Löwik Wonen & Slapen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Online een mooie bank gezien. Toen in de winkel geweest en nog meer inspiratie op gedaan. Fijne communicatie met de verkoper. Bestellen ging vlot! Hopelijk is onze bank er op tijd. Al met al een prett... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snel en goed geholpen met de bestelling , inmiddels item wandopbergkast is geleverd met duidelijk vooraf een bericht om in overleg uit te leveren. Twee nette chauffeurs die de kast in de woonkamer h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Heel goede service!! Caltana uitschuifbaar deens eettafel. Donker bruin. Heel mooi degelijk tafel, alleen de afmetingen kloppen niet. Deze afmetingen is aangegeven (hxbxd) 078x100x200/260... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. anche in
  3. Negozio di arredamenti per salotti
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di articoli per l'illuminazione
  6. Negozio di mobili per camere da letto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bij Löwik Wonen & Slapen begint inrichten met een dagje genieten. De enorme woonboulevard is gevestig in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. Vele prachtige ingerichte woonkamers, smaakvolle en gezellige keukens, warme sfeervolle slaapkamers inspireren bezoekers tot een nieuwe kijk op het leven in huis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

156 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

alles verloopt naar wens

een mooie zaak met een enorm groot en divers aanbod. verschillende prijsklassen. we gingen oriënteren voor een bank maar kwamen het voor ons perfecte model al tegen en daarom gelijk besloten. Vriendelijke en duidelijke hulp bij bestellen. De leveringstermijn klopte precies en een bezorgafspraak was snel gemaakt. Wij zitten inmiddels naar onze zin!

10 febbraio 2026

Top advies over Inhouse bank

Al een tijdje was ik opzoek naar een bank van Inhouse en uiteindelijk ben ik naar Lowik gegaan om de bank in het echt te zien en te proberen.
De verkoper heeft nog een paar technische details toegelicht, waardoor ik nog een paar opties heb gewijzigd. Deze info had ik niet gehad als ik de bank online had besteld. Met andere woorden: Kennis en kunde van de verkoper is TOP!!!!
Ik heb helaas bij andere brijven ook andere ervaringen.....
Bank is inmiddels geleverd en voldoet aan alle verwachtingen.
Brinks transport pakt alles netjes uit en denkt met de klant mee. Ook hier niets op aan te merken.
Ga vooral zo door!

6 febbraio 2026

Erg tevreden

Goede kennis van het personeel, vriendelijk geholpen. Bezorging ging ook super en netjes optijd

4 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door Lennart en…

Erg goed geholpen door Lennart en netjes geplaatst door de monteur.

Lennart, bedankt voor de hulp, goede tips en ook vooral de mooie aanbieding die je voor me hebt gemaakt

Groet , Rienk van 123rookkanaal

1 maggio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Bank Lagonia

Wij hebben de Lagonia bank gekocht. Netjes geholpen in de winkel, duidelijke afspraken gemaakt. Het was leuk geweest als we een staaltje van de stof mee konden krijgen, dat was niet mogelijk. Levertijd zou 12 weken zijn. Kregen bericht dat bank al binnen was, binnen 7 weken. Fijn! Goede vlotte en nette levering thuis. Rommel werd allemaal meegenomen. Restant dien je te pinnen bij aflevering, mogelijkheid tot overmaken zou ook fijn zijn.
Al met al prima aankoop en goede ervaring.

22 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Prachtige tv kast besteld

Prachtige tv kast besteld, met twee deurtjes en 2 lades
Deurtje was beschadigd en lades schuren langs elkaar
Omdat t deurtje greeploos is, zit er een pushpinnetje binnen in de deur, deze was scheef en zat vast tussen t deurtje
Erg teleurgesteld, 1400 euro voor een tv kastje, dan verwacht je toch kwaliteit 🙁

21 aprile 2026
Logo di Löwik Wonen & Slapen

Risposta di Löwik Wonen & Slapen

Geachte mevrouw Bakker, beste Bernadette,

Bedankt voor het delen van uw mening. Wat vervelend om te lezen dat uw Trentino tv-dressoir van onze afdeling Xooon niet in de staat is geleverd die u van ons mag verwachten. Zeker bij een meubel in deze prijsklasse begrijpen wij heel goed dat u rekent op een nette afwerking en een zorgeloze levering.

Hoewel wij veel aandacht besteden aan een zorgvuldige verpakking en levering, kan er helaas tijdens transport of bij het uitpakken toch schade ontstaan. Dat neemt niet weg dat dit voor u erg teleurstellend is. Ook de door u genoemde punten met de lades en het pushmechanisme horen uiteraard netjes opgelost te worden.

Wij zien dat uw melding inmiddels door onze serviceafdeling is opgepakt en met de leverancier is gedeeld. Wij zorgen ervoor dat dit op een nette en passende manier wordt opgelost, zoals u dat van ons mag verwachten.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Löwik Wonen & Slapen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più