NIET BESTELLEN DAAR!! had een uilen lamp besteld voor mn oma, op de foto was het een prachtige lamp. Wat ik binnenkreeg leek niet eens een beetje op de lamp van de foto. Het was gewoon een goedkoop... Leggi di più
Luciesboutique
Prachtige website, helaas. 2 ribbroeken besteld. Artikel is totaal niet wat er op de foto staat, kwaliteit is abominabel slecht, totaal geen pasvorm, maat olifant, wordt bij elkaar gehouden door een d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb 2 pufferjassen besteld en betaald. Duurde zo lang en komt uit China. Inmiddels andere jas gekocht. Ik heb een retouradres in China gekregen en zelf op 12/12/2025 verzonden op eigen kosten. Kom... Leggi di più
Bestel niet bij deze site. Het duurde erg lang voordat mijn order binnenkwam. Toen de order eenmaal binnenkwam, was de kwaliteit erg slecht, terwijl je wel gewoon de volle prijs betaald. Het is mo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Le persone hanno visualizzato anche
Vuile oplichters!!
Vuile oplichters!!! Geen jurk, geen geld terug, niet bereikbaar, je word gewoon opgelicht!! trap er niet in!! Zonde van je geld!!

Niks ontvangen
Niks ontvangen, geen orderbevestiging geen bestelde items. Oplichters. Zijn niet te bereiken.
En standaard bericht van jullie als antwoord... ik heb geen ordernr ontvangen en wat jullie beloven wordt ook niks mee gedaan. Ga op een eerlijke manier je geld verdienen..

Risposta di Luciesboutique
Order wordt zo doorgestuurd naar china…
Order wordt zo doorgestuurd naar china en duurt heel erg lang. Retouren ook naar china. Slechte shop dus niet bestellen!

Wat een flut bedrijf
Wat een flut bedrijf. Reageren nergens op pakketje nog steeds niet binnen na weken wachten. Mailtje gestuurd en wordt niks mee gedaan. Zeker niet aan te raden elke euro is teveel die je aan deze flikkers uitgeeft

Please do not use them
Please do not use them. I have been waiting for my order for almost two weeks. My emails are being returned and their telephone number does not work. SUPER disappointed.
I ordered the handbag on the 10th of December. It was delivered on the 30th of December. Lucie’s boutique did make contact with me. The product is not that of a good quality and smells.

Heb een Tiffany lamp besteld
Heb een Tiffany lamp besteld
En kreeg een plastic lampje zo maar wat!
En drie weken moeten wachten!
Dus kwam ook nog er eens te laat
Kan hem niet terug sturen want dan raakt hij zoek zeggen ze
Ook wij zijn in de maling genomen door dit bedrijf

Wat een flut bedrijf
Wat een flut bedrijf. We hebben een glas in lood lamp besteld en ontvangen een prullaria van plastic uit China. Het lijkt ook niet op de afbeelding van de site van Lucie’s boutique.
Als we het willen retourneren kan dat niet ivm het milieu en andere onzinnige redenen. Geld retour of 50/50 ook geen optie. Ze hebben maar 1 magazijn in China, waar de producten kwijt raken en dus ook geen geld terug garantie bij het retourneren.
Hier niks bestellen!! Louche zaak.
Ook kwam het pakketje na 3 weken pas binnen.

Risposta di Luciesboutique
Laarsjes verkreukelde binnen gekregen…
Laarsjes verkreukelde binnen gekregen en de kwaliteit is drie keer niks ,dit zijn geen winter laarsjes hoorb
Heel jammer voor die prijs 35 euro

Risposta di Luciesboutique
Zijn er ook sterren in de min?
Zijn er ook sterren in de min?
KOOP DAAR NIETS!
Ik kwam vanochtend in die "winkel" in Maastricht....die winkel bestaat gewoon niet. Heel vroeg uit Brabant vertrokken en voor de kat z'n viool.
Terplekke zei de receptioniste dat er al meer mensen vergeefs waren geweest.
Dus opletten het zijn OPLICHTERS.

Beste Lucies Boutique,
Beste Lucies Boutique,
Aangezien contact krijgen met jullie onmogelijk is, probeer ik het via deze weg.
Misschien was het naïef van mij.., maar toen ik een bestelling plaatste had ik niet verwacht dat dit uit China zou komen. De levertijd was veel langer als aangegeven. De kleding die ik besteld had was voor een thema feestje en was dus te laat..
Uiteindelijk heb ik een retourformulier ontvangen. De keuze was of de items retourneren naar China of 10% van het aankoopbedrag terug. Aangezien het om meer dan 100 euro gaat koos ik voor retourneren. De kosten moesten zelf betaald worden.
Het pakket heb ik 57 dagen geleden verstuurd. Het is allang in China. Na meerdere keren contact te hebben gehad met PostNL blijkt het pakket voor jullie beschikbaar te zijn. Jullie vertikken het om het pakket op te halen. Volgens PostNL zijn jullie verantwoordelijk voor de verzending, aangezien dit jullie beleid is.
Ik ben nu meer als 130 kwijt.. Ik eis mijn geld terug!
Mensen koop hier niks!!

