Spoedloodgieter Recensioni 28

3 stelle
2 stelle
1 stella

Waardeloos

Waardeloos. Ik heb dezelfde ervaring en met tranen in mijn ogen van frustratie keek ik naar Kassa waar een reportage over was. Daar zag ik dat dit soort bedrijven elke keer 18 euro moeten betalen aan Google als iemand op hun link klikt. Dat zijn dan de links waar sponsored bij staat die je krijgt als je ‘spoedloodgieter’ intypt.

Mijn buurman die dit ook had gezien vertelde nog dat iedereen hierop moet googelen en erop moet klikken. Maar dat is niet eerlijk, dan hebben deze bedrijven geen inkomsten meer. Dat doe ik niet

21 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Spoedklus avond voor kerst!

Ik had een spoedklus de avond voor kerst, volgens mij had ik deze site aangeklikt. Wellicht maken ze deze site actief, zodra het bijvoorbeeld kerst is! Ik betaalde EU 1.239,04, natuurlijk geen afspraak vooraf gemaakt aangaande deze kosten! Betaling ging via Zettle.nl, die mogen hun klanten dus ook beter gaan screenen. het nummer was 06-45646265, loodgieter zelf leek oprecht etc. Ik kreeg tot vandaag een dame aan de lijn, waarvan ik een gespecificeerde factuur ziou krijgen, om te kijken of het bedrag (deels?) terug zou kunnen krijgen via mijn inboedelverzekering. Dit op aangeven van de loodgieter. Ik bel nu het 08-nummer en krijg niemand aan de lijn, het nummer wordt electronisch voorgelezen! Ik ga aangifte doen bij de politie en kijken wat ik nog kan verhalen...

24 dicembre 2023

Schandalige praktijken

Schandalige praktijken. We hadden een kleine lekkage maar door het plaatsen van een nieuwe vloer moest dit snel verholpen worden. 11 uur savonds stonden er 2 man in ons huis, kwamen uit België gereden. De douche 5 minuten laten lopen, beetje om zich heen gekeken maar geen oorzaak kunnen achterhalen. Moesten bijna 600 euro afrekenen! Wij weigerden waardoor de sfeer grimmig werd. Toch voet bij stuk gehouden, uiteindelijk dropen ze af en hebben we alleen de voorrijkosten betaald. Bel deze partij niet, zijn oplichters!

1 giugno 2022

OPGELICHT

OPGELICHT. Vooraf indicatie van verschillende kosten gekregen. Heb 1500+ euro moeten afrekenen voor een klus die niet af is. Ik heb geen factuur ontvangen. Ik heb ze niet meer kunnen bereiken aangezien ze mijn telefoon nummer hebben geblokkeerd. Geen goede klus geleverd, schade gemaakt aan mijn vloer, probleem aan afvoer nogsteeds niet opgelost.

3 novembre 2022

Oplichters???

Bij telefonische vraag om specificatie (lees: factuur) van veel te hoge rekening word het gesprek door het bedrijf afgebroken.
Het gaat om rond de 650 euro voor een uurtje werk.
Oplichters?
Wij bellen hen niet meer.

7 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Nog niet een ster verdienen ze..over de…

Nog niet een ster verdienen ze..over de rug van mensen in nood geld graaien, dat isxwat ze doen en dan plotseling is de telefoon niet meer bereikbaar. Ik maakte een opmerking over oplichting en meteen werd de verbinding verbroken maar toen hadden we al betaald, helaas. Vuile hufters zijn het .ik kan niet anders zeggen..ik hoop dat ze hun karma dubbel en dwars terugkrijgen voor alles wat ze alle gedupeerden hebben aangedaan 😡😡

22 settembre 2022

Meer van hetzelfde :((((

Meer van hetzelfde :((((
Bon is slecht leesbare kopie. Onze reparatie was niet goed en we kwamen pas achter de oplichting toen we na twee dagen gingen bellen omdat er gezegd was dat we een jaar garantie op de reparatie hadden.
Rechtsbijstand ingeschakeld en op advies van zeer betrouwbare loodgieter aangifte gedaan op loodgieter oplichting.nl

9 settembre 2022

Lekkage slaapkamer

Ik had gisteren deze loodgieter gebeld en zij waren gisteren omstreeks 17.00 uur ter plaatse. Het probleem laten zien en zij zouden het dak op gaan om het probleem te verhelpen. Na een tijdje kwamen ze naar beneden en lieten ze zien wat het probleem was geweest en hadden verholpen. € 500,- per pin betaald en ik zou de factuur en foto's per mail krijgen voor de verzekering. Vanmorgen echter lekte er weer water in mijn slaapkamer en welk nummer ik via de site ook probeer, krijg niemand te pakken. Ben € 500,- armer en probleem is niet verholpen. Heb wel gelijk aangifte gedaan.

9 settembre 2022

Het zijn oplichters niet bellen met 0850601346

Het zijn oplichters. Afspraken komen ze niet na, het probleem is niet verholpen en ze brengen een vast bedrag van 339 exclusief BTW in rekening. daarnaast komt er iemand binnen waarvan je je meteen al afvraagt, wat sturen ze nu op je af. volgens mij heeft hij zijn diploma's echt niet gehaald. wilde ook niet de kruipruimte ingaan om het probleem op te zoeken, had als excuus dat ik als vrouw alleen thuis was en hij misschien vergeten werd wanneer er iets ernstigs gebeurde in de kruipruimte.
wilde ook nog een rapport opstellen en €100 hiervoor rekenen.
Ik vroeg me af: wat voor een rapport wanneer het probleem niet is opgelost?

