Luciesboutique

Valutata 1 stelle su 5

NIET BESTELLEN DAAR!! had een uilen lamp besteld voor mn oma, op de foto was het een prachtige lamp. Wat ik binnenkreeg leek niet eens een beetje op de lamp van de foto. Het was gewoon een goedkoop... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Prachtige website, helaas. 2 ribbroeken besteld. Artikel is totaal niet wat er op de foto staat, kwaliteit is abominabel slecht, totaal geen pasvorm, maat olifant, wordt bij elkaar gehouden door een d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 2 pufferjassen besteld en betaald. Duurde zo lang en komt uit China. Inmiddels andere jas gekocht. Ik heb een retouradres in China gekregen en zelf op 12/12/2025 verzonden op eigen kosten. Kom... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Bestel niet bij deze site. Het duurde erg lang voordat mijn order binnenkwam. Toen de order eenmaal binnenkwam, was de kwaliteit erg slecht, terwijl je wel gewoon de volle prijs betaald. Het is mo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Echt een waardeloos bedrijf

Echt een waardeloos bedrijf. Ik ben vanaf december al bezig om enkele kledingstukken te retourneren, temeer omdat de kwaliteit ook tegen viel. Als je kleding wilt retourneren moet je het tegen hoge kosten zelf terug naar China sturen. Gedaan want ik kan er niets mee. Zit nu al twee maanden te wachten op mijn geld. Ze zijn niet bereikbaar, reageren niet op je mail. Echtvwaardeloos! Mijn advies, niets bestellen!!!

22 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

3 dagen wacht ik op info van…

3 dagen wacht ik op info van klantenservice waar moet ik retour terug sturen.Ik wacht nog steeds.
Ik heb antwoord ontvangen maar ze bieden aan 10% korting als ik voor vrienden het artikel verkoop.
Ik heb retour adress niet ontvangen.
Het is belachelijk.
Ze spelen op tijd.
Vandaag is de laatste dag om te retouren.
Als ik eerder weet dat die van China komt dan bestel ik nooit.
Ze zijn oplichters.

17 febbraio 2025

Bestel hier NIKS

Mijn zoon dacht een mooi cadeau te kopen voor mij. Eenmaal ontvangen was de bedoeling super van mijn zoon: lichtgevend olifantje. Maar toen hij de site liet zien was het een tegenvaller met wat wij hadden ontvangen. Vervolgens na een uurtje branden was de batterij al leeg, deze geprobeerd te vervangen maar het lipje liet direct los van het plaatje. Mijn zoon heeft inmiddels een aantal mailtjes gestuurd en bij de eerste ontving hij vrij snel reactie maar dat was het dan ook wel. Niks meer gehoord en ze reageren ook niet meer.
BESTEL HIER NIKS WANT KLANTENSERVICE IS ER NIET.!

11 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dropshipping en komen beloften niet na

Ruim voor de kersttruiendag op het werk een kersttrui besteld. Kwam zelfs na de kerst pas aan, ondanks dat het veel eerder zou zijn. “Trui” bleek meer een longsleeve te zijn. Verzoek gedaan om terug te sturen, blijkt terug te moeten naar China! Want omdat ze zo enorm duurzaam zijn, hebben ze maar één magazijn. Ik dacht bij een Nederlandse webwinkel wat te kopen. Krijg wel het aanbod om dan korting te krijgen. Dan maar dat… ik stuur terug dat ik dat wel wil, krijg geen reactie meer. WAARDELOOS.

6 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service en oplichting – geen terugbetaling ontvangen!

Ik raad niemand aan om bij dit bedrijf te bestellen! Mijn ervaring is ronduit slecht. Op 5 december heb ik een jas retour gestuurd volgens alle instructies van de klantenservice. Ondanks dat ik bewijs van verzending heb en hen meerdere keren heb gemaild, heb ik na meer dan twee maanden nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

De klantenservice negeert e-mails volledig. Dit is pure oplichting – ze laten klanten eindeloos wachten in de hoop dat je het opgeeft. Een professioneel bedrijf hoort netjes om te gaan met retourzendingen en terugbetalingen, maar hier ontbreekt elke vorm van fatsoenlijke klantenservice.

