NIET BESTELLEN DAAR!! had een uilen lamp besteld voor mn oma, op de foto was het een prachtige lamp. Wat ik binnenkreeg leek niet eens een beetje op de lamp van de foto. Het was gewoon een goedkoop... Leggi di più
Luciesboutique
Prachtige website, helaas. 2 ribbroeken besteld. Artikel is totaal niet wat er op de foto staat, kwaliteit is abominabel slecht, totaal geen pasvorm, maat olifant, wordt bij elkaar gehouden door een d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb 2 pufferjassen besteld en betaald. Duurde zo lang en komt uit China. Inmiddels andere jas gekocht. Ik heb een retouradres in China gekregen en zelf op 12/12/2025 verzonden op eigen kosten. Kom... Leggi di più
Bestel niet bij deze site. Het duurde erg lang voordat mijn order binnenkwam. Toen de order eenmaal binnenkwam, was de kwaliteit erg slecht, terwijl je wel gewoon de volle prijs betaald. Het is mo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Le persone hanno visualizzato anche

Totaal verkeerde maat
Vandaag kwam, na ruim 2 weken wachten, mijn bestelling. Ik had iets in XL besteld maar lijkt meer op maatje S helaas. Dacht dat de winkel in Maastricht zat maar het komt helaas uit China. Ik begrijp uit de reviews dat je moet retourneren en dus betalen voor verzending naar China.. ik begin daar niet eens aan maar ik zal hier nooit meer kopen

Hier niks bestellen
Bestelling gedaan, wel 13 mails ontvangen over het product en andere aanbiedingen maar nog niks ontvangen. Mail en telefoonnummer op de site lijken niet te kloppen. De site oogt betrouwbaar en ik dacht dat het product verstuurd zou worden uit Maastricht (denk eerder China).
De positieve reacties op deze site zijn overduidelijk nep en door hun zelf geschreven (allemaal dezelfde ongeloofwaardige vibe….).

Zeer slecht
Al dagen aan het mailen om mijn bestelling terug te sturen. Geen enkele reactie. Kwaliteit van de kleding slecht. Koop niets van dit bedrijf.

Blijf weg blijf weg!!!…
Blijf weg blijf weg is gewoon een chinese webshop met zeer slechte spullen, en als je iets retour wilt sturen zijn ze niet huis en of je moet het op jouw kosten terug sturen. Wees gewaarschuwd en blijf hier weg!!!!
Update 27-12:
Krijg meerdere mails dat ik mijn geld pas terug krijg als ik de review verwijder. Ze zijn dus mensen aan het chanteren. Nog maals blijf daar weg!!!!

OPLICHTERS
OPLICHTERS! Pas op met deze site. Rommel komt uit China. Ze sturen je gewoon het verkeerde product op en weigeren dan om een retourlabel te verstrekken. Je mag het product op eigen kosten terugsturen naar China!

Slechte service
Er staat een snelle levering. Besteld item moest uit China komen. 2 weken heeft het geduurd.
Nu is het jurkje niet goed en de mensen achter deze webshop reageren nergens op. Op de site staat namelijk niet waar je het naar retour moet sturen. Alleen dat het naar China gestuurd moet worden.
Heel erg vervelend en onprofessioneel allemaal. Ik heb nu 4 mails gestuurd en nergens wordt op gereageerd zodra je retourneren benoemd en ik wil mijn geld terug.
Ik zou het afraden om bij deze website iets te bestellen.

Risposta di Luciesboutique
Exact hetzelfde als vorige review, levering vanuit China
Exact hetzelfde als vorige review. Levering vindt vanuit China plaats. Ik wacht nu 30 dagen op een product dat volgens de site op voorraad is.
Wel korte reactie op mail na vragen. Maar dit is niet wat je mag verwachten. Ik weet de kwaliteit van de producten nog niet, maar op dit moment twijfel ik overal aan. Zal volgende review leveren als de producten binnen zijn. Niet oké.
Update 17-12: Bericht gelezen van de reachout. Dat wordt wel gewaardeerd.
Het pakket is inmiddels binnen. Helaas is de kwaliteit wel zo anders dan verwacht. De ene winterjas is eerder een dun vestje, de ander is een grote zak, wellicht ligt het aan de maat.
Ik ga een retourverzoek netjes indienen en de review aanpassen als dat naar behoren loopt. Even aankijken.

slechte service
Heel slechte service, ik wil mijn aankopen retour sturen en wacht nu al meer dan een maand op het retouradres - of mijn geld terug. Het tel.nr. bestaat niet en op mail wordt niet gereageerd. Nooit hier iets bestellen!!