6 settembre 2022

spoed-loodgieter.nl oplichters

spoed-loodgieter.nl oplichters
gaat om website spoed-loodgieter.nl.
Ik heb super veel geld betaald 1350euro voor 2 uurtjes werk. Water 4x leeg gezogen met een speciale stofzuiger en met spiraal gewerkt op 2 plekken. Probleem is opgelost maar tja voor 1350 euro. Omdat ik tot nu toe nooit een loodgieter aan de deur heb gehad dacht ik dat het misschien normaal was 1350euro, maar volgende dag kwam ik achter dat ik opgelicht ben na dat ik paar bedrijven had gebeld. Zowel het bedrijf en het jongen die is geweest niet meer bereikbaar en zouden mij nog per mail een officiële overzicht sturen met bedrijfsgegevens. Nee hoor.
0850 nummers op de site zijn niet meer te bereiken. Elke telefoon doen ze blokkeren waar ik mee heb gebeld. Ik denk dat we zelf van te voren moeten onderhandelen en prijsafspraken moeten maken ook in een noodsituatie, dus helder blijven denken net zoals in alle andere gevallen. Eerst tijd nemen en paar bedrijven benaderen. Dan pas besluiten..

3 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Wij hadden ook lekkage 29 augustus.

Wij hadden ook lekkage 29 augustus.
Ook hetzelfde verhaal als hieronder. Rekening zou opgestuurd worden maar niks gehad. Ik zie op de site dat deze site er niks mee te maken heeft zeggen ze. Mijn vraag is geeft mij dan het telefoon nr van degene die nij ons zijn geweest. Zodat we er wel wat aan kunnen doen als jullie er niks mee te maken hebben? Ik ga aangifte doen. Ik hoop dat de rest ook aangifte gaan doen

31 agosto 2022

Oplichters

Het zijn oplichters. Ze hebben meer dan 1000 euro gerekend voor het ontstoppen van een gootsteen. Dit moesten we ineens direct afrekenen. Met de eigenaar van het pand was een totaal ander bedrag afgesproken. Geld terugvorderen lukt niet.

29 agosto 2022

Opgelicht door spoedcentrale-loodgieters.nl/ 0852083587

Ik ben op woensdag 25 augustus opgelicht. Mega lekkage thuis en zij waren de enigste die snel konden komen. 2 mannen kwamen binnen, 1 zei dat hij uit Egypte kwam, ze waren iig allebei buitenlanders die goed Nederlands konden spreken. Ze gaven eerst de prijs op: 60 euro voorijkosten en 279 start tarief, alles wat daar a zou komen was extra. Ze hebben de toilet leiding van 10 meter schoongemaakt elk 65 per meter en camera beelden gedaan van 290 euro. Incl btw heb ik 2300 BETAALD!!! schandalig. Ik was alleen thuis en het moest verholpen worden. Ze hebben mijn mail adres genoteerd waar de factuur zogenaamd verstuurd zou worden en waar ik de camera beelden kon kijken. Wij waren een paar dagen weg en gister kwam ik terug en het lekkage is 10x erger geworden! Ik heb ze gebeld 0850601346 en een vrouw nam op. Ze had geen bedrijf genoemd. Ik zei dat er nog een lekkage was en ze hing direct op, ik dacht ok misschien was de verbinding gebroken, ik probeerde het weer en ze hing direct op. Mega opgelicht ik voel me zo ziek ervan!! 2300 euro en de lekkage is nog erger geworden

29 agosto 2022

NIET INSCHAKELEN !

NIET INSCHAKELEN !
Echt vertrouw deze mannen niet…

Trap niet in dit frot volk. Eentje kwam al binnen met mega net gerard joling tanden, nou waar zou die het betaald van hebben…. Mega frot volk.
Ik had een verstopping in ons nieuwe huis… alles opgeknapt dus uit paniek snel iemand willen inschakelen… nu zijn we verder van huis… dikke rekening van €550 euro betaald en probleem verre van opgelost !
Ik dacht echt dat ik mensen kon vertrouwen, blijkbaar toch niet…
Zoek iemand anders !

24 agosto 2022

PAS OP! HET ZIJN OPLICHTERSSS

PAS OP! HET ZIJN OPLICHTERSSS!!
Ben ook door ze opgelicht. Had zo snel mogelijk een loodgieter nodig doordat ik zonder water zat in huis. uiteindelijk een rekening van 875 euro van ze moeten betalen en ze hebben de situatie verslechterd. Ze zeiden ook dat ik de factuur digitaal zou ontvangen en dat ik het via de verzekering vergoed zou kunnen krijgen.

23 agosto 2022

PAS OP!!!

PAS OP!!!! Dit zijn oplichters!!!!!
Óf je wordt bedonderd met een veeeel te hoge rekening, Óf ze komen helemaal niet opdagen

22 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Pas op voor deze jongens

Pas op voor deze jongens. Ze berekenen torenhoge prijzen voor slecht werk. Voor een eenvoudige klus (voor een echte loodgieter dan) van het waterdicht maken van een kraan waarvan de flexibele slang eruit schiet rekenen ze meer dan €300. Gebruikt materiaal: een beetje tape en kwartiertje werk. Geen factuur natuurlijk
Deze jongens maken misbruik van de spoedsituatie waarin mensen zitten. Absoluut buiten de deur houden.

9 agosto 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più