Valutata 2 stelle su 5

Fijn dat ik zo snel een woning had maar als ik had kunnen wachten , had ik deze woning overgeslagen. Raam is al sinds ik hier woon ( 2025 )kapot, wordt niet gemaakt. Dit is namelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een hele positieve ervaring met Living Today, de communicatie is goed en het personeel allemaal erg vriendelijk. Ze zijn snel met reageren en denken mee. Ik zou Living Today zeker aanraden als... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al een hele tijd op zoek naar een leuke nieuwe woning, en dit via living today ook super snel gevonden! Gereageerd op een huisje, volgende dag uitgenodigd voor een bezichtiging & een dag na de bezi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Livingtoday vindt ik echt top. Hele duidelijke communicatie en snel handelen. Na reageren had ik binnen een dag bericht. Mocht binnen een week bezichtigen en kreeg heel snel de uitslag. Ze houde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia immobiliare

Scritti dall'azienda

Living Today is een professioneel makelaarskantoor in de verhuursector. Wij matchen huurders aan geschikte woonruimte. Ben je op zoek naar een nieuwe woning dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van jong tot oud, expat tot student, wij zorgen altijd voor de perfecte match! Onze slogan is daarom ook: The perfect match in housing! Ons werkgebied beslaat de Randstad, met een sterke focus op de regio Leiden, Den Haag, Gouda, Alphen aan den Rijn, de Duin- en Bollenstreek en regio Rijnland. Ook verhuren wij woningen in Rotterdam Rijnmond en omstreken.

4,0

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Ik kreeg snel een studio

Ik kreeg snel bericht na het reageren op een studio. Na het aanleveren van de gevraagde documenten werd ik direct ingepland voor een bezichtiging. Het contact was niet te formeel en ik voelde me op mijn gemak.

3 aprile 2025

Risposta di Livingtoday

Beste Thimo, Bedankt voor je leuke review. Wij zijn voor jou ook blij dat het zo spoedig is verlopen en we wensen je veel plezier op je nieuwe plek! Met vriendelijke groet, Living Today

Valutata 5 stelle su 5

Flexibel in bezichtigingen en snelle…

Flexibel in bezichtigingen en snelle afhandeling van huurcontract. Heldere communicatie, ook over evt overname van spullen van vorige huurder. Hoop dat overdracht net zo smooth gaat als rest van proces.

25 marzo 2025

Risposta di Livingtoday

Goedemorgen, bedankt voor de mooie review! We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een passende plek en we hopen dat je enorm gaat genieten straks in je nieuwe woning.

Groetjes, Living Today

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en duidelijke afhandeling

Bezichtiging en verdere afhandeling van huurovereenkomst allemaal spoedig verlopen. Waren erg meedenkend rondom de sleuteloverdracht, appartement al voor de 1e van de nieuwe maand kunnen betrekken, hebben hier hun best voor gedaan. Ook het overnemen van de spullen van vorige huurder is goed gecommuniceerd en soepel gegaan.

28 febbraio 2025

Risposta di Livingtoday

Beste Renee, Bedankt nog voor je leuke review. We hopen dat je inmiddels met veel plezier hier woont. Met vriendelijke groet, Living Today

1,5 jaar gewoond in schimmel en houtrot en niet geholpen

De bezichtiging van het huurhuis verliep prettig en de sleuteloverdracht ook. Bij de bezichtiging heb ik duidelijk aangegeven dat er sprake was van houtrot. In dezelfde maanden ontstond er schimmel waarbij sprake was van een rioolgeur. Via het bedrijf Service Today meerdere meldingen gedaan en vaak zijn afspraken afgewimpeld met 'dan zal er groot onderhoud ingepland moeten worden'. Dit grote onderhoud heeft in de 1,5 jaar dat ik er woon nog niet plaatsgevonden en het huis wordt nu aan de volgende bewoner verhuurt met een schimmel/houtrotprobleem.
Ik heb meerdere malen met Living Today contact gelegd om te klagen over het feit dat Service Today zijn onderhoud niet verricht of afspraken niet nakomt. Bij Living Today ben ik meerdere malen door dezelfde vrouw aan de telefoon op een koude toon niet serieus genomen omdat ik niet bij hen moet zijn met mijn problemen. Ik ga mijn woning nu uit en er wordt telefonisch op een onaardige manier contact gelegd met mij op een dwingende toon. Zo moet ik de laatste dag om 09:15 mijn sleutel inleveren en werd dit op een onaardige manier duidelijk gemaakt aan de telefoon toen ik vroeg of dat een later tijdstip mogelijk was. Ook was mij tot twee keer toe beloofd dat ik spullen kon aanbieden aan de volgende huurder dat telefoonnummers met toestemming gedeeld kunnen worden. Wanneer ik voor de derde keer bel krijg ik opeens de reactie op een bozige toon: ''Dit is niet onze werkwijze ik weet niet wie jou dit heeft beloofd.'' Dit is een voorbeeld voor de zoveelste keer dat er dingen worden gezegd en niet worden nagekomen. Ik voel mij niet op een prettige manier gehoord of geholpen sinds ik eenmaal in de woning zit.

