Jeg synes PostNord er noget af en vits efterhånden. De passer ikke deres arbejde chaufførerne. En herre skulle aflevere en pakke klokken 11:59 i går, men han standsede og kørte videre igen. Han var s... Leggi di più

Skulle modtage en pakke fra Japan. Postnord skriver en sms hvori de skriver , at de har leveret pakken på min adresse d..15.08 .Jeg undersøgte sagen i Japan og det viser sig at pakken har forladt Japa... Leggi di più

They send one's parcels to random pickup locations without asking first. As a pedestrian, that's really irritating. I should have picked up my parcel 5 minutes walk away, now it's 40 minutes awa... Leggi di più

Kære dk s borgere !! Min opfattelses evne kan ikke absorbere, hvorledes firma kan tro på fremtiden med denne EVIGE kritik ?? Er selv pt I uvejr hos disse Postnord , Som engang kørte en... Leggi di più

1. Servizio di corriere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Post Danmark A/S is the company responsible for the Danish postal service.

1,1

Pessimo

TrustScore 1 su 5

2K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,1

Tutte le recensioni

333 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg er ærligt talt chokeret over

Jeg er ærligt talt chokeret over, hvor dårligt PostNord fungerer.

Jeg har fået sendt flere pakker til min adresse inden for kort tid – og det er ikke lykkedes dem at levere en eneste af dem. Vi har endda givet fuldmagt til, at pakken må stilles, så der er ingen undskyldning.

Det mest frustrerende er dog deres “kundeservice”. De skriver, at man kan komme i kontakt med en medarbejder via chat i app’en – men det passer simpelthen ikke. Det er umuligt at få fat i et rigtigt menneske. Man bliver bare sendt rundt i automatiske svar uden nogen reel hjælp.

Det er ærligt talt latterligt, at man som kunde betaler for levering til sin adresse, og så hverken får sin pakke eller mulighed for at få hjælp.

Virkelig en dårlig oplevelse hele vejen igennem.

20 aprile 2026

Det er efterhånden svært at finde en…

Det er efterhånden svært at finde en virksomhed, der i så høj grad formår at frustrere sine kunder som PostNord. Problemet er forsinkelser og bortkomne pakker, men også den konsekvente mangel på reel kundeservice og en næsten imponerende evne til at fralægge sig ansvar.

Alt for ofte virker det, som om pakker ganske enkelt forsvinder i systemet uden nogen form for opfølgning eller ansvarstagen. Endnu værre er oplevelsen af, at det nærmest bliver mødt med ligegyldighed. Som kunde står man tilbage med følelsen af, at ens problem ikke bliver taget seriøst – som om det bare er endnu en sag i en uendelig bunke, der aldrig bliver løst.

Når man forsøger at finde sin pakke, bliver man i nogle tilfælde sendt rundt mellem flere forskellige afhentningssteder – nogle gange tre eller flere – uden at pakken rent faktisk er nogen af stederne. Det er ikke bare ineffektivt, det er direkte respektløst over for kundens tid og tålmodighed.
PostNord gemmer sig bag formuleringer om “procedurer” og “vilkår”, som i praksis betyder, at kunden står alene med problemet.
Ansvar bliver skubbet videre mellem afsender og modtager, og i sidste ende er der ingen, der tager det.

Som kunde får man ganske vist mulighed for at tilkøbe erstatning, hvis noget går galt – men ønsker man blot at få sin pakke retur, hvis den ikke kan leveres til modtageren, bliver prisen pludselig det dobbelte.
Det efterlader et indtryk af en prismodel, der i højere grad beskytter virksomheden end kunden.

For mange begynder det derfor at føles mindre som enkeltstående fejl og mere som en gennemgående struktur, hvor man som kunde står tilbage med regningen, uanset udfaldet.
Når pakker ikke bliver leveret, men portoen stadig er betalt, og mulighederne for kompensation er ikke-eksisterende kan det give indtryk af en forretningsmodel, hvor risikoen i praksis er skubbet fuldstændigt over på kunden.

