget fornøyd:)

10 ottobre 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😊

Super fornøyd med mitt kjøp

Super fornøyd med mitt kjøp. Rask levering og gode priser :) anbefales

16 ottobre 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😊

Svært dårlig kvalitet på platefilter

Plate-filtrene jeg kjøpte til Systemair Save buler på sidene i pappen etter bruk. Sannsynligvis er det fukt i luften utendørs som fører til dette. Dermed går støv og skitt rett igjennom filteret på sidene siden filter løsner fra pappen. Ser at alle platefiltrene de selger er bygget slik med sannsynligvis dårlig feste mellom pappkassett og filter. Svært lav kvalitet. Anbefales ikke.

25 agosto 2025

Hei Eirik.

Takk for tilbakemelding.

Det skal de selvfølgelig ikke gjøre!

Våre filter produseres hos en av Europas største filterleverandører, så her mistenker jeg at det kan være en produksjonsfeil på filter du har mottatt.

Ta kontakt med oss på support@filtergiganten.no , så ordner vi med et nytt sett til deg😊

Veldig sen levering og feil opplysning

22 agosto 2025

Hei.

Bare å beklage 2-3 dager ekstra ventetid på din bestilling!

Som vi opplyste på mail du sendte, var det litt ekstra pågang på lager rett etter ferie, så din bestilling fra 14.08 ble pakket 19.08 og sendt fra lager 20.08😊

Normalt pakkes og sendes alt i løpet av 1-3 virkedager.

Bestillte galt filter

Bestillte galt filter, jeg burde ha kontrollmålt dimensjonene på det gamle først

25 aprile 2025

Risposta di Filtergiganten

Tusen takk for at du deler din erfaring med oss!

Det er fort gjort å bestille feil filter. Hvis du trenger hjelp med å finne riktig filter, er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne😊

Helt ok

Riktige filtre levert. Alt ok. Lang leveringstid.15 dager fra bestilling til mottat.

Svar på tilbakemelding:Var 3 virkedager i uken etter eg la inn bestilling før skjærtorsdag.

5 maggio 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😊

Når det gjelder leveringstiden, ser jeg at bestillingen din ble lagt inn søndag 13. april. Vi holdt stengt hele uken grunnet påskeferie, så den ble derfor sendt første virkedag etter ferien – den 22. april.