Efter Local Fitness’ overtagelse af Santé Fitness i Vojens mangler der overblik. Holdplanen er blevet mindre, yogalæreren har sagt farvel, og der søges tilsyneladende ny centerleder. Under et opsl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg trænede i Nyborg Local fitness, og det var en sand fornøjelse. Kæmpe stort udvalg af maskiner, og trænings udstyr om du så træner crossfit til klassisk styrke træning. Clean udseende, stor blæser... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hvis jeg kunne give minus i stjerner til local fitness i nyborg ville jeg gøre det. Motionscentret er så smadret. Kabler og alt er søndersmadret. Det er farligt at bruge deres maskiner, tror centeret... Leggi di più
Beton, mørkt, grimt, meget få spejle, iskoldt om vinteren, 2-3 træningsmaskiner som ikke fungerer optimalt og står ubrugte hen det meste af tiden. Jeg træner regelmæssigt i Aabenraa Petersborg. Det... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super godt center i Hjørring
Super godt center i Hjørring
Kommer 3xugentlig
Altid god atmosfære- altid hjælp at hente ved tvivl
Super dygtig trænere
Personalet løfter virkelig det center....
Local Fitness i Hjørring har virkelig fantastisk personale- dygtige og enormt servicemindede! Det er en kæmpefornøjelse, men bare så ærgerligt at udstyret til cross er så mangelfuldt og i stykker :( Jeg forstår heller man ikke udnytter muligheden for at lave en boks oppe på første sal- det er oplagt og det er alligevel aldrig nogen der bruger det, men altså instruktøren hun gør det FREMRAGENDE 💪🏻💪🏻
Local fitness i Hjørring har rigtig…
Local fitness i Hjørring har rigtig godt sammenhold og god stemning
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg givet det. Blev råbt og skreget af i telefonen og de har snydt mig ved at binde mig i 10 måneder i stedet for 1.
Virkelig sløv service.
“Træn for 99kr/md resten af livet!” Ja det var jeres egne ord. Men det skal så koste ca 259kr. Og for de penge vil jeg nu hellere vælge et mere up to date center!
I kunne have valgt at skrive 1-2-3-10 år, men valgte at skrive “resten af livet”
Man burde virkelig gå videre med den sag, for der findes masser af beviser.
Maskine i stykker i længere periode
Jeres lat pulldown maskine i Ebeltoft har været i stykker i alt for lang tid. Når man betaler 300 kr i måneden, og overholder jeres regler, så forventer man også, at udstyret virker som det skal. Derudover, synes jeg, at i bør tale ordentligt til jeres kunder, der kommer med konstruktiv kritik her på trustpilot.
Vh.

Risposta di localfitness.dk
Virkelig dårlig kundeservice og…
Virkelig dårlig kundeservice og medarbejder.
Falsk prøveperiode
Jeg ønskede i januar at afprøve centeret i Ebeltoft, hvorfor jeg tilmeldte mig en måned gratis prøveperiode. Efterfølgende indså jeg, at jeg ikke havde tid nok og ønskede da ikke længere at være medlem. Hvad jeg ikke var opmærksom på (og ikke informeret tydeligt nok om) i oprettelsen af mit abonnement var, at man tilmelder ikke kun en prøveperiode men også måneden efter betalt.
Det går totalt udenfor konventionen om en prøveperiode, som burde have øjeblikkelig opsigelige lige som så mange andre virksomheder markedsfører. Det har i hvert fald den konsekvens, at det ikke giver mig lyst til at vende tilbage som kunde, hvis jeg skulle få mere tid til at træne i træningscenter. Uanset om det så står informeret med småt et sted giver det mig en ærgerlig og utryg oplevelse som kunde. Super ringe.

Risposta di localfitness.dk
For lang tid før udstyret repareres.
I frøforsyning Aabenraa er standarden desværre blevet dårligere. En crossmaskine har ikke virket i mere end en måned, 2 enheder i EGYM har ikke virket i lang tid, det er ikke ok når man betaler ekstra for at bruge dette udstyr. Hen over julen holder ikke, den ene har ikke virket i hele december, og man måtte stå i kø for at få en maskine.

