Vi var afsted en gruppe på 11. Vi blev taget godt imod af Emma, som gav os alle en god og nemt forstående gennemgang af både regler og låse samt hvordan walkie-talkien skal bruges så vi kunne sp... Leggi di più

Fremragende oplevelse. Der var styr på det hele. Vi var kun to i rummet Under Cover, men det fungerede rigtig fint. Rummet var visuelt flot og gåderne var varierede. Tiden fløj afsted (men vi nåede de... Leggi di più

Super cool oplevelse i Aalborg, hvor vi var i rummet “Kidnapped”. Vores instruktører Cecilia og Signe gjorde et godt stykke arbejde, og vi følte os godt tilpas fra vi trådte ind ad døren til vi gik... Leggi di più

Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Mit første besøg i et Escape Room og det overgik alle mine (høje) forventninger !! 2 voksne og 4 (kloge 😁)børn i alderen 11-15 Udfordringer på højt... Leggi di più

1. Escape room
  2. Azienda di gestione di eventi
  3. Centro anziani

LOCKED vil være Danmarks bedste udbyder af Escape Rooms. Du kan besøge LOCKED i Aarhus, Odense, Roskilde, Aalborg, Herning, Kolding, Horsens, Randers og Holstebro.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Fed gåde!

Fed gåde med en lige tilpas sværhedsgrad for os. The undead var liiiiige til den uhyggelige side for os - og tror man skal undlade at tage børn med! - men vi holdt hovedet koldt og kom ud 4 minutter før tiden sluttede! :) Venligt personale og vældig flot venue (gammel bank) i Aalborg.

24 aprile 2024

Risposta di Locked

Ja, "The Undead" kan godt være lidt uhyggeligt. Tak for den fine anbefaling! :-)

God måde at være sammen på

Vi har gjort det til vores "ting" til veninde hygge dates at tage i locked. Det er bare en fed måde at være sammen på og skaber en masse gode historier og emner at snakke om ved dinner daten bagefter. Kan kun anbefales.

18 aprile 2024

Risposta di Locked

Dejligt at læse at vi kan være med til at bidrage til nogle gode aftener. Tak for den fine anbefaling! :-)

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse! Jeg prøvede "Crime Scene"-rummet, hvilket var mega fedt men også lidt svært når man kun er 2. Derfor var det godt at den rigtig søde instruktør Andrea kunne give os en ledetråd ind imellem. Tak for en rigtig god oplevelse!

4 aprile 2024

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Vi prøvede Chernobyl. Vil helt klart prøve et af de andre rum

24 febbraio 2024

Risposta di Locked

Tak for din anmeldelse Sabine! Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med vores Chernobyl-rum. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et af vores andre spændende escape rooms i fremtiden!

Vh. Jacob // LOCKED

Meget venligt og kompetent personale

Meget venligt og kompetent personale. Flotte lokaler

24 febbraio 2024

Risposta di Locked

Tusind tak for din anmeldelse Mia! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at du nød vores flotte lokaler. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Ikke særlig spændende

Ikke særlig spændende, eller skræmmende. Slidte små lokaler, og ligeså dyrt som en tur i Fårup Sommerland.

22 febbraio 2024

Risposta di Locked

Tak for din ærlige feedback Thomas. Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

For at forstå din oplevelse bedre, vil jeg gerne høre, hvilken afdeling og tema du besøgte? Vores temaer er designet til at give en dyster nedslidt stemning. Samt sværhedsgraden og hvor uhyggeligt det er varierer. Jeg er sikker på, at vi kan finde noget, der bedre passer til dine præferencer.

Vi håber, du vil give os en ny chance for at imponere dig i fremtiden.

Vh. Jacob // LOCKED

Det var fantastisk jeg ikke forventet…

Det var fantastisk jeg ikke forventet det.Vi fik adrenalinen, maget realistisk godt oplevelse, sød medarbejder. Vil sikkert prøve noget andet ligner.

18 febbraio 2024

Risposta di Locked

Tak Inga! Vi er glade for at høre, at du fik adrenalinen helt i top og oplevede det som meget realistisk. Vores instruktører sætter en ære i at skabe gode oplevelser, så det glæder os, at du også fandt dem søde og hjælpsomme.

Var mere end vi forventede

Var mere end vi forventede
Gennemført 💪🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Risposta di Locked

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Louise og de flotte stjerner! Det betyder meget for os, at du havde en fremragende escape room oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og skabe flere uforglemmelige oplevelser sammen.

Super sjovt

Super sjovt. Vi var to hold. Blev godt modtaget, fik introduktion, og så var det bare sjovt. Spændende med både låse og andre slags opgaver og god historie, som var nem at følge. De små, grå kom i gang og vi fik samarbejdet. Det andet hold havde tekniske udfordringer med et element, der ikke virkede og det påvirkede deres oplevelse.

Risposta di Locked

Jeg er glad for at høre, at I havde det sjovt og blev godt modtaget under jeres besøg hos os. Det glæder os også, at I kunne lide historien og de forskellige opgaver i vores escape rooms.

Vi beklager dog, at det andet hold oplevede tekniske udfordringer, som påvirkede deres oplevelse. Det er ikke vores intention, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores tekniske setup for at sikre en problemfri oplevelse for alle vores gæster.

Håber at byde jer velkommen igen i fremtiden for endnu en fantastisk oplevelse hos os!

Vh. Jacob // LOCKED

Vi var 3 personer der besøgte Locked i…

Vi var 3 personer der besøgte Locked i Odense i dag. Det var en super fed oplevelse, da vi på en time skulle forsøge at komme ud af fængslet via alle mulige løsninger. Gennemført koncept. Stor ros til instruktøren også.

Risposta di Locked

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! Vi er glade for at høre, at I nød jeres besøg hos LOCKED i Odense og havde en super fed oplevelse. Det glæder os også at høre, at I satte pris på vores instruktørs indsats.

Venlig betjening

Venlig betjening. Gode "gåder"

12 febbraio 2024

Risposta di Locked

Mange tak for din anmeldelse Sidse! Det glæder os at høre, at du satte pris på den venlige betjening, og nød gåderne i vores escape room.