Ik zal deze ervaring blijven delen totdat ik mijn geld terug heb. Koop hier niet als je geen gedoe wilt!

14 febbraio 2025

Retour wordt niet verwerkt

Pas na veel over en weer gemail over hoe te retourneren (eerst ook de hieronder beschreven opties gekregen om tegen de verzendkosten een andere maat te krijgen, dat wilde ik niet, want de modellen bevielen me niet en het totale bestelbedrag was dusdanig hoog, dat ik graag mijn geld terug wil), uiteindelijk het retouradres gekregen en op eigen kosten (hoog!) het pakket naar China verstuurd, daar wordt het nu inmiddels 2 maanden later nog niet geaccepteerd. Op mijn mails hierover wordt niet gereageerd. Daarmee dus dubbel zo duur uit, geen geld terug van de bestelling en hoge retourkosten betaald.

11 febbraio 2025

Oplichters

Bestelde een " motor" jas stijl Martin Order: #Lucies Boutique19083.
Wat ik kreeg was een prul zo licht als papier wat totaal niet overeen kwam met de afbeelding, ook qua maat totaal niet in de buurt van wat ik bestelde. Ze halen goedkope rommel uit China en verkopen het voor 800% meer. Terug sturen heeft kan, maar raden ze af met een slap milieu verhaal in de hoop dat je het niet doet, geef maar aan vrienden of familie zeggen ze. Terug sturen moet naar een opslag plaats in China op eigen kosten uiteraard. Bestel hier niet, zware Oplichting.

10 gennaio 2025

Terugsturen niet mogelijk

Ten eerste moest ik een herinneringsmail sturen omdat het jurkje niet werd opgestuurd. Toen het model voor mij veel te kort bleek en ik hem terug wilde sturen kreeg ik alleen de optie dat ze tegen verzend kosten een grotere maat zouden sturen. Dit wilde ik niet. Ik wilde hem gewoon terugsturen en mijn geld terug. Na drie keer erachter aan mailen heb ik een maand nog niks gehoord!!

7 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ontevreden over bestelling en service

In november 2024 een bestelling geplaatst. Deze werd vrij snel bezorgd. Helaas was de maatvoering afwijkend van de Nederlandse maten waardoor de kleding niet paste, te smal en te klein was. Op mijn email om t pak retour te sturen bleek dit naar China te moeten en kreeg ik de kans om voor de verzendkosten van €9,95 een nieuwe set kleding te ontvangen. Via een link zou ik de bestelling kunnen plaatsen. Helaas was de verkoopprijs inmiddels aangepast waardoor ik toch meer moest bijbetalen, omdat ik alleen een bepaalde korting kreeg. Hierdoor moest ik beduidend meer betalen dan de afgesproken €9,95. Hier heb ik meerdere emails over verstuurd, maar ik kreeg helaas geen gehoor. Uiteindelijk toch maar een bestelling geplaatst waar ik ook nog 3 weken op heb moeten wachten. Ik ben echt ontevreden over de manier waarop dit verlopen is en de extra kosten die ik heb moeten maken.

25 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slecht bereikbaar en slechte kwaliteit

De bestelling duurde lang, emails komen terug, telefoonnummer bestaat niet. Via contactpagina van de site wel bestelling kunnen aanpassen. Helaas is de tas al na 1 maand stuk. Zou niet mogen voor deze prijs. Gemaild om hier melding van te maken, natuurlijk komt de mail terug, want adres bestaat niet. Telefoonnummer doet het ook nog steeds niet, dus weer een bericht via de site gestuurd.
Inmiddels de tas al naar een reparateur gebracht, met de nodige kosten vandien.
Ben bang dat we een miskoop hebben gedaan, voor te veel geld helaas.

4 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Matige kwaliteit en matige communicatie

Kleding van matige kwaliteit ontvangen, waarvan de maten niet helemaal overeenkomen met Nederlandse maten. Ook kleding met gaten erin. Contact opgenomen om te retourneren. Uiteindelijk bleek dit naar China te moeten. Uit principe toch gedaan. Exact de gegeven instructies gevolgd. Nu blijkt het contactpersoon in China het pakket te hebben geweigerd en is het pakket na 3,5 maand weer terug thuis bezorgd. Op mijn mail waarin ik dit aangeef komt simpelweg geen gehoor meer. Erg slechte gang van zaken. Nu ben ik naast het aankoopbedrag ook nog eens 36 euro aan verzendkosten kwijt.

Denk goed na voordat je hier bestelt.

17 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Ik heb wat spullen gekocht hier,de…

Ik heb wat spullen gekocht hier,de artikelen die ik kreeg waren niet hetzelfde als op de site.
Email gestuurd en gezegt dat ik mijn geld trug wil.
Netjes geregelt ben erg tevreden,goede klantenservice wat mij betreft..

27 dicembre 2024

DROPSHIPPING!

PAS OP! Dropshipping!

Vervolg: heen en weer subatten dat eerst de review eraf moet voor het geld terug komt of andersom. Uiteindelijk heb ik de review eraf gehaald en dat gemeld. Na vijf dagen is het geld nog steeds niet terug, zodat ik, zoals ook vooraf aangekondigd bij Lucies Boutique, de review met update weer plaats. Kennelijk is dat een van de weinige manieren om beweging in de zaak te krijgen.

De kersttrui wordt veel te laat geleverd (en is ook nog eens heel anders dan op het plaatje en in de omschrijving: glimmend en synthetisch ipv gebreid) en de klantenservice geeft niet thuis. Er wordt gemaild vanaf verschillende gmail-adressen en het info-adres is uit de lucht. De enige manier om te retourneren is naar China, maar de website vermeldt gemakshalve de (hoge) kosten daarvan niet, maar alleen dat die kosten zullen worden verrekend met het betaalde bedrag.

GEEN ZAKEN MEE DOEN DUS!

Betreft ordernummer: #Lucies Boutique17790

7 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

OPLICHTERS niet mee in zee gaan!

Verschrikkelijk bedrijf! Echte oplichting. Retour voor eigen kosten naar China dit is niet te betalen als je vraagt om informatie om het retour in orde te maken ontwijken ze je vraag en geven ze aan dat ze 10% of 20% van je aankoop bedrag kunnen terug storten dit staat niet in verhouding tot de mega slechte kwaliteit van het product!! NIET echt NIET bij bestellen!!!!!

Ordernummer: 18772

8 gennaio 2025

Geen geduld meer

Ik ontvang maar geen reactie…
Inmiddels is mijn geduld op en ben ik erg boos. Ik ga aangifte doen en een melding bij de ACM!

17 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Een ster is nog heel veel teveel

Een ster is nog heel veel teveel. Dit zijn oplichters. Jullie lezen deze reviews. Ik hoop dat je je geweten laat spreken met zoveel klachten.

Aan een ieder: pas op; Je wordt bestolen. Goeie tip hieronder om aangifte te doen bij ACM

31 gennaio 2025
Logo di Luciesboutique

Risposta di Luciesboutique

Beste Hilde,

Onze excuses voor het ongemak dat je mogelijk hebt ervaren. Zou je ons je naam, ordernummer en/of email waarmee je hebt besteld kunnen laten weten in je review? Dan kunnen wij je direct verder helpen en het probleem oplossen!

We hebben via Trustpilot contact met je gezocht om dit correct af te handelen, hier kan je ook je gegevens achterlaten. We zijn toegewijd om een passende oplossing te vinden en hopen spoedig van je te horen.

Stephanie Klantenservice Assistent
Lucies Boutique

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più