20 febbraio 2025

Risposta di Livingtoday

Beste X, Excuses voor onze verlate reactie. Helaas zie ik geen naam staan en weten we niet om welke woning dit gaat. Wat vervelend om te lezen dat je dit als onprettig hebt ervaren. We hopen dat je de huurperiode goed hebt kunnen afsluiten met zowel onze makelaar als de beheerder. Uiteraard zijn we telefonisch of per email bereikbaar indien we je nog ergens bij kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Living Today

Zeer slechte service

Zeer slechte service – absoluut geen aanrader!

Als ik 0 sterren kon geven, had ik het zeker gedaan. LivingToday/ServiceToday levert een verschrikkelijke service. Telefonisch zijn ze totaal niet bereikbaar, en e-mails worden simpelweg genegeerd. Het lijkt alsof ze geen enkele moeite doen om klanten te helpen. Heel frustrerend als je een dringende vraag hebt en volledig wordt genegeerd. Absoluut geen aanrader! Zoek alsjeblieft verder en bespaar jezelf de ergernis.

31 gennaio 2025

Beste Fouad,

We begrijpen dat je ontevreden bent over de afhandeling van je meldingen. We willen je erop wijzen dat jouw melding is doorgegeven aan de beheerder van de woning, en het lijkt erop dat het probleem niet bij ons ligt, maar bij de specifieke beheerder van de woning. Echter vinden wij het vervelend om te horen te geen contact krijgt met de beheerder.

We hopen dat je snel de benodigde reactie ontvangt en dat dit probleem spoedig wordt opgelost.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende communicatie en eerlijk in…

Uitstekende communicatie en eerlijk in de verwachtingen gedurende het hele proces van het zoeken en vinden van een nieuwe woning. Ik ben LivingToday ontzettend dankbaar voor het begeleiden en helpen vinden van een nieuwe woning! Ik mag nu in een droomhuis gaan wonen die mijn verwachtingen te boven gaat! Per aspera ad Astra!

3 gennaio 2025

Beste Wouter,

Bedankt voor de leuke review. We zijn erg blij dat we je hebben kunnen helpen en dat alles zo vlot ging. We hopen dat je het erg fijn gaat hebben in je nieuwe huis.

Groetjes,
Living Today

Living today

Living today hanteerd een koude, zeer onpersoonlijke en onvriendelijke werkwijze als het gaat om klanten te woord staan wanneer je ze belt

Een dame neemt op en ratelt alleen maar door, spreekt snel en gaat niet in op vragen als bet haar niet uitkomt.

Er wordt niet gereageerd op mails of je krijgt een vrij summiere reactie.

Slecht en achterstallig onderhoud van de woning wordt altiid op een zeer professionele en gladde wijze recht gepraat.

Ga niet met ze in zee

17 dicembre 2024

Risposta di Livingtoday

Beste Thijs, Excuses voor onze verlate reactie. Wat vervelend om te lezen dat je dit als onprettig hebt ervaren. We hopen dat je de huurperiode goed hebt kunnen afsluiten met zowel onze makelaar als de beheerder. Uiteraard zijn we telefonisch of per email bereikbaar indien we je nog ergens bij kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Living Today

Onrechtmatige bemiddelingskosten

Dit bedrijf overtreed al sinds hun inceptie de wetgeving. Nadat de hoge raad heeft besloten dat bemiddelingskosten onrechtmatig zijn continueren ze gewoon met deze praktijken en misbruiken de hoge vraag op de huurmarkt. Ik heb deze zelf partij benaderd voor een specifiek appartement en vervolgens maken zij het een vereiste dat je je inschrijft en een zoekopdracht aanmaakt, zodat het zogenaamd lijkt alsof jij hen een bemiddelingsopdracht hebt gedaan en ze hier allerlei moeite voor hebben moeten doen. Echter de sleuteloverdracht en administratie worden zij al voor betaald door de verhurende partij, maar rekenen ze jou tevens even een maand huur voor. ONRECHTMATIG. Uiteindelijk enkele jaren gehuurd van deze partij en de rechtzaak maar niet doorgezet anders zou de borg mogelijk niet worden teruggegeven en het was de stress niet waard. Ga niet in zee met deze lui, tenzij je geen enkele andere optie hebt.

