Efter Local Fitness’ overtagelse af Santé Fitness i Vojens mangler der overblik. Holdplanen er blevet mindre, yogalæreren har sagt farvel, og der søges tilsyneladende ny centerleder. Under et opsl... Leggi di più
Jeg trænede i Nyborg Local fitness, og det var en sand fornøjelse. Kæmpe stort udvalg af maskiner, og trænings udstyr om du så træner crossfit til klassisk styrke træning. Clean udseende, stor blæser... Leggi di più
Hvis jeg kunne give minus i stjerner til local fitness i nyborg ville jeg gøre det. Motionscentret er så smadret. Kabler og alt er søndersmadret. Det er farligt at bruge deres maskiner, tror centeret... Leggi di più
Beton, mørkt, grimt, meget få spejle, iskoldt om vinteren, 2-3 træningsmaskiner som ikke fungerer optimalt og står ubrugte hen det meste af tiden. Jeg træner regelmæssigt i Aabenraa Petersborg. Det... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Local fitness Rødekro
Local fitness Rødekro
Helt klart et besøg værd, gode maskiner hvor der er til det hele, og så er det et super hyggeligt center hvor alle kan med hinanden, helt klart 5 stjerner herfra.💪
Jeg kan godt lidt at træne i local i rødekro
Jeg kan godt lide at træne i local i rødekro, fordi der er mange muligheder for mange forskellige øvelser og det er altid fint og nydeligt i lokalet
At man kan snakke med folk alle kender…
At man kan snakke med folk alle kender næsten alle og alle er søde der er opryttet her ikke rodet
Det dejligt tæt på, gode maskiner der er alt man skal bruge
Fedt træningscenter
Local Fitness i Haderslev er et fedt træningscenter med gode åbningstider og et godt udvalg af træningsudstyr til en optimal træning.
Personalet er super søde og opmærksomme på at skabe et hyggeligt træningsmiljø.
Localfitness Rødekro MBL
Localfitness Rødekro MBL
Super hold med super træner Ann
Altid godt humør og får pulsen op.
MBL træning i Rødekro
MBL træning i Rødekro ved Ann er et super godt hold, der træner hele kroppen og giver sved på panden. Der er samtidig en dejlig stemning på holdet, så jeg altid glæder mig til at skulle afsted til træning.
MAVE/ BALDER/ LÅR i Rødekro.
MAVE/ BALDER/ LÅR i Rødekro.
Super godt hold hvor vi få trænet hele kroppen.
Ann er en fantastisk træner.
Varm anbefaling herfra.
Yoga holdet i Rødekro om søndagen er…
Yoga holdet i Rødekro om søndagen er super dejligt. Instruktøren Heinz er en rolig og lun mand. Han er god til se om man gør øvelserne på den rigtige måde. Varm anbefaling herfra
MBL hold I Frøforsyning
MBL hold i Local Fitness Frøforsyning kan helt klar anbefales. Instruktøren Joan har et rigtig udfordrende program som bliver skiftet løbende så alle kan være med. Thumbs up 👍🏼💪🏼
Zumba holdene i både Rødekro og…
Zumba holdene i både Rødekro og Aabenraa er fantastiske. Dygtige og søde instruktører; Jasmin, Maria og Lotte. God musik og god stemning, kan ikke blive andet en glad.
Tusind thumbs up herfra😉👍🏻👍🏻💃🏼💃🏼
Mave/Balder/Lår Rødekro
Fantastisk træning og stemning ! De er garanti for sved på panden og en god stemning og opbakning til holdtræning💪💪
Jeg har været med på Ann’s hold i over 10 år og glæder mig altid til at komme afsted.
Absolut 5 stjerner og de varmeste anbefalinger herfra 😃
Jeg var på bornholm i 1 uge så…
Jeg var på bornholm i 1 uge så naturligvis ville jeg finde et billigt abonnement men nu (6 måneder efter) skal jeg stadig betale for deres skide abonnement. Jeg har brugt snart 1000kr på at træne i 5 dage.

Risposta di localfitness.dk
MBL træning i Rødekro centret
Jeg har i over 14 år trænet i Local Fitness i Rødekro, hvoraf jeg de seneste 10 år har trænet. 2 x i ugen på Ann Lundkvist Jusinussen’s MBL hold.
Træningen er varieret med høj puls, samt styketræning af alle muskler .
Ann møder altid engageret og velforberedt op til træningstimerne, hvilket gør at vi på holdet bliver inspireret og motiveret til at give os fuldt ud.
MBL holdet med Ann som træner for min største anbefaling.
Mvh Gitte
Local fitness starup
Lækkert center med god plads og renlige forhold.
Mange gode forskellige maskiner og så er det ret lækkert med en cykel biograf - gør bare cykelturen lidt sjovere.
Kunne dog være fedt med nogle hold.
Didde - local fitness Starup
Local fitness Starup er et super lækker sted at træne, der er altid rene forhold jeg har haft kommunikation med Katja som er et af det super søde personale
I Starup ved Haderslev
I Starup ved Haderslev. Fint lille center, altid pænt og rent, nemt at tilgå og altid flinkt personale.
Local Fitness Starup er et lille
Local Fitness Starup er et lille , men yderst hyggeligt center. Personalet er søde og imødekommende, og går noget i stykker bliver det hurtigt repareret .
Der er pænt og rent, samt et yderst godt træningsklima.
Medlemmerne er rare og hjælpsomme .
Dejligt center i Starup
Dejligt center i Starup. Har efterhånden trænet der i 4 år og det skuffer aldrig.
Rene og velholdte centre
Når jeg er nede og træne i localfitness i Rødekro, er der altid pænt og rent, og maskinerne er ikke slidte eller ødelagte.
Hvis der er noget som er slidt bliver det skiftet eller repareret så hurtigt som muligt.
Local fitness center i Starup
Local fitness center i starup, er en lille hyggelig center med alt hvad man har brug for. Der er sjældent kø ved maskiner og personalet er sød og hjælpsom.
Kan kun anbefale starup.