Udstyr okay
Udstyr okay, men der spares tydeligt, hvor der spares kan. Rengøringen halter og toiletpapiret er noget nær "00 papir", og det samme er gældende for papiret til hænderne, der oven i købet også har det med at mangle.
Rønne
Ærgerlig oplevelse
Ærgerlig oplevelse! Betalte i efteråret 2023 et årsabonnement (for 2024) og var ikke opmærksom på, at jeg havde samtykket til, at Local Fitness fremadrettet hvert år måtte trække penge fra mit kort uden at give besked om det. Der er nu trukket penge på mit kort for hele år 2025 og selvom jeg har forsøgt at få aftalen stoppet, er jeg forpligtet til et medlemskab indtil 1. December 2025. Jeg er med på, at jeg selv har samtykket til aftalen (uden at være bevidst om det), men bryder mig virkelig ikke om denne metode! Vær derfor MEGET opmærksom inden du tegner et årsabonnement hos Local Fitness!

Risposta di localfitness.dk
Svigtet af fitnesscenter, som loyalt medlem!!
Jeg har været et loyalt medlem af dette lokale fitnesscenter i Haderslev siden dets åbning og har været stolt af at støtte en virksomhed i mit lokalsamfund. Desværre er jeg dybt skuffet over de seneste ændringer i deres prisstruktur.
Som en af de 100 første medlemmer blev jeg tilbudt et livstidsmedlemskab til 99 kr. om måneden, med en klar aftale om, at denne pris ville forblive uændret, så længe jeg forblev medlem. På trods af dette løfte har fitnesscentret nu implementeret en drastisk prisstigning på 150 %—hvilket betyder, at medlemskabet nu koster 250 kr. om måneden—med en meget pludselig og uforklarlig meddelelse. Endnu værre er det, at denne prisstigning sker uden nogen mærkbare forbedringer af faciliteterne eller servicen.
Fitnesscentrets nuværende tilstand retfærdiggør ikke de nye priser. Udstyret er forældet, og der er begrænsede muligheder, især i spidsbelastningsperioder. Ved denne pris forventer man betydelige opgraderinger og en højere værdi, men det er desværre ikke tilfældet.
Denne beslutning om at ignorere sine loyale medlemmer føles som et brud på den tillid, mange af os har vist ,også gennem corona pandemien.
Det er skuffende at opleve en så manglende hensyntagen til sine langsigtede kunder.
Jeg kan desværre ikke længere anbefale dette fitnesscenter. For dem, der søger værdi, gennemsigtighed og respekt som kunder, vil jeg anbefale at finde et andet sted.

Svar til Localfitnes.dk
Svar til Localfitnes.dk
Hvis jeg skal holde mig til termen med lovlig rejsehjemmel, så kan jeg kun sige, at det havde vi begge. Havde der været personale tilstede ville det have rart, at de lige var kommet, og mindet os om de regler i har. I stedet for den truende retorik.
KundeSERVICE i højeste liga
Jeg har flere gange haft brug for hjælp fra kundeservice. Og jeg må sige at jeg hver eneste gang er blevet hjulpet på bedste vis. I dag var det Betina jeg talte med, hun forstår om nogen betydning af ordet SERVICE. Tak, hvor er det fantastisk at man kan blive i bedre humør af at ringe til jeres kundeservice.
Rødekro
Godt sted, flink og venlig personale, føler sig alle kropstyper kan føle sig velkommen.
Godt udvalg af udstyr.
Godt center at træne i
Godt center at træne i!
Super godt personale!
Kan klart anbefales
Rigtig godt center
Rigtig godt center. Et godt fælleskab.
Jeg elsker at træne her om morgenen.
Jeg træner,I Local Fitness Rødekro.
Jeg træner,I Local Fitness Rødekro.
Fordi der er meget gode service og venligt beting.
Og altid Hjælpsom.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.