Zoek je een ervaren lokale ondernemer met oog voor detail en kwaliteit... dan bij je bij Michelle zeker aan het juiste adres. Ze zorgt steeds voor een up to date en vernieuwd assortiment waarbij alles... Leggi di più
Een echte aanrader!! Michelle is een lieve dame die staat voor kwaliteit en gezelligheid! Ik heb al mijn gepersonaliseerde productjes bij haar gekocht en zal dit ook blijven doen!
Heel tevreden met mijn bestelde item. Kwalitatief materiaal en met veel zorg gemaakt, dat zie je. Persoonlijk contact ivm de kleuren en mooi binnen de beloofde levertermijn. Heel fijn.
Wanneer je bij Michelle besteld weet je dat je altijd magische productjes toegestuurd krijgt. Ze weet precies wat je wilt, zo zijn er bij mijn speenkoord en sleutelhanger leuke gouden kralen toegevoeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Handgemaakte gepersonaliseerde cadeautjes voor jong en oud!✨💛
Meeënheide 150, 3600, Genk, Belgio
- info@lovelykoordjes.be
- lovelykoordjes.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Kleine engeltjes, grote betekenis
Michelle, jij bent een reddende engel met een hart van goud. Dank je wel voor de prachtige engeltjes die de uitvaart van mijn moeder op zo’n liefdevolle manier in de kerstsfeer onderdompelden. Elk engeltje voelde als een stil gebaar van troost, een zachte herinnering aan liefde die nooit verdwijnt. Woorden schieten tekort voor wat dit voor ons heeft betekend. Met heel ons hart: dank je wel !!!
Super mooie producten en vlotte levering
Prachtig!
Hoe mooi!
Sleutelhanger in de Live laten maken, zalig!
Het zijn super zachte kralen.
Kan al niet wachten om het cadeau te doen 🥰.
En zo snel geleverd?! Niet verwacht dat het al in de bus zou zitten!
Super goede service
Super goede service! Door het meedenken en de spoedbestelling, heeft mijn vader de herdenkingsknuffels nog aan mijn kinderen kunnen geven voor hij overleed. Zo dankbaar hiervoor!
Super doe zo verder
Vlotte communicatie, mooi ingepakt, veilige ingepakt, juiste verzend communicatie
Altijd Top
Ik heb al vaker besteld bij Lovelykoordjes en elke keer ben ik weer super tevreden. Niet alleen de kralen werkjes zijn van geweldige kwaliteit, maar ook de andere accessoires zijn mooi, stevig en perfect afgewerkt. Alles wordt met zorg verpakt en de service is ook altijd top.
2 de keer besteld
2 de keer besteld, 1ste keer een super leuk speenkoordje.
De 2 de keer een matching sleutelhanger voor de peter, alles was zoals vorige keer weer super goed inorde op naar de volgende bestelling!!!!
Een topper van formaat !
Ik heb het in de live op tik tok laten maken . Ze deed alles naar eigen wens , en als ik twijfelde gaf ze goeie raad hoe ik het anders zou kunnen doen . Niks was haar te veel . Echt heel fijn om bij haar dingen te bestellen , en de baby en mama natuurlijk was er super blij mee !
Superblij
Superblij met mijn bestelling, de communicatie verliep super waardoor ik prachtige producten mocht ontvangen! Kwaliteit ook top, echt een aanrader!
Snelle verzending en prachtig speenkoord
Zo’n leuke aankoopervaring
Zo’n leuke aankoopervaring. Weinig plaatsen waar ze zo klantgericht/klantvriendelijk zijn. Ook is mijn bestelling zeer snel verzonden. Ik ben fan en bestel zeker nog eens!
Mooi maar een beetje te onduidelijk…
Mooi maar een beetje te onduidelijk voor het correcte te bestellen.

Risposta di Lovelykoordjes
Heel eenvoudig & super vlot
Heel eenvoudig om hier een gepersonaliseerde koord te bestellen. Je kan heel makkelijk samenstellen, naam ingeven en de bestelling afronden. Ziet er super goed uit én was nog snel in huis ook.
Iedere bestelling wordt met liefde gemaakt!
Iedere bestelling wordt met liefde en de nodige tijd gemaakt. Michelle levert liever een product af waar ze 100% achterstaat en zal hiervoor alles in de strijd gooien. Persoonlijk wel wat pech gehad met onze bestelling qua leveringsduur. Eind september besteld en pas begin november ontvangen, dit puur door overmacht (problemen leverancier). Michelle communiceerde wel steeds eerlijk hoe de stand van zaken was, dit konden we erg appreciëren. Uiteindelijk heel blij met onze bestelling ( 1ste geboortepakje met mutsje, geborduurd dekentje en speenkoord). Gelukkig is alles op tijd aangekomen voor de geboorte van onze zoon.
Echt een leuke winkel
De levering was super snel. Het pakket werd na levering zeer snel verzonden. Het is overigens ook nog een heel goed product. En een leuk kaartje met geschenkje in de brievenbus. Een 10 op 10 shop ervaring bij deze winkel!
Top website
Ik ben supertevreden over deze website! De service is echt top alles wordt met veel zorg en aandacht gemaakt. De speenkoorden en sleutelhangers zijn prachtig afgewerkt en helemaal naar wens gepersonaliseerd. De levering ging heel snel, wat ik enorm waardeer. Wat me vooral opviel, is dat ze bij onduidelijkheden persoonlijk contact opneemt om even te overleggen. Dat geeft een heel prettig en vertrouwd gevoel. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie, handgemaakte producten met uitstekende service! 💖
Top is het
Top is het . Netjes verzorgd mooi gedaan al 2x een speenkoord besteld en ze zijn heel mooi .
Super goede producten en zeer vriendelijk
Alles is super goede producten en goede producten