Danmarks bedste tandlæge. Jeg kommer hele vejen fra København til Aalborg kun for at blive behandlet af Vahid fordi han simpelthen er så dygtig, grundig og vidende om odontologi. Altid en fornøjelse!
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Jeg har været patient hos Lotus dental tandlæger for lang tid nu og jeg har altid været tilfreds med al den behandling, jeg har fået. Jeg er utrolig glad for resultatet og taknemmelig for den fremr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De ansatte er flinke og rare. Tandrensningen var mindre grundig end jeg har fået den udført tidligere på andre tandklinikker. Jeg sparede 150 kr på behandlingen men det var det forkerte sted at s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Uanset om du står over for en akut situation, har brug for din årlige tandrensning, eller søger avancerede tandbehandlinger, er vores dygtige tandlæger i Aalborg og Terndrup klar til at hjælpe dig med dine behov.
Informazioni di contatto
Aalborg C, 9000, Bispensgade 10E, Danimarca
- 98 12 08 45
- Aalborg@lotusdental.dk
- lotusdental.dk
Har brugt Lotusdental flere gange
Har brugt Lotusdental flere gange, har altid sat stor pris på den venlige betjening jeg altid bliver mødt med om det er i telefonen eller ved fremmøde. Har bl.a.oplevet at få et overslag på en ny tand, hvor jeg var positiv overrasket over pris, kvalitet og fremragende behandling igennem hele forløbet.
Skal gøre opmærksom på, at jeg ikke har nogen privat relation til nogen i klinikken eller andet der lægges til grund for denne positive anmeldelse😊

Risposta di Lotusdental
Kom med en stor udfordring som blev…
Kom med en stor udfordring som blev løst til UG. Dejligt og roligt personale. God vejledning i behandlingen. Kan anbefales.

Risposta di Lotusdental
Fik en knækket tand lavet med en bro…
Fik en knækket tand lavet med en bro til andre tænder,
Godt lavet, mendyrt

Risposta di Lotusdental
God og kompetent personale,med rimelige…
God og kompetent personale,med rimelige priser,samt gode parkeringsmuligheder

Har haft klinikken i flere år
Har haft klinikken i flere år
Har nu den bedste tandlæge som kan takle min klaustrofobi og ordne mine tænder

God oplevelse
Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af en venlig og imødekommende atmosfære, der straks fjernede min nervøsitet. Personalet var utrolig professionelt og sørgede for, at jeg følte mig tryg og velinformeret gennem hele behandlingen.
Tandlægen tog sig tid til at forklare processen på en forståelig måde og var både grundig og empatisk. Selve behandlingen var næsten smertefri, hvilket skyldtes både den dygtige håndtering og det moderne udstyr på klinikken.
Det, der virkelig gjorde en forskel, var tandlægens evne til at skabe ro og tryghed. Jeg følte, at der blev lyttet til mine behov, og jeg gik derfra med et smil – både på grund af resultatet og oplevelsen.

Tandeftersyn
Var inde at få lavet en undersøgelse samt tandrensning hos Leila og Mika det var en god oplevelse som jeg klart kan anbefale 😄

Risposta di Lotusdental
Jeg har fået revet min visdomstand ud…
Jeg har fået revet min visdomstand ud Vahid. Hans metode var simpelthen framragende, og fuldstændig smertefrit.
Det tog 3-5 min, og så var den ude.
Servicen var super ren, og ingenting og sætte en finger på!
Alt i alt en super god opleverelse, der er ingenting og sætte en finger på. Kan varmt anbefale tandlægen:)

Risposta di Lotusdental
Rigtig god oplevelse med tandudtrækning!
Har været ovre hos Lotus Dental og fået rykket to visdomstænder ud. Selve tandudtrækningen tog 5 minutter og efterfølgende skulle jeg syes. Var til behandling sammenlagt 20 minutter med bedøvelse og det hele. Behandlingen var smertefri, og jeg kunne spise flydende kost fra da jeg kom hjem. Dagen efter kunne jeg spise normal mad uden smerte. Rigtig god service fra både tandlægerne og klinikassistenterne. Prisen kan man heller ikke klage over. Kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Lotusdental
Tip top service og priser alle kan være med på
Jeg har fået lavet rodbehandling ved Lotus dental. Jeg har aldrig været så tilfreds ved en tandlæge før. Deres service er i top og priserne er venlige både for ældre og yngre. Jeg har selv meget tandlægeskræk men med deres forstålighed og ekspertise så gik det hele let som en leg. Jeg vil klart anbefale Lotus dental
Pengemaskine ...?
Første besøg efter overgang fra Nettotand til Lotusdental - da kostede en fyldning pludselig 1500 kr.!
Andet besøg: Tandplejer fortæller at jeg hellere må bestille tid, for der skal nok skiftes nogle plumper ud. Ud fra hvilken faglig vurderer en tandplejer dette - uden at konsultere en tandlæge ? Ny tandlæge = nye plumper ! Ser på regningen, at jeg har modtaget vejledning vedr. forebyggende behandling. Det vidste jeg virkelig ikke, men hvis det blot er fordi, hun næver at jeg skal huske at børste tænderne for ikke at få paradentose - så er det helt sikkert fup og dermed en hurtig ekstra ydelse til klinikkens kasse. Det virker som "en pengekasse og et ta selv bord" indtil vi kunder siger fra. Og det har jeg gjort og flyttet klinik. Mens jeg ventede, oplevede jeg en patient der brokkede sig over regningen, men han blev affejet af en mandlig medarbejder. Så der er andre der er obs. på dette. Tjek lige: Alle negative anmeldelser kommer fra patienter med danske navne, mens ros kommer fra patienter med udenlandsk klingende navne. Er det er tilfældighed - eller behandler I patienterne forskelligt?

Flinke ansatte discount tandrensning
spare.
Mange tak for jeres svar, Lotus.
Jeg var lidt skuffet det er rigtigt. Jeg plejer at få renset mellem tænderne også og poleret til sidst. Jeg vil overveje jeres tilbud hvis tandrensningen på den måde så færdiggøres.

Goede tandarts
Goede tandarts, heeft mij goed geholpen en was erg vriendelijk. Ik zou het zeker aanraden voor mondzorg behandelingen

Risposta di Lotusdental
Erg lief en met veel ervaring
Erg lief en met veel ervaring. Ook van afstanden helpen ze ons graag.

Great service
Great service, professional staff, and excellent care. Highly recommend!

Venligt og professionelt team
Jeg fik udført mit tandarbejde hos Lotusdental i Terndrup i nogle år, og for nylig i deres klinik i Aalborg. Jeg har altid haft en fantastisk oplevelse. Lotusdental har et venligt og professionelt team. Tandlægerne er grundige og tager sig tid til at forklare alt i detaljer. Jeg anbefaler dem stærkt.

Risposta di Lotusdental
Jeg har haft den bedste oplevelse hos…
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Lotus Dental! Professionelt personale, venlig atmosfære og grundig behandling. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og resultatet taler for sig selv. Kan varmt anbefale denne klinik til alle, der søger kvalitetsbehandling. 5 stjerner!

Professional respectful and caring
Professional respectful and caring!
Loved it!
Strongly recommend it

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.