Löwik Wonen & Slapen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Online een mooie bank gezien. Toen in de winkel geweest en nog meer inspiratie op gedaan. Fijne communicatie met de verkoper. Bestellen ging vlot! Hopelijk is onze bank er op tijd. Al met al een prett... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snel en goed geholpen met de bestelling , inmiddels item wandopbergkast is geleverd met duidelijk vooraf een bericht om in overleg uit te leveren. Twee nette chauffeurs die de kast in de woonkamer h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Heel goede service!! Caltana uitschuifbaar deens eettafel. Donker bruin. Heel mooi degelijk tafel, alleen de afmetingen kloppen niet. Deze afmetingen is aangegeven (hxbxd) 078x100x200/260... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

een mooie zaak met een enorm groot en divers aanbod. verschillende prijsklassen. we gingen oriënteren voor een bank maar kwamen het voor ons perfecte model al tegen en daarom gelijk besloten. Vriendel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. anche in
  3. Negozio di arredamenti per salotti
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di articoli per l'illuminazione
  6. Negozio di mobili per camere da letto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bij Löwik Wonen & Slapen begint inrichten met een dagje genieten. De enorme woonboulevard is gevestig in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. Vele prachtige ingerichte woonkamers, smaakvolle en gezellige keukens, warme sfeervolle slaapkamers inspireren bezoekers tot een nieuwe kijk op het leven in huis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

156 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Service benedenmaats

Prachtig meubilair, waardeloze service. Een bank 12 maanden geleden ontvangen, maar beschadigd, 8x contact, geen oplossing, niks, en maar de laatste betaling verwachten, die ze zouden krijgen bij het oplossen. Een jaar na aanschaf NIKS opgelost krijgen maar wel de betaling eisen, anders zouden er juridische stappen genomen worden.

Je wordt hier genaaid waar je bij staat.

Koop hier NIET!

1 settembre 2025

Geachte heer de Vlaming, beste Bruno,

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij willen hier graag duidelijk en feitelijk op reageren, omdat het beeld dat in deze review wordt geschetst volgens ons servicedossier niet juist is.

Bij levering is gemeld dat enkele poten van de eetbank de grond niet goed raakten. Deze melding is door ons opgepakt en hiervoor is service bij u langs geweest. Bij het vervangen van een kunststof beschermdopje onder één van de stoelpoten is helaas een minimale beschadiging aan de onderzijde van de poot ontstaan. Daarvoor is via de leverancier een potje lak/verf aangevraagd om dit netjes bij te werken. Wij erkennen dat het gehele traject, en met name de toezending vanuit de leverancier, langer heeft geduurd dan wij hadden gewild. Daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Wat wij echter absoluut onacceptabel vinden, is de manier waarop wij hier worden neergezet. De kwalificatie dat u bij ons “genaaid” zou worden, en de suggestie dat wij klanten niet zouden willen helpen wanneer er een probleem is, vinden wij zeer onterecht en nemen wij hoog op. Löwik Wonen en Slapen bestaat inmiddels meer dan 95 jaar. Dat is juist omdat wij, ook wanneer er in eerste instantie iets misgaat, kosten noch moeite besparen om tot een passende oplossing te komen.

Van het totale orderbedrag van €2.116 staat nog €450 open. Dat is ruim een vijfde van het orderbedrag. Dat dit bedrag in eerste instantie werd achtergehouden vanwege de servicemelding begrijpen wij. Maar nu uit ons dossier blijkt dat de gemelde punten zijn behandeld en opgelost, vinden wij het niet onredelijk dat wij het resterende bedrag alsnog in rekening brengen.

Als u van mening bent dat er nog steeds iets niet naar tevredenheid is opgelost, dan horen wij graag concreet welke punten nog openstaan. Volgens ons dossier is de servicemelding gesloten, maar wij zijn uiteraard bereid om hierover nogmaals rechtstreeks contact met u te hebben.

Team Löwik Wonen en Slapen

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, hulpvaardig, weten waar ze over praten.
Duidelijke informatie wordt gegeven.
Bestellen gaat super makkelijk.
Meubels sneller bezorgd en dat is erg fijn. Een fijne zaak om te bezoeken, top.

21 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

We zouden drie nieuwe stoelframes…

We zouden drie nieuwe stoelframes krijgen omdat de metaal poedercoating los liet , maar twee van de drie gemonteerde frames (aan huis) waren weer beschadigd, dit moest ik zelf opmerken en aangeven. Dit was niet opgemerkt door de monteurs.

10 agosto 2026

Geachte heer Bulthuis, beste Roy,

Bedankt voor het delen van uw mening. Wij begrijpen heel goed dat deze situatie erg frustrerend voor u is.

Ongeveer een half jaar na levering bleek bij enkele stoelpoten de coating deels los te laten. Naar aanleiding van uw eerste servicemelding hebben wij getracht dit netjes voor u op te lossen en direct een service in gang gezet. Hiervoor zijn nieuwe onderstellen besteld.

Helaas bleken de opnieuw bestelde onderstellen bij transport licht beschadigd te zijn. Dat is uiteraard niet wat u van ons mag verwachten en wij vinden het erg vervelend dat dit opnieuw vertraging veroorzaakt. Ook vinden wij het vervelend dat u deze beschadigingen zelf heeft moeten opmerken en melden, terwijl de monteurs de plekjes over het hoofd hebben gezien.

Wij hebben daarom meteen wederom nieuwe onderstellen voor u besteld. Zoals u weet zijn deze in bestelling en wij hopen oprecht dat drie keer scheepsrecht is, zodat dit bij de volgende levering volledig naar tevredenheid wordt opgelost.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat u op dit moment nog steeds te maken heeft met een aantal beschadigde stoelpoten. Tegelijkertijd hopen wij ook op uw begrip dat wij hierin deels afhankelijk zijn van levering en transport, waardoor wij helaas niet alles volledig zelf kunnen beïnvloeden.

