loodgieter-vanbommel = loodgietersloket
Let op! Deze lui veranderen heel vaak van site naam. Waarom zou dát toch zijn?
Loodgietersloket.nl
Loodgietersvanoranje.nl
Loodgieter-vanbommel.nl
Gore oplichtersbende
Let op! Deze lui veranderen heel vaak van site naam. Waarom zou dát toch zijn?
Loodgietersloket.nl
Loodgietersvanoranje.nl
Loodgieter-vanbommel.nl
Gore oplichtersbende
Hele slechte service!!
Er staat zo mooi op de site met 20 minuten zijn we er vaak al?
Sorry hoor maar als ik 5 uur moet wachten op een loodgieter en dan 2 of 3 keer bellen met de vraag kan het morgenvroeg en 2 tot 3 keer melden dat we het vandaag af willen hebben ivm niet kunnen douche niet toiletteren enz. Hoeft het van mij ook niet meer morgenvroeg.
17:55 gebeld en 23:00 nog geen loodgieter ik raad het zeker niet aan!!
Idd stelletje oplichters.
Ook bij mij geweest voor kraantje vervangen stortbak wc.
Moest ruim 500 euro aftikken en degene was meer met zijn telefoon bezig dan het probleem verhelpen.
Waardeloze bende,ben erg boos.
Oplichters! Heb voor een ontstoppingsklus het 4-dubbele betaald dan het zou moeten zijn en ze hebben ook nog mijn douchebak kapot gemaakt. Telefonisch zijn ze vaak alleen te bereiken via een bandje, en toen ik verhaal kwam halen hingen ze meteen op. Ga hier niet mee in zee!
Oplichters!! kan mezelf wel voor mijn kop slaan..vuile hufters..moet ze ook niet tegenkomen!!zondag 17 juli 2022 heb ik met het loodgietersloket gebeld, omdat ik met spoed iemand nodig had..mijn watermeter maakte een hard geluid en de meter bleef doordraaien.Dus vertelde dat ,er werd door de man gezegd klinkt als een gesprongen leiding!! dus bij mij nog meer paniek, gelukkig waren zij er binnen half uur, vriendelijke 2 jongemannen en bevestigde al gauw onder het huis gekeken te hebben, dat het ook dat het was.Al snel begonnen ze over zondag toeslag..voorrijkosten..bla bla..ik wou dat het opgelost zou worden..dus ik zei, doe wat je moet doen, want het is mijn eigen huis.op een gegeven moment werd ik geroepen, dat ze het probleem,hadden oplost, ik dus opgelucht,maar dat ik sowieso nog een keer een loodgieter moet bellen, omdat er te veel water en schimmel lag,en dat met elektriciteit gevaarlijk was voor hem, dus ik zei ja dat begrijp ik!!toen kwam het moment van betalen..ik haat mezelf dat ze mijn vertrouwen zo hebben misbruikt..vroeg zijn collega de pinautomaat te halen, hij begon een verhaal tegen mij, over dat ik het via mijn opstalverzekering kon verhalen, dus dat vond ik heel attent en aardig..was daar zelf nooit op gekomen, dat als ik de factuur zou krijgen heb zo kon doorsturen, maar mijn verzekering en dat alleen de voorrijkosten zou moeten betalen!!hij heeft mijn email genoteerd ondertussen was het moment aangebroken van betalen ..echt,ben zo boos,hoe kan je zo zijn, hij begon dat is dat 1500,00 en ben de btw erbij...kassaaaa TOTAAL BEDRAG 2076,00.teringlijers dat jullie zijn!!ik heb heb met mijn stomme kop betaald,gepint!! nooit een factuur gehad, zijn via het nummer die is had gebeld niet te bereiken,krijg een bandje met een dame te horen met een optie 1 en of 2 ..en dan kies je een optie,en dan gaat ie weer opnieuw afspelen,ze rijden in een witte Caddy zonder Logo,en op mijn afschrift staat IZNederlande Loogdi,Almere!! dit gebeurd mij 1 keer, maar nooit meer!!hoe durft je! ook nog een mail gestuurd om te vragen maar de factuur en daar is ook niet op gereageerd, en let op..want nadat ze weg waren, kreeg ik een naar gevoel, inderdaad helaas maar waar!! LET OP..ze noemen elkaar niet bij naam..maar COLLEGA!!en ik weet ook niet wat ze daadwerkelijk hebben gedaan, wie weet hebben ze ze alleen het stukje gemaakt, waar ie gesprongen is, dus ik moet sms nog een loodgieter inschakelen..en waren weg binnen 3 kwartier!! lekker en snel verdiend he!!.
Oplichters! Bij het maken van een afspraak vroeg ik naar de kosten. Mij werd verteld dat de voorrijkosten 66 euro bedroegen en verdere kosten zouden door de monteur worden besproken. 5 minuten waren ze binnen. Een vlotter vervangen (zeiden ze). En of ik maar liefst 410 euro wilde betalen. ‘ U weet toch dat ons starttarief 267 euro is’. Dat waren ze even vergeten te zeggen. Ik zou teruggebeld worden door het bedrijf, maar geen contact meer mogelijk. Boeven zijn het.
Oplichters! Had een lekkage in de avond en ze kwamen uit. Na wat klussen rond de lekkage blijkt het dat ze parten nodig hebben en die vooraf betaald moet worden. Tja, honderden Euro's later kwam ze niet terug en moes ik een andere loodgieter bellen.
