Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli erotici
  2. Sexy shop

Informazioni su Nautii.dk

Scritti dall'azienda

Nautii.dk er en danskejet sexshop. Hos os finder du sexlegetøj og tilbehør af høj kvalitet hvor vi kan stå inde for funktionalitet, holdbarhed og design. Vi holder os opdateret på hvad der kommer af nyt på markedet så du altid kan finde noget nyt og inspirerende hos os. Dette gør også, at du hos os kan finde et bredt udvalg af produkter indenfor fx. dildoer, vibratorer, glidecremer osv. Se hele vores udvalg her:

Sexlegetøj til kvinder

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Produktet var præcis som beskrevet

Produktet var præcis som beskrevet. Levering var hurtigt og indenfor lovet tid.
Kundeservice var hjælpsom og imødekommende.
Alt i alt kan jeg ikke sætte fingeren på noget dårligt, derfor får i 5/5 stjerner herfra. ^w^

18 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Forfærdeligt produkt alt for lille…

Forfærdeligt produkt alt for lille umuligt at få p….. ind i den , så er smidt ud 🤬

3 novembre 2024

Hej Flemming
Jeg er da ked af denne anmeldelse. Lige præcis størrelser er vi desværre ikke herre over. Vores produkter fra Lovetoy er ellers altid god kvalitet.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og super priser

Hurtig levering og super fornuftige priser👍

17 luglio 2024

Hej Jacob
Mange tak for din fine anmeldelse og din tid. Det betyder mere end du tror - og så er det bare dejligt at du har haft en god oplevelse :-)

Rigtig god dag!

Bedste Hilsner
Team Nautii.dk

Valutata 5 stelle su 5

The product arrived fast and well…

The product arrived fast and well packaged. Good deal overall. Only minus was that I didn't get notified of the delivery being completed.

9 giugno 2024

Hi Jan
Thanks for your review. Sorry about you didn't get notified of the deliver. We of course always do.

Valutata 5 stelle su 5

Super god pris og leveringen gik…

Super god pris og leveringen gik hurtigt og godt.

3 agosto 2023

Mange tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din tid og er glade for at du er tilfreds med vores produkter. Vi gør det bedste for at varen kommer hurtigt frem. Vi glæder os til at se dig igen i vores Shop.

En gennemsnitlig webshop

En webshop med skarpe priser. Det virker som et lille sted, så du skal være obs på dette. Men når det er sagt er jeg sikker på Anders vil gøre alt hvad han kan for at gøre det godt.

24 aprile 2023

Mange tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på din tid og er glade for at du er tilfreds med vores produkter. Vi glæder os til at se dig igen i vores Shop.

Ingen problemer

Jeg er glad for mit køb. Jeg har ikke returneret noget så jeg kan ikke sige om der er problemer i sådan en sammenhæng. Heller ikke lavet en reklamation. Men varen kom kort efter bestillingen.

19 gennaio 2023

Hej Trine

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at du har taget tid ud af din dag.
Tak for de pæne ord Trine!
Rigtig god dag.

Super god oplevelse

Super fin oplevelse. Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden og pakken kom hurtigt. Meget tilfreds

28 novembre 2022

Hej Sandy
Tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :-)
Dejligt at du har været tilfreds med vores service!

Rigtig god dag.

5 novembre 2022

Hej Hans-Helmuth

Rigtig god dag!

Bedste Hilsner
Team Nautii.dk

God side

Nem side, og gode priser

11 novembre 2022

Det var godt!

15 settembre 2022

Alt som det skal være

Super dejlig side at bestille fra samt hurtig levering. Og god produkter som ikke kan klages over ;-)

31 agosto 2022

Rigtig god weekend :)

De bedste hilsner,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più