Risposta di Luciesboutique
Bestel niet bij deze site
Het is moeilijk contact te krijgen met de klantenservice, heb namelijk al 5 mails gestuurd om te vragen naar het retouradres (dit moet je namelijk zelf vragen en staat niet op de site). Ik kreeg 1 mail terug, maar zonder retouradres. Verder niks meer van gehoord, retourneren bij deze site is dus onmogelijk. Mocht je het retouradres ontvangen, krijg je waarschijnlijk je geld dus niet terug. Erg teleurstellend dit..

Als je graag troep wil.
Dit bedrijf doet net alsof ze in Nederland zitten omdat ze zeggen gratis verzenden in Nederland.
Maar zitten ergens ver weg.
Paar schoenen besteld na 3 weken eindelijk binnen wat een troep kan zo de prullenbak in.
Nog nooit schoenen gezien van zo een slechte kwaliteit.
Hier koop ik echt nooit meer…

Niets meer gehoord
Ik heb 5 december een tweetal pyjama's/huispakken besteld en keurig betaald....
Niets meer gehoord en niets ontvangen....
Men doet het voorkomen alsof ze in Maastricht zitten....en de telefoon staat gewoon uit.....

Risposta di Luciesboutique
retouren kunnen enkel naar china…
retouren kunnen enkel naar china gestuurd worden en de kosten hiervan zijn duurder dan het item zelf!
De bezorging hiervan heeft ook nog weken op zich laten wachten, dus nee, ik zou hier nooit meer bestellen.

Risposta di Luciesboutique
ik raad deze winkel absoluut niet aan
Ik heb een huispak besteld bij Lucies Boutique ( #Lucies Boutique16495), maar ontving een heel andere kleur dan ik had besteld. De kwaliteit van het product is ronduit slecht. De website wekt de indruk dat het bedrijf in Nederland gevestigd is, maar het pakket bleek uit China te komen, met een levertijd van drie weken.
Hoewel de website er professioneel uitziet, is de kwaliteit van de producten teleurstellend. Toen ik het verkeerde artikel wilde retourneren, bleek dit bijna onmogelijk. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, wat begrijpelijk is, maar het pakket moet naar China worden teruggestuurd, wat €40 kost. Dit is bijna net zoveel als het huispak zelf heeft gekost.
Conclusie: ik raad deze winkel absoluut niet aan.

Slechte kwaliteit - Retourneren niet mogelijk
Slechte kwaliteit. De 'winterjas' die ik had besteld was eigenlijk gewoon een vest. Je kunt je product niet retourneren, anders moet je verzendkosten naar China betalen. Pakketje liet ook erg lang op zich wachten. Ik zou hier niet kopen.

PAS OP OP Luciesboutique
Na een eerder review heb ik een mail ontvangen van luciesboutique met de vraag om de review te verwijderen.Dat heb ik gedaan , want dan zou ik mijn geld terug krijgen .Nou tot op heden nog steeds geen geld gestord .
MENSEN bestel NIKS bij deze oplichters.1 ster is al te veel . Ik had ORTOPEDISCHE winterlaarsjes besteld. Wat een zeer slechte kwaliteit is gewoon met een plastieke zool En ze bestellen het zelf rechstreeks uit china. Oplichters eerste klas.

Risposta di Luciesboutique
Ik bestel een prachtige draken lamp zou…
Ik bestel een prachtige draken lamp zou glas in lood zijn zoals je kan zien op de foto op de site en op een mooi voetje en zou op stroom gaan. Echter krijg ik een mini draken beeldje binnen van een soort plastic materiaal en gaat op knoopcel batterijen. Hij lijkt er echt totaal niet op en een hele grote teleurstelling rijker. En het duurde ook eeuwig voor ie binnen kwam voel me zwaar genaaid want het heeft me wel 40 euro gekost! Zou hier dus nooit meer wat bestellen en raad het andere echt af!!!!!!

Risposta di Luciesboutique
Lieve mensen die gedupeerd zijn door…
Lieve mensen die gedupeerd zijn door Lucies Boutique, wij Lucies Amsterdam krijgen alle slechte reviews van Lucies Boutique. Dit zijn wij echter niet . Wij zijn een sieraden winkel in Amsterdam en hebben niets maar dan ook niets te maken met deze oplichters. ❤️

Zeer lange levertijd
Onlangs heb ik twee broeken besteld, waarbij de totale levertijd uiteindelijk 3 weken bedroeg. Via de track-en-trace-code bleek de zending afkomstig uit China, wat de lange wachttijd verklaart.
Ik vind deze gang van zaken teleurstellend. Als ik van tevoren had geweten dat de levertijd zo lang zou zijn, had ik hier niet besteld. Na het plaatsen van de bestelling ontving ik weliswaar een automatische e-mail met een kortingscode van 20% voor een volgende bestelling, maar gezien mijn ervaring zal ik daar geen gebruik van maken.
De bestelling is uiteindelijk in goede staat ontvangen, maar mijn vertrouwen in dit bedrijf is helaas aanzienlijk geschaad.