NIET DOEN! NIET VERTOUWEN!
We hadden geen warm water meer loodgietersloket gebeld kwamen meteen. Drukmeter vervangen wel warm water maar verwarming boven werkt niet. Of we even 1000€+/- wilden betalen. Absurd bedrag maar toch gedaan. Ben later gaan googlen op internet en zag dat ze vaker dit doen oplichters zijn het OPGEPAST!!!!!!
Inderdaad oplichtersbende. Gebeld voor spoedklus vanwege grote lek. Wat ze deden was tape rond de buis. Ter plekke moesten we 550 euro afrekenen!!! Volgende dag ander bedrijf, via Vereniging Eigen Huis, ingeschakeld voor lek-detectieonderzoek. Conclusie: omdat het lek in de meterput met tape werd gedicht, welde het water elders naar boven met als gevolg grote schade. Geprobeerd bedrijf te bellen. Steeds wordt verbinding verbroken. Dit is echt schandalig. Nooit mee in zee gaan!
Zelf zou ik Loodgietersloket.nl niet nog een keer kiezen.
Ik moest 680 euro afrekenen voor de vervanging van een standaard syfoon onder de wasbak in mijn keuken.
Normaal zou dit 150 euro mogen kosten, nou laat het 200 euro zijn in deze tijden van schaarste of vooruit zelfs 300 euro omdat het een spoedaanvraag was. Maar 680 euro is exorbitant en ik kan ik niet uitleggen.
Je krijgt een warme en vriendelijke stem van het automatische keuzemenu als naar je naar het Loodgietersloket belt.
Ik heb overdag rond 16.00 uur gebeld. Ze zeiden dat ze er zo zouden zijn, Maar ze kwamen pas na 18.00 uur. Vervanging is gedaan in 1,5 uur tijd.
50 euro materiaal en de rest is (vul het maar in).. Ik heb gevraagd om toelichting of uitleg, maar ze zeiden dat dit nu eenmaal de tarieven zijn voor de reparatie. Ik heb de volgende dag meerdere keren gebeld om navraag te doen over de kostenopbouw en ook om hierover een klacht hierover in te dienen op het nummer 085-0516044, maar ze hebben opgehangen halverweg het gesprek. Daarna heb ik een aantal keren gebeld maar ze nemen niet op want ze hebben uiteraard nummerherkenning ga ik ervan uit en keuze menu's en in de wacht mogelijkheid. Ik had een betere service verwacht is een understatement.
Vriendelijke loodgieter snel van het probleem afgeholpen bedankt heren!!
Ze waren snel ter plaatse en hebben het probleem verholpen
Ik ben dus ook opgelicht voor maar liefst €3342,50. Ik heb mij daarna gemeld bij loodgieteroplichting.nl ik raad iedereen aan dit te doen, want ik word nu bijgestaan en geholpen! In dit geval was de "uitvoerende partij" 24/7 service-loodgieter
Hier hetzelfde verhaal als bij anderen. Per ongeluk in een waterleiding geboord en dan maar de loodgieter gebeld. 60 euro 'starttarief', zeiden ze aan de telefoon, en de rest zouden ze op voorhand bespreken met ons. Dat deden ze niet en achteraf kregen we de rekening gepresenteerd. Bleek het 60 voorrijkosten te zijn en 289 voor het vervangen van een stukje buis, x2 weekendtarief!! Met BTW er bovenop zaten we aan 750 euro kosten voor een half uurtje werk. Ga niet met deze mensen in zee!
Een wat naïeve kennis heeft honderden euro's,- moeten betalen voor 5 minuten werk. Na wat zoeken op internet: Werkten voor de grote oplichter genaamd Mimoun Boussakhane die ook onder het bedrijf Nederlandse Loodgietersplatform BV opereert met KVK nummer 84074000
Gebeld voor een lekkende drukleiding. Kosten vooraf aangegeven was 60 euro voorrijkosten en 279 euro startbedrag plus materiaal. Was hoog maar voor spoed is het wat het is (dacht ik). Na afronding bleek het startbedrag zogenaamd keer 2 te moeten vanwege het weekend plus nog 235 euro aan werk en materiaal (voor een onderdeel van 5 euro). Daarnaast bleek het om de EX btw bedragen te gaan. Totale prijskaartje 1020 euro.
De 'reparatie' lekt achteraf nog steeds maar het loket is niet meer te bereiken. Email adres bestaat niet, bij kiezen van een andere optie dan Spoed (druk op 2) in het telefoon menu kom je weer terug bij het originele menu.
Lijkt dat het gaat om Nederlandse Loodgietersplatform B.V. (daar is de factuur vandaan) met een andere voorkant.
Let op! Dit zijn oplichters!
Gebeld vanwege verstopte afvoer en lekkage bij de gootsteen.
Ze kwamen snel langs maar moest even €1400 betalen. Ze rekenden een meterprijs van €80 en voorrij kosten. Echter is het probleem niet opgelost maar verergert. Het water loopt nu helemaal niet door bij de gootsteen. Nu zijn ze niet meer telefonisch te bereiken.
Hierna een andere loodgieter gebeld en die zei dit kost €150 en gaf ook gelijk aan dat ik ben opgelicht.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.