Og som prikken over i’et står det i skærende kontrast til deres porto- og fragtpriser, som for mange opleves som fuldstændig urimeligt høje i forhold til den service, der leveres. Man betaler en høj pris – men får på ingen måde en service, der lever op til forventningerne.

Det mest kritiske er dog ikke fejlene i sig selv, men manglen på vilje til at rette op på dem. En velfungerende kundeservice handler ikke om at undgå fejl, men om at håndtere dem ordentligt, når de opstår. Her fejler PostNord markant.

Hvis PostNord ønsker at genopbygge tillid, kræver det en grundlæggende ændring i deres tilgang: mindre fokus på at beskytte sig selv – og langt mere fokus på faktisk at hjælpe deres kunder. Indtil da vil oplevelsen for mange fortsat være præget af frustration, afmagt og en følelse af at blive efterladt uden hjælp.

17 aprile 2026

Buddet påstod at jeg ikke var hjemme

Buddet påstod at jeg ikke var hjemme. Jeg var hjemme, men man prøvede ikke at ringe på min dør. Jeg kunne se et billede af en åben hoveddør, så hvordan konstaterer man, at jeg ikke er hjemme, når man ikke går op og ringer på? Gad vide, om de har et lager af billeder, og at de slet ikke har prøvet at aflevere!

14 aprile 2026

Desværre kan man ikke give nul…

Desværre kan man ikke give nul stjerner, for så havde jeg gjort det. Hvor er det bare irriterende man hverken kan komme i kontakt på telefon eller en ganske almindelig mail. De gør det så svært at navigere i. Jeg fravælger altid postnord hvis det er muligt, ønsker på ingen måde at støtte dem.

16 aprile 2026

Udulig håndtering af levering

Uduelig håndtering af levering af pakke... Stod som forventet levering mandag. d. 13, ude til levering d. 14, og her d. 15 ingen nye opdateringer via appen.

Chat bot siger bare at den og kundeservice ikke kan se hvor den er....

15 aprile 2026

Denmark Post bad service

Very poor quality carrier.We have shipped parcel from Czech Republic on 23rd March,on 25th already accepted by Denmark Post,than tracking status about customs processing ??? They probably do not know we are in EU more than 20 years.Today is 15th April,still not delivered to recipient.Today see status return to sender ! What a shame !

15 aprile 2026

nul stjerner

Nu har jeg to gange prøvet at oprettet en sag hos jer, men får ingen kvittering på min anmeldelse.
jeres chat robot virker ikke og i er umulige at komme i kontakt med

Min pakke står som leveret både den 09.04 og igen den 10.04. Den 09 er der et billede af min opgang, men intet billede af hvor min pakke skulle være sat og jeg har stadig ikke modtaget nogen pakke, selv om i siger den er leveret hele to gange.
Jeg vil gerne have at i efterlyser min pakke eller dokumentere hvor den er leveret

Jeg har modtagerflex, og pakker må kun stilles inden i opgangen, under trappen ps der er dørlås på opgangen.

14 aprile 2026

Totalt umuligt at få kontakt til…

Totalt umuligt at få kontakt til kundeservice. Mit problem passer ikke ind i de automatiserede processer, robotsvar eller drop downs - umuligt at få fat på min pakke… I har afleveret min pakke i en pakkeboks, men har glemt at opdatere status i app’en, så jeg kan ikke hente min pakke. Forsøger nu på dag 2 at komme i kontakt med jer. Får ikke en bekræftende mail når jeg sender besked til kundeservice og har siddet i kø på chatten til kundeservice nu i over 4 timer??!!!?!!?? Forsøgte også i går…

14 aprile 2026

Skældud i stedet for service??Hvad sker der?

Virkelig dårlig service. Jeg fik skældud, fordi en doven medarbejder var træt af at skulle aflevere en pakke på 2. sal. Hun ringede på hoveddøren til opgangen og bad mig komme ned og hente pakken. Jeg afviste selvfølgelig at gå ned, og det endte med, at hun alligevel kom op med den men hun var p!s sur.

