Gisteren mij onboarding gehad coach anwar hij legt je alles duidelijk uit en is heel lief na het gesprek vroeg coach Yasha hoe het is gegaan het zijn top mensen !!! ik kijk er naar uit om succesvoll... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij helpen je een online business te starten zodat je meer vrijheid in je leven kan creëren. De FSMB Masterclass is een online leeromgeving met een razend enthousiaste community. Doordat er regelmatig nieuwe content wordt geplaatst blijf je up to date van de laatste marketing strategieën. De online community bestaat uit gelijk gestemde mensen die bereid zijn je te helpen met je al je vragen. Samen ga je voor maximaal succes met je eigen online agency! Ontdek de volgende stappen die jij kunt zetten om je business te groeien tijdens onze wekelijkse coaching sessies en .
Paesi Bassi
- info@fsmbmasterclass.nl
- fsmbmasterclass.nl
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Duidelijk stappenplan en top begeleiding!
Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor de FSMB Masterclass. Ik had eerder al geprobeerd om zelfstandig te starten, maar zonder succes. Dankzij dit programma en de intensieve begeleiding geloof ik nu eindelijk in mezelf en in mijn bedrijf.
Ze nemen je echt aan de hand met een helder en duidelijk stappenplan dat je alleen nog maar hoeft om te zetten. Een enorm pluspunt is de vaste coach die je begeleidt. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt dat altijd bereikbaar is voor support. Geweldig programma!
Uitstekende service en zeer tevreden!”
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. De service was snel en professioneel, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en mijn verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid.”
Maak de stap
Ik was sceptisch in eerste instantie en je wil de juiste keuze maken, want het gaat wel over je toekomst, maar tot nu toe bevalt FSMB Masterclass mij heel goed. Het komt professioneel over, inhoudelijke kennis + stof en fijne begeleiding waar je altijd terecht kunt!
Het is een stap, maar het gaat je bevallen, dus doe het.
Echt een hele fijne ervaring goede…
Echt een hele fijne ervaring goede uitleg. Ik heb coaching bij Anwar hij is altijd bereikbaar en helpt bij alles wat je nodig hebt
Fijne coachingsessies met goede begeleiding
Fijne onboarding met goede begeleiding. Je wordt vanaf het begin goed geholpen ook als je er nog niet veel vanaf weet. Momenteel ben ik bezig met fase 1 en die verloopt soepel, met behulp van coachingsessies.
Gisteren mij onboarding gehad coach…
ik kijk er naar uit om succesvolle onderneemster te worden bedankt
Goede start!
Fijn kennismakingsgesprek gehad waarin alles duidelijk werd uitgelegd. De oefenfases zijn prettig en overzichtelijk opgebouwd, wat het leren een stuk makkelijker maakt.
Ik ben net begonnen, maar voel me zeker gemotiveerd om het traject succesvol af te ronden!
Tot nu toe een hele goede ervaring met…
Tot nu toe een hele goede ervaring met FSMB. Het traject is duidelijk opgebouwd en neemt je stap voor stap mee in wat er nodig is om een eigen agency op te zetten. Alles is gestructureerd, wat voor mij goed werkt.
Mijn succescoach Anwar helpt mij daarnaast goed. Hij denkt mee, geeft duidelijke uitleg. Dat geeft mij vertrouwen in dit hele proces.
Al met al tot nu toe erg tevreden en ik kijk ernaar uit om verder te groeien binnen het traject en mijn succesvolle agency te hebben.
Fijn gesprek
Fijn gesprek, rustig en motiverend om het (werk)proces verder te zetten en door te pakken.
Ik heb in de korte tijd dat ik ben al zoveel geleerd!
Het wordt heel duidelijk uitgelegd en je wordt echt van A tot Z meegenomen. Heel veel goede en bruikbare informatie. Kortom je bent hier op de juiste plek als je een online agency wilt starten. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt!
Top mentor!
Goede mentor die duidelijk en rustig uitlegt. Neemt de tijd om dingen goed te laten begrijpen en blijft betrokken. Geeft eerlijke feedback en denkt echt met je mee. Top mentor!
must-experience
FSMB is een echte must-experience. Ze zijn supervriendelijk en de begeleiding is van topkwaliteit. Mijn doel is om mijn eigen agency te starten, zodat ik mijn huidige job kan vervangen en meer vrije tijd heb om te reizen en nieuwe hobby’s te ontdekken. Dankzij hen ben ik niet bang om de eerste stappen te zetten richting mijn droomjob.
Toppers!
Het contact en de service zijn top! Je wordt heel goed verder geholpen en er wordt goed meegedacht wat voor jou de beste keuze zal zijn.
Geen aanrader
Bij de start van de cursus is met mij afgesproken dat ik in termijnen kon betalen. Tijdens het traject is gevraagd of het mogelijk was om het bedrag in één keer te voldoen. Toen ik aangaf dat dit voor mij niet haalbaar was, bleef betaling in termijnen mogelijk.
Tijdens de cursus ben ik helaas ziek geworden. Ik heb dit gemeld en aangegeven dat ik hierdoor niet verder kon deelnemen. In mijn situatie heb ik gevraagd naar de mogelijkheden rondom de kosten. Voor mijn gevoel was hier weinig ruimte voor een oplossing, wat ik als vervelend heb ervaren gezien de hoogte van het bedrag.
Na mijn melding heb ik zelf geen verdere reactie meer ontvangen van mijn coach, waardoor ik het contact als beperkt heb ervaren. Vervolgens heb ik contact gehad met de oprichters, die aangaven het vervelend te vinden en mij doorverwezen naar de financiële afdeling.
Op basis van mijn persoonlijke ervaring heb ik de communicatie en begeleiding als onvoldoende ervaren.
Naar aanleiding van deze review ben ik benaderd met het verzoek deze binnen korte termijn te verwijderen, waarbij mogelijke juridische stappen werden genoemd. Dit heb ik als dwingend ervaren.
Na meerdere dwingende mails te hebben ontvangen met juridische stappen als vervolg van het niet verwijderen van mijn review wordt er een reactie geplaatst met een andere toon en een beeld geschetst waar ik mij niet in kan vinden.

Risposta di FSMB Masterclass
Ik merk echt dat er een drive is om…
Ik merk echt dat er een drive is om samen te werken vanuit FSMB, al ben je onbekend met het concept. Het geeft me een boost om nog beter me best te doen om resultaten te leveren in de periode die komt!
ik heb een fantastische community ontmoet
ik heb een fantastische community ontmoet.
ze zijn erg vriendelijk, behulpzaam en hebben ook veel humor. ze maken een praatje met je en niet alleen over het succes die je op bouwt maar ook je privé leven. ik vindt dat hartstikke leuk en begripvol.
Goeie herstarting
Ik heb een goeie ervaring tot nu toe, ik was eerder tijdig gestopt met de course en heb het weer opgepakt en dat ging heel soepel met mijn prive coach.
Fijne begeleiding
Vanwege persoonlijke omstandigheden niet gelijk in staat geweest de trainingen te volgen. Hier op wordt begripvol gereageerd en samen naar een oplossing gezocht die werkt. Grote klasse!
Goede start met duidelijke begeleiding
Wij zijn net begonnen met de masterclass. Coach Anwar helpt ons goed op weg en geeft duidelijke begeleiding bij het huiswerk. Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Ik had een super goed gesprek met Anwar
Ik had een super goed gesprek met Anwar. Top! Kijk al uit naar het volgende.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.