Vi var afsted en gruppe på 11. Vi blev taget godt imod af Emma, som gav os alle en god og nemt forstående gennemgang af både regler og låse samt hvordan walkie-talkien skal bruges så vi kunne sp... Leggi di più
Fremragende oplevelse. Der var styr på det hele. Vi var kun to i rummet Under Cover, men det fungerede rigtig fint. Rummet var visuelt flot og gåderne var varierede. Tiden fløj afsted (men vi nåede de... Leggi di più
Super cool oplevelse i Aalborg, hvor vi var i rummet “Kidnapped”. Vores instruktører Cecilia og Signe gjorde et godt stykke arbejde, og vi følte os godt tilpas fra vi trådte ind ad døren til vi gik... Leggi di più
Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Mit første besøg i et Escape Room og det overgik alle mine (høje) forventninger !! 2 voksne og 4 (kloge 😁)børn i alderen 11-15 Udfordringer på højt... Leggi di più
LOCKED vil være Danmarks bedste udbyder af Escape Rooms. Du kan besøge LOCKED i Aarhus, Odense, Roskilde, Aalborg, Herning, Kolding, Horsens, Randers og Holstebro.
Ny Banegårdsgade 45, 8000, Aarhus C, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Første gang vi prøvede et escape room, men bestemt ikke sidste ☺️
Blev mødt af det sødeste personale og fik en kort briefing, inden vi blev lukket ind i rummet 😁
Der var god hjælp med ledetråde at hente via walkie talkien undervejs, når vi gik i stå.
Temaet var “undead” og kan bestemt anbefales 👍🏻

Risposta di Locked
Who's on the app and it seem to be very well my problem is is that I think that you should help them get to the site that they need to go to. I'm just finishingb this I hope I'm able to correct my erroe.
Locked i Odense er helt klart en oplevelse værd! Er både sjovt med familie og venner! Sødeste personale til at føre dig trygt igennem og de har også tid til en snak bagefter. Det gjorde hele oplevelsen super personlig og at man gik derfra med et smil.
Tak til locked for en skøn oplevelse - vi kommer glædeligt på gensyn!

Fint ourdoor concept.
Dog har vi anbefalet at de skifter kufferten ud med en rygsæk da kufferten er træls at gå med. Der skal være længere tid imellem holdene så man ikke render ind i hinanden.
Ellers en rigtig god måde at bruge både hjernen og benene

Risposta di Locked
Spændende oplevelse, gennemført og tilpas sværhedgrad.

Risposta di Locked
Afprøvede deres nye outdoor koncept hvor man løser et murder mystery rundt omkring i Aalborg. Rigtig gennemarbejdet og gennemtænkt koncept. God gårtur og udfordringsniveaut var passende.

Risposta di Locked
Super sjov og anderledes oplevelse - med en god gåtur i Aalborg. Gode opgaver der er til at løse. Super social aktivitet der er lidt anderledes, med løsninger.
Ikke for lang og ikke for kort tur

Risposta di Locked
Venligt og hjælpsomt personale. God oplevelse med børnene. Ikke meget uhyggelig, men gennemtænkte opgaver. Vi har allerede booket ny tid i nyt rum.

Risposta di Locked
Megauhyggeligt - men stadigt rigtigt sjovt. Det eneste minus er dog, at hvis du får en ledetråd kommer den gennemførte tid ikke på tavlen

Risposta di Locked
Rigtig fed oplevelse og meget godt lavet.
det er ikke sidste gang vi besøger jer.
P.s. I burde få en bar så man kan købe drikkevarer.

Risposta di Locked
Mega fed oplevelse😍 vi var derinde som par og vi hyggede os Max! Selvom tiden rendte ud, fik vi stadig lov til at gennemføre 😍🙏

Risposta di Locked
Var der med mit barnebarn, en fantastisk oplevelse.

Risposta di Locked
Vi prøvede undead. Det var en fin nok oplevelse. Dog ærgeligt at der er så mange effekter, som ikke skal bruges til noget, da man så bruger lang tid på at undersøge rummet. Heller ikke så skræmmende et rum.
Hende der var på arbejde var dog sød til at hjælpe når man havde brug for hjælp :)

Super sjov oplevelse
Ikke sidste gang vi kommer.
Levede 100 % op til forventningerne
God service
Nem hjemmeside

Risposta di Locked
Vi var i Kolding i det rum, der hedder Undead. Det var sjovt, virkelig gennemført og tilpas svært. Vi var 4 personer, og det kostede 200 kr. pr. person. Det var rigtig fint. Medarbejderen var også rigtig sød. Vi skal helt sikkert tilbage og prøve flere rum.

Risposta di Locked
Var en familie på 3 i Hjørring.
Mangler lidt mere overskuelighed.
Første gang vi prøvede det, meget sjovt.
Ville gerne at det var 90 min .
Tiden løb

Risposta di Locked
En sjov og spændende udfordring hvor der heldigvis var hjælp at hente, når vi havde behov for et par guidende ord for at komme videre. Det er bestemt ikke sidste gang, vi lægger vejen forbi :-)).

Risposta di Locked
Super godt setup til Locked i Horsens. Vi prøvede ‘Undercover’ som var virkelig god. Tilpas sværhedsgrad og sjove gåder/udfordringer. Det kan varmt anbefales!

Risposta di Locked
Mega fedt og sjovt. Jeg har nu prøvet tre af deres rum i Kolding, og jeg har også deltaget i et firma arrangement, hvor Locked kom ud til os og satte et scenarie op. Alle gange har været helt perfekt. Og da det var mig, der stod for at bestille vores firma event hos Locked, så kan jeg også sige, at dette fungerede uden problemer. Rigtig venligt og hjælpsomt administrativt personale. Og hende der kom ud og stod for eventet havde godt styr på det. Jeg har kun rosende ord at sige om Locked. Mvh. Celia
For det første at vi løste det. Men det var bare super godt og spændene