10 aprile 2026

Postnord don't care about it's customers

I was waiting for the parcel at home suddenly I got a notification from post Nord that they came with the parcel but no one was at home ( this is not the first time they do that)
So I have to pick it at Føtex. (I'm handicapped person) I tried to contact postnord to complain but I can't.
There is no calling number and the chat is a stupid Ai can't get any answers from it.

10 aprile 2026

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner. Endnu engang en sindssygt frustrerende oplevelse med PostNord - for 4 gang inden for et år!

Min pakke påstås “forsøgt leveret” i går og at jeg skulle have fået brev/notifikation om at den er forsøgt leveret. Jeg har IKKE fået notification på hverken, sms, mail eller brev i postkassen. Så det er jo løgn!

Det er ikke muligt at indgive klage eller kontakte kundeservice. På hjemmesiden står der at man kan udfylde en kontaktformular, men man bliver bare kastet rundt uden at komme ind på formularen. Det er simpelthen så respektløst!

Hvordan kan den virksomhed blive ved med at eksistere når den ødelægger det for så mange mennesker?

Jeg vil aldrig mere benytte PostNord, og vil undgå at løbe varer fra virksomheder der benytter PostNord, ligesom at jeg vil advare virksomheder imod at bruge PostNord.
Benyt de andre pakkeleveringsfirmaer. Og få nu lukket PostNord!

Brug et andet fragtfirma

Brug et andet fragtfirma, nu er det tredje gang indenfor et år, at postnord ikke formår at levere en pakke. Forsinkelse, sorteringsfejl, bokse der ikke virker og prøv at få fat i kundeservice, det er ikke lykkedes mig en eneste gang at komme i kontakt med dem, hvilket udelukkende foregår på deres chat... Jeg har forsøgt ved hver fejl pakke, jeg har nok i alt 100 gange forsøgt at komme i kontakt med postnord kundeservice, de svarer simpelthen konsekvent bare ikke. VÆLG ET ANDET FRAGTFIRMA

øv øv øv

de kan ikke finde ud af at sende post... og de kan ej heller returnere den post de så ikke kan sende derefter... breve bliver væk 20% af tiden og for sent 99% de giver en kortere frist til at gøre deres anmodninger end deres svartid i "kundeservice" og alt i alt er det eneste sted de svare hurtigt er på dårlige anmeldelser som de af en eller anden grund har flest ansat til at håndtere....

Jeg sender 2 pakker fra Næstved

Jeg sender 2 pakker fra Næstved, den ene skal til Tranekær på Langeland den anden skal til Køge, det står også på de påsatte pakkelabels, Men Postnord vælger at aflevere begge pakker hos Meny i Næstved 🤯🤬
Fatter ikke hvordan de får Langeland og Køge til at være i Næstved 🤔
Og kontakte dem på deres robot chat og få et brugbart svar er ligeså umuligt som at ringe til dem… Ganske enkelt håbløst.. kanon dårlig firma og kundeservice..

Dårlig service

Kan se her at jeg ikke er den eneste der anmelder Post Nord
Post Nord skriver at de har været forbi med en pakke KL. 1803,de skriver at der ikke
nogle hjemme. På det tidspunkt var jeg i min indkørsel
min pakke er ikke leveret i Brugsen Frugthaven 16 2500 valby
de kan ikke finde den

7 aprile 2026

De er vild råddent

De er vild råddent, året 2026 man kan ikke engang ringe til dem, de har kun en robot chat man kan skrive med, gang på gang finder de en undskyldning for ikke at levere min pakke pga af en lukket vej, kører bilen 10 meter ved siden at og parkere den og kom med pakken, jeg har ventet over en uge for min pakke, de har ikke gang leveret den til et afhentningssted, man kan ikke komme i kontakt med dem på ingen måde, udover en slidt robot chat 💨

7 aprile 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito