Anbefaling
Rigtig god oplevelse med Locarize, hvergang der har været det mindste har de altid svaret med det samme og fundet en løsning, har ikke andet at sige en en kæmpe anbefaling til dem, dejlig virksomhed😊
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Locarize. Servicen har været professionel, hurtig og imødekommende. De skiller sig især ud ved deres evne til at lytte til vores behov og levere løsninger, der virker i praksis. Jeg kan varmt anbefale Locarize til andre virksomheder, der ønsker en pålidelig samarbejdspartner.
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Locarize. De leverer en hurtig og effektiv service, og vi har fået hjælp til både SEO-optimering og en reklamevideo. Hele vejen igennem har kommunikationen været god og nem, hvilket har gjort processen god og tryg. Locarize formår at kombinere faglighed med en personlig tilgang, og det har været det rigtige for os. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker professionel hjælp til synlighed og markedsføring.
Jeg har brugt Locarize for nogle måneder siden til vores hjemmeside og Facebook, hvor vi kort tid efter fik en del henvendelser og kunder. Pengene var godt givet ud og vi kan derfor kun anbefale Badi. En rigtig god fyr der har styr på sit arbejde. Har generelt et godt omdømme også.
Vi har et samarbejde med Locarize, hvor han hjælper med at få vores forretning til at gro på en måde, som vi ikke kan.
Det har de rigtig godt styr på og har hjulpet os med at komme ud til nye kunder.
Da vi er en større firma og har travlt, har det været rart at have Badi på sidelinjen.
Hilsen
Keymate ApS
Locarize har igennem 11 år været en fin samarbejdspartner og ofte været der med kortvarsel, hvilket er jeg utrolig taknnemligfor
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Locarize omkring SEO og markedsføring, og jeg er ekstremt tilfreds med resultatet. Badiar er utrolig professionel og skarp til at finde frem til præcis, hvad min forretning havde brug for. Han fik optimeret min synlighed på Google markant og gav mig konkret og brugbar rådgivning, som jeg allerede har set stor effekt af.
Jeg følte mig set og forstået hele vejen igennem – det er sjældent, man oplever så personlig og ærlig sparring.
Jeg kan varmt anbefale Locarize til alle, der har brug for en seriøs samarbejdspartner inden for SEO og digital markedsføring!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Locarize.dk! Servicen er helt i top, og holdet bag er både yderst professionelt og altid imødekommende. De holder mig løbende opdateret om det arbejde, de udfører, hvilket skaber stor tryghed og tillid.
Kan klart anbefale dem!