1. Negozio di giocattoli erotici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Sexlegetøj fra dag til dag - bestil i dag og modtag indenfor de næste 1-2 hverdage. 100% diskret leveret i brune papkasser og med anonym afsenderadresse. Vi tilbyder omdelt levering med Post Danmark til kun 29,-. Hvis du samler dit indkøb af sexlegetøj, kan der spares penge på portoen. Handler du for mere end 600 kr. får du gratis fragt.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Webbutikken har været lukket siden 2016…

Webbutikken har været lukket siden 2016 , så de to anmeldelser siden i 2020 og 2021 synes jeg skal stå for sig selv, og fortælle omverden sandheden om falske anmeldelser.

Det hele handler om bad-marketing, hvor man hyre firmaer til at lave en dårlig anmeldelser på konkurrenter eller relaterende firmaer også selvom de slet ikke eksisterer længere. Dem der ikke findes giver jo ikke nogen indsigelser.

Hensigten er at øge populariteten hos dem der så ikke får de dårlige anmeldelser, typisk køberen af en sådan kampagne.

22 marzo 2023

Den 21.7.21 bestilte vi en vare

Den 21.7.21 bestilte vi en vare, fik ordrebekræftelse og pengene blev trukket med det samme. Varen skulle komme i løbet af få dage men kom ikke og tracking virkede først efter 14 dage. Der står stadig levering mellem 5. og 9. august - vi har i dag den 20. august og ingen vare. Jeg har mailet 3 gange uden at få svar, og kan ikke ringe! Virkelig useriøst!!!

20 agosto 2021

Det er et rent svindel firma

Det er et rent svindel firma, jeg købte 2 dele for 238 kr.

Det trak pengene med det samme, nærmest i det øjeblik jeg havde lagt ordren, men sendte hverken en ordrebekræftelse eller de pågældende 2 vare. Det er tæt på det mest forrykte jeg har oplevet af en dansk net butik.

26 febbraio 2020

Sender uopfordret spam.

Har aldrig handlet der, men får pludselig spam. Anmeldt til Forbrugerombudsmanden.
Tag jer sammen.

Edit april 2018: Og det bliver ved! Selv efter jeg har brugt "afmeld"-knappen i mailen!

25 luglio 2017
Logo di Lova

Risposta di Lova

Hej Rasmus

Det er vi sikker på vi ikke har gjort. Vi sender kun nyhedsbreve til dem, der har tilmeldt sig på vores hjemmeside eller lavet en ordre og afkrydset ønske om nyhedsbrev.

Vi vil derfor bede dig sende nyhedsbrevet eller din email direkte til vores support support@lova.dk, så vi kan undersøge sagen.

De oplysninger du sender til Trustpilot, må vi som virksomhed ikke få del i. Vi har konkret modtaget følgende fra Trustpilot support på din sag: "Vi deler desværre ikke dokumentation, som vi modtager fra brugere, med virksomheder eller andre parter, da der ville være tale om at vi deler personfølsomme oplysninger."

Vi kan derfor ikke give et konkret svar på, hvornår du er tilmeldt m.m. inden vi får en kopi af nyhedsbrevet og den email adresse som nyhedsbrevet er sendt til.

Med venlig hilsen
Lova v/ Peter Jakobsen

Nemt

Super hurtig levering. Alt som det skal være. Jeg fandt hurtigt de forskellige vare jeg skulle bruge, der er en god overskuelig vare indeling som man ikke kan tage fejl af.

13 marzo 2017

Super hjemmeside - Service helt i top

Har handlet på lova et par gange nu og legetøjet er bare helt super.

Hver gang har jeg bestilt den ene dag, og fået varen næste dag med posten det kalder jeg god service.kan varmt anbefales.

Martin

3 luglio 2016