Risposta di Luciesboutique
3 maanden duurde het voor ik mijn geld…
3 maanden duurde het voor ik mijn geld terug ontving met aftrek van Bestelkorting-€3,30 FR8BR2J4 (-€3,30)
En geen 14 euro terugstuur kosten naar China.
Ik moest het terug sturen daarna zouden ze pas kunnen terug betalen.
Pas toen ik over Trust Pilot mailde begonnen ze te reageren. Zij eisten eerst verwijderen van review op Trust Pilot dan p[as geld terug....
Dit ga ik dus niet doen.
Vertrouw dit bedrijf niet. wees gewaarschuwd!!!!
En al 3 maanden stuur ik al de gegevens die gevraagd wordt naar hun
Ik wacht nog steeds op de kosten van het terugsturen van het product
€14 !!!
Wees gewaarschuwd !!!!
Zij verschuilen zich achter standaard teksten
Ik moest het terugsturen dan pas konden zij daarop reageren met terug betalen
Mooie zinnen maar slechte daden!!!!!

Risposta di Luciesboutique
Spijt dat ik hier heb besteld…
Spijt dat ik hier heb besteld…
Twee jassen besteld en 1 ontvangen na bijna een maand wachten.
De jas die ik heb besteld viel heel klein, was niet mooi afgewerkt. De bont kraag die erbij hoorde die was knal geel ipv okergeel, veel kleiner als op de foto en de naden waren helemaal gedraaid; niet te gebruiken dus…
Nu een mail gestuurd dat ik wil retourneren, hoopte gauw reactie te krijgen en mijn geld terug te krijgen maar helaas kreeg een melding dat de mail geblokkeerd werd pfffff 119 euro weg en nu??? Verder proberen maar…

Risposta di Luciesboutique
Ik heb een jurk besteld die niet lijkt…
Ik heb een jurk besteld die niet lijkt op de foto. Nu wil ik deze retour sturen en blijkt het mailadres waarop je de retour moet
aanmelden niet te werken. Ik wil dit graag opgelost zien!

Risposta di Luciesboutique
Koop niets bij deze zgn webwinkel
Koop niets bij deze zgn webwinkel! De Kersttrui werd prachtig omschreven en het plaatje was super. Vandaag ontvangen. Géén trui met glitter maar een goedkope, dunne prul. Schandalig! Mailen? Géén antwoord ( geblokt) Wat 'n K*zaak!!! Weg, mijn gespaarde geld!!!

Risposta di Luciesboutique
Niet meer te bereiken bij retour.
2 jurken besteld welke niet goed waren. Ik wilde deze terugsturen en stuurde een email. Ik kreeg daarop een email terug met de vraag waarom ik de artikelen wilde terugsturen. Ik heb hierop geantwoord maar daarna helemaal niets meer vernomen. Toen zelf maar weer een email gestuurd en toen was het emailadres geblokt? Ik kan het bedrijf nu niet meer bereiken. Mensen, bestel hier niets, je bent gewoon je geld kwijt....

Mala experiencia
Primero engañan con la ubicación de la tienda, dicen que están en Holanda y MENTIRA PODRIDA, están en China estos mentirosos, luego se demora mucho en enviar el pedido, la calidad no es buena y las tallas no coinciden.....luego un dolor de cabeza para que le respondantiene y fuera de eso uno mismo debe pagar para devolverl lo que no gusta o no era la talla que uno pide, dónde se ve eso???? Mejor comprar en Shein o Temu.
Por favor no compren aquí se van a arrepentir!!!

Koop hier niks
Koop niet bij Lucies boutique.Kleding is van slechte kwaliteit en komt uit China. De levering duurt enorm lang.Dacht dat ik te maken had met een winkel uit Maastricht ,maar dit blijkt anders te zijn.Als je niet tevreden bent met het artikel kun je het alleen retour sturen naar China.Waardeloos!Verzendkosten zijn zeker 30 euro.

Contact…
Ik hoop dat dit bedrijf contact met mij gaat opnemen na al de slechte reviews die ik hier lees. De website ziet er goed uit dus ik kwam er jammer genoeg te laat achter dat de producten uit China komen.
Ik wil mijn bestelling annuleren, hopelijk ga ik mijn geld terug krijgen.