30 ottobre 2023

Risposta di Livingtoday

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen uw zorgen en willen benadrukken dat we altijd streven naar het verbeteren van onze service. Neem gerust contact met ons op zodat we dit samen kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen vinden. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk.

1 woord: VRESELIJK

Echt het meeste verschrikkelijke bedrijf ooit. Ze bestaan onder andere ook uit Service Today, nou echt 0,0 service. Ze gooien de huur omhoog met de hoogste percentage maar vervolgens betaal je huur voor schimmel en lekkages in je huis.
Ga niet in zee met dit vreselijke bedrijf want het bespaart je echt een hoop gezeur!!!!!

15 agosto 2024

Beste consumer,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer om te vernemen dat je deze ervaring met ons hebt. We kunnen ons niet vinden in je uitlatingen over Living Today. Mogelijk berust het op een misverstand en daarom komen we graag met je in contact, zodat we je misschien verder kunnen helpen.

Verschrikkelijk bedrijf

Ga alsjeblieft niet in zee met deze oplichters. Ik ben Legal Counsel van beroep en wat dit bedrijf in samenwerking met Living Today B.V., Neerlandia Vastgoed B.V. en Holland Property Group B.V. doet op het gebied van het huurrecht kan echt niet.

Zoals in meerdere reviews al te lezen is, brengen deze partijen onterechte servicekosten zonder enige onderbouwing in rekening. Zo moeten wij bijvoorbeeld betalen voor een doucheputje dat ontstopt is bij een andere woning in het gebouw. Er zijn nog meer kosten die onterecht zijn doorberekend, waar geen enkele onderbouwing voor wordt gegeven. Dit is in strijd met de wet, aangezien artikel 259 lid 4 boek 7 van het Burgerlijk Wetboek bepaalt dat de verhuurder alle onderliggende boeken en bescheiden voor de service kosten moet aanleveren. Wij vragen hier al vier jaar om, maar hebben nog nooit de onderliggende facturen gezien.

Daarnaast wachten wij nu al 15 dagen op de waarborgsom die wij betaald hebben. In ons huurcontract is een bepaling opgenomen dat de verhuurder binnen drie maanden na het einde van de huurovereenkomst de waarborgsom restitueert. Dit is echter in strijd met de wet, aangezien op basis van artikel 261b boek 7 van het Burgerlijk Wetboek een verhuurder verplicht is om binnen 14 dagen na het einde van de huurovereenkomst de waarborgsom te restitueren.

Bovenstaande wettelijke bepalingen zijn beide van dwingend recht. Dit betekent dat er niet vanaf geweken mag worden in het huurcontract. De bepaling in ons huurcontract is dan ook nietig (alsof de bepaling nooit bestaan heeft).

Living Today, Service Today en Neerlandia Vastgoed weigeren al vier jaar om inhoudelijk te reageren. Ook weigeren zij al vier jaar om de onderliggende boeken en bescheiden (facturen) voor de servicekosten aan te leveren.

Bespaar je dus alsjeblieft een hoop gezeur, tijd en moeite en ga niet met deze oplichters in zee. Ik heb alle drie de partijen nu in gebreke gesteld. Mochten zij daar weer niet op reageren, dan zal ik juridische stappen ondernemen. De eventuele uitspraak van de rechter zal ik hier plaatsen en delen met alle medebewoners van mijn vorige woning.

15 agosto 2024

Shady company-avoid

Shady company. Found a house through them-it seemed nice. Received the contract and although agency fees are banned, I was asked to pay 300 Euro "fees to the owner". The owner, estate agent (Living Today) and management company (Service Today) are one and the same person-both owned by The Holland Property Group. I also have to pay monthly a service change of 35 per month. There is no communal area, it is a self-contained house with the entrance direct to the pavement, so agina, this goes into their pockets.
Worse of all, upon move in, the place with very dirty, I had to pay for my own cleaner to deep clean the place thoroughly. There was black mould in various places, one a large 1 x 1m area, no electric in one room, another had a door with no handle, it was locked closed with no hope of opening it (had to pay someone to come and open it, it, the door latch had been stiffed with cardboard) and similar issues. This was rented as a luxury home. I reported these issues immediately, and was bounced between Living Today and Service Today, one saying I needed to fix the issues myself, the other saying the maintenance company should be contacted for some issues and for other "it comes as it is, you need to do these things yourself". You must then call and email and log the complaints again and again to get a "handyman" to come and look at the problem. They then refuse to deal with it (i.e., "there's not flooding there") or do such a bad job you must immediately ask them to return (and then the whole circus continues) and the issue goes on and on for months.

