Tog et online vippekursus hos Loui Lashes, og det hele var bare perfekt. Mit startkit blev sendt afsted super hurtigt, og selve hendes online undervisningsmateriale var godt – der manglede ikke noge... Leggi di più

Bedste og mest imødekommenhed vippeteknikker. Har taget et vippe kursus hos loui lashes. Det rigtig valg. Hun er imødekommende søde og vigtige tålmodig. Hun arbejder rigtig professionelt. Hun er ogs... Leggi di più

Hvis du mangler et sted og få lavet vipper, hvor du er 100% tilfreds med resultat samt møder den sødeste vippetekniker, så er du kommet det rigtige sted. Louise giver dig det resultat du ber om. Oven... Leggi di più

1. Centro estetico
  2. Fornitore di prodotti di bellezza

Dit vippeunivers fyldt med kvalitetsrige produkter, undervisning og behandlinger. Hos Loui Lashes tilbyder vi både de bedste produkter på markedet og skræddersyet vippebehandlinger. Derudover tilbyder vi kurser for dig som enten drømmer om at blive certificeret vippetekniker eller som drømmer om at forberede dine skills og tage din lashbusiness til næste level. Vi tilbyder både fysisk undervisning i Århus eller online undervisning.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Online Vippekursus

Tog et online vippekursus hos Loui Lashes, og det hele var bare perfekt. Mit startkit blev sendt afsted super hurtigt, og selve hendes online undervisningsmateriale var godt – der manglede ikke noget.

Hun er en sød person og svarer på alle ens spørgsmål. Kan klart anbefale hende, hvis man skal tage et kursus. 😊

9 aprile 2026

Jeg er virkelig positivt overrasket…

Jeg er virkelig positivt overrasket over dette lash serum. Jeg har normalt meget korte og tynde vipper, men allerede efter 2–3 ugers brug kan jeg tydeligt se en stor forskel. Mine vipper er blevet både længere og fyldigere, end de plejer at være. Jeg er virkelig glad for resultatet og kan klart anbefale det til andre, der også ønsker længere og stærkere vipper.🌸

5 febbraio 2026

Fantastisk og hjertevarm service

Fantastisk og hjertevarm service hos Loui Lashes

Jeg har haft en virkelig skøn oplevelse hos Loui Lashes. Servicen har fra start været både varm, personlig og professionel, og jeg har hele tiden følt mig mødt med forståelse og oprigtig interesse.

Kommunikationen var nem og behagelig, og der blev virkelig lyttet til mine behov. Hun var meget samarbejdsvillig og gik endda skridtet videre ved at skaffe produkter, som endnu ikke var i shoppen, bare for at kunne hjælpe mig. Det er den slags ekstra indsats, der gør en stor forskel.

Man mærker tydeligt, at hun brænder for det, hun laver, og at kundeservice er en høj prioritet. Jeg følte mig virkelig godt behandlet og tryg hele vejen igennem.

Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse – Loui Lashes får mine varmeste anbefalinger 💖

24 gennaio 2026

Älskar!🙌🏽💕

I mina 6 år som fransstylist har jag aldrig jobbat med så otroliga frans produkter som louilashes!😍 ÄLSKAR🙌🏽
My clients and I love the products💕

LOUISE YOU ARE AMAZING GIRL!🫶🏽

16 agosto 2025

Mere end tilfreds 🤩

Jeg kan kun sige, at jeg vil anbefale Louilashes til alle! 🤩
1. Jeg har taget mit eget vippe kursus hos Louise, og hun er bare super dygtig, så behagelig at være i selskab med og så er hun bare top professionel!
2. Så er det bare nogle så lækre og flotte produkter hun for produceret og sælger. Så nemme at arbejde med og giver bare det flotteste resultat. ❤️

2 aprile 2025

En fantastisk oplevelse.🤩✨

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Louilashes! Louise er en utrolig dygtig teknikker som laver smukke og naturlige vipper.
Jeg var derfor ikke i tvivl om at jeg skulle tage mit vippekursus ved Louilashes, jeg kørte 1,5 time fra Sønderjylland for at tage kursuset og det fortryder jeg ikke! 🤎
Louise er hele tiden ved ens side under kursuset og god til at guide dig.
Jeg kan varmt anbefale Louilashes til alle, der søger professionel og kvalitetsbehandling af vipper.

7 febbraio 2025

Ærekær og virkelig dygtigt vippeteknikker

Har været hos Loui Lashes flere gange, og HVER gang er jeg gået derfra med de SMUKKESTE vipper! Vipperne holder overraskende længe hvis bare man plejer dem korrekt. Louise er super sød at snakke med under behandlingen, og er meget ærekær omkring hendes arbejde - hvilket tydeligt ses i resultatet. KÆMPE anbefaling herfra!

17 ottobre 2024

Yderst kompetent vippetekniker

Louise er en yderst kompetent, dygtig og fleksibel vippetekniker. Ikke nok med det, pakker hun sin service ind med at være hjertevarm, humoristisk og jordnær med sin skønne personlighed. Kan kun anbefale at få lavet behandlinger hos hende!

2 novembre 2024

Jeg vandt en konkurrence på vipper og bryn

Jeg vandt en konkurrence på vipper og bryn, jeg skrev jeg gerne ville have lavet det til min ferie. da vi havde fundet en tid og hun spurgt hvad jeg gerne vil have lavet svaret hun tilbage at det kunne hun ikke fordi det tog for lang tid synes hun brude fortælle at hun ikke har så lang tid så det er begrænset hvad hun nemme nå jeg tilbud at komme en halv time før men lige pludselig fik jeg ingen svar tilbage nu der gået over en uge og har stadigvæk ingen svar det er ikke første gang der går længe uden svar dsv er ked af min dårlig oplevelse

31 ottobre 2024
Logo di Loui Lashes

Risposta di Loui Lashes

Hej Malou,

Jeg har faste åbningstider hver dag fra 9.30-13.45 og da du ønskede både at få lavet nyt sæt vipper og brow lamination m/farve kræver det en behandlingstid på 3-4 timer. På den måde vil det kun kunne lade sig gøre hvis du kunne komme kl. 9.30/10.00 og være færdig igen ved 13-14 tiden. Det forklarede du mig at du ikke kunne da du var i lære som maler.

Ydermere har jeg brugt meget tid på at svare dig på beskeder på Instagram omkring hvornår jeg har tid. Dette gør jeg gerne da jeg ønsker at tilbyde mine kunder bedst mulig service, men normalt bruger jeg slet ikke så meget tid og energi på det, da jeg har et bookingsystem - netop for at undgå at svare på beskeder omkring tider.

De bedste hilsner
Louise fra Loui Lashes

Top stjerner fra mig!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top stjerner fra mig!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid fantastisk resultat og virkelig god oplevelse. Louise er en virkelig umage og dygtig vippetekniker - den bedste!
At være i hendes kyndige hænder og samtidige skønne væsen er nærmest en hel terapeutisk session❤️
Tak fordi du er så dygtig

12 giugno 2024