Onze excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw geduld en zijn ervan overtuigd dat wij dit netjes en naar tevredenheid voor u gaan oplossen.

Team Löwik Wonen & Slapen

Super!

Prachtige bank ontvangen in de levertermijn. (Besteld op 13/4/26) Vriendelijke verkoopster die met ons mee dacht. Ze nam de tijd ondanks de drukte in de winkel met Pasen. Bezorgers erg vriendelijk, erg goede service!

9 luglio 2026

Super service

Mooie grote winkel, snelle professionele afhandeling, leuk extraatje. Levertijd sneller dan verwacht en óók goede vakmannen. Top!

3 agosto 2026

Mooie kast en dressoir Palmira

Bij de afdeling Feelings heel fijn geholpen door Floor. Zij dacht goed mee en we zijn op een mooie kast en dressoir uitgekomen met een setje salontafels en een vloerkleed. De bezorging ging ook prima, al was het even spannend met dressoir en lift. Gelukkig was onze schoonzoon er om het dressoir met passen en meten in de lift te krijgen.

31 luglio 2026

★☆☆☆☆ (1 Stern)

★☆☆☆☆ (1 Stern)

Leider kann ich dieses Möbelhaus nicht empfehlen.

Wir haben Möbel im Wert von über 7.000 € gekauft. Die Lieferung war für April versprochen, kam aber erst Anfang Juli. Über die monatelange Verzögerung wurden wir nie informiert. Erst nach zahlreichen Anrufen und E-Mails erhielten wir überhaupt eine Rückmeldung.

Die Möbel waren für meine Geburtstagsfeier gedacht. Ich hatte mich auf den Liefertermin verlassen und sogar meine alten Möbel bereits verkauft. Die Verspätung hat unsere gesamte Planung ruiniert.

Als Entschädigung wurden uns lediglich 250 € Rabatt angeboten. Bei einem Kaufpreis von über 7.000 € ist das völlig unangemessen. Ein Rücktritt vom Kauf wurde abgelehnt, stattdessen wurde auf hohe Stornokosten verwiesen.

Auch die Lieferung verlief chaotisch: Trotz bezahlter Montage wollten die Monteure zunächst nicht montieren, und selbst der vereinbarte Rabatt war ihnen nicht bekannt. Die Bezahlung war ebenfalls ein Problem, da das Kartengerät nicht funktionierte. Dadurch dauerte die Lieferung fast zwei Stunden.

Insgesamt eine sehr enttäuschende Erfahrung mit schlechtem Kundenservice, mangelhafter Kommunikation und unprofessioneller Abwicklung. Ich werde dort nicht mehr kaufen.

6 luglio 2026

Sehr geehrter Herr Shoghi,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu lesen, dass Sie den Ablauf Ihrer Bestellung so enttäuschend erlebt haben. Wir verstehen, dass eine Verzögerung ärgerlich ist, besonders wenn die Möbel für einen bestimmten Anlass eingeplant waren.

Gleichzeitig möchten wir die Darstellung etwas einordnen. Es gab während des Prozesses mehrfach Kontakt zu Ihnen bezüglich der Lieferverzögerung. Auch wenn die ursprünglich erwartete Lieferzeit leider überschritten wurde, haben wir uns bemüht, die Möbel so schnell wie möglich nach Deutschland liefern zu lassen.

Bezüglich der gewünschten Entschädigung haben wir ebenfalls mehrfach mit Ihnen gesprochen. Wir haben Ihnen eine Kompensation angeboten, die aus unserer Sicht in einem angemessenen Verhältnis zur Verzögerung stand. Dass Sie sich eine höhere Entschädigung gewünscht hätten, verstehen wir, dennoch konnten wir dem von Ihnen gewünschten Umfang nicht entsprechen.

Auch die Anmerkungen zur Montage und zur Lieferung nehmen wir ernst. Für Lieferungen nach Deutschland arbeiten wir mit einem externen Logistikpartner zusammen. Grundsätzlich sind wir mit dieser Zusammenarbeit zufrieden, dennoch können in Einzelfällen Herausforderungen bei der Montage oder Abwicklung entstehen. Das ist nicht der Ablauf, den wir uns wünschen, und wir werden Ihre Rückmeldung intern besprechen, um diesen Prozess weiter zu verbessern.

Wir bedauern, dass Sie trotz unserer Bemühungen mit der Gesamtabwicklung nicht zufrieden waren. Unser Ziel ist es immer, eine gute Lösung zu finden und Kunden korrekt, fair und serviceorientiert zu begleiten. Trotz der überschrittenen Lieferzeit und der aus Ihrer Sicht enttäuschenden Abläufe wünschen wir Ihnen selbstverständlich sehr viel Freude mit Ihren neuen Möbeln.

Mit freundlichen Grüßen,
Löwik Wonen en Slapen

mooie fauteuils

We hebben al vaker meubelen gekocht bij Lowik en dat is ons goed bevallen, voor ons een logische keuze om er nog een tweetal fauteuils te kopen.
Personeel van Lowik zijn zeer behulpzaam en aardig zonder zich op te dringen, zodat eerst lekker rustig kunt rond neuzen om te zien wat je mooi vindt, en heb je wat gevonden laten ze je alle mogelijkheden zien zodat je een goede keuze kunt maken.

8 luglio 2026

Prima ervaring

Mooie grote winkel. Veel keus. Vriendelijk personeel.
Prachtige bank uitgezocht. Wat eerder geleverd dan verwacht. Zorgvuldig uitgepakt en in elkaar gezet.
Heel erg blij mee.

25 giugno 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più