I would not recommend this company (3 companies in 1) at all. Extremely rude, hard to get hold of, ignore emails, deny obvious structural problems/defects are present, even upon move in, or deny any liability for issues such as holes in doors, a hole in the ceiling, broken locks etc., premium rate phone number. Do not rent with them.

20 settembre 2023

Dear Anon,

Thank you for leaving a review. Unfortunately, your name does not appear in our email correspondence or client database. We cannot agree with your statements about Living Today. However, we would love to get in touch with you so we can exchange views on this. We would love to talk to you!

If there is anything we can do to help, please contact our team.

Living Today team

Positieve ervaring!

Het contact met de makelaar verliep vanaf het begin gemakkelijk en alles werd duidelijk uitgelegd. Behulpzame en vriendelijke medewerkers!

26 luglio 2023

Beste Anna,

Hartelijk bedankt voor jouw positieve review! Wij zijn erg blij jouw ervaring te horen. Mochten er nog zaken zijn in de toekomst waar wij je bij van dienst kunnen zijn horen wij het natuurlijk graag.

Positief over livingtoday

LivingToday heeft ons meerdere malen snel, duidelijk en vriendelijk geholpen met het voordragen van nieuwe huisgenoten, waar de mannen van de Papengracht erg blij mee zijn.

4 luglio 2023

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen, communicatie verliep helder en snel. LT heeft fijn meegedacht over een oplossing. Heel tevreden en ga graag nog een keer met hen in zee.

16 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service, erg onprettige ervaring.

Het makelaarskantoor werkt vlot, efficiënt en adequaat. Na de sleuteloverdracht, ben je gebonden aan het service bureau (Service Today). Dat is helaas een verschrikking. Om te illustreren, ik heb een baan waarvoor ik deels thuis moet werken. Hiervoor is fatsoenlijke wifi vereist. Dit wordt geleverd door het service bureau. Voor nu al bijna 5 weken valt dit stelselmatig uit of werkt het op en af helemaal niet. Ik heb meermaals contact opgenomen met ST en ik krijg óf geen reactie óf mij wordt verteld dat ik het zelf mag regelen. Dit is jammer, je betaalt namelijk grofweg 1200 euro per jaar service kosten.
Dit is vaker voorgevallen en ik zou het niet anders willen omschrijven dan horkerig.

Het is ook hierdoor geweest dat meerdere huurders in mijn gebouw verhuizen vanwege de zeer onprettige omgang met dit service bureau. Deze organisatie heeft helaas 2 gezichten. In het begin krijg je het prettige gezicht te zien vervolgens gedurende het gehele verblijf krijg je helaas permanent te maken met de minder leuke kant.

24 maggio 2023

Beste Taco,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We kunnen ons niet vinden in je uitlatingen over Living Today en we balen van je ervaring. Mogelijk berust het op een misverstand en daarom komen we graag met je in contact, zodat we je misschien verder kunnen helpen.

Valutata 1 stelle su 5

By far the worst rental company I've ever had to deal with

By far the worst rental company I've ever had to deal with. Signing a contract with them seems all fun until you actually get the contract and you have to deal with their sister company Service Today (basically the same company).

I've lived in one of their apartments for 4 years, and in those 4 years I've almost had to start 3 court cases against them (1 for lack of fire safety in the building - had to go through the municipality and fire dept. to get something done. 1 for an illegal rent increase (went through some lawyers who managed to fix it for me and 1 for contract costs that I had to pay that are not allowed to be charged by Dutch law).

Besides that have had to go through the huurcommissie multiple times because they charge for service costs that they don't deliver and overcharge for most things. Have now moved out almost 2 years ago and have been waiting for 4 (!) months for them to pay the money they owe me as decided by the huurcommissie.

I'd avoid this company like the plague, most rental companies are bad but these guys for me take the crown for worst.

EDIT: Them saying they wanna get in touch down here is usually nonsense. Emailed them about this multiple times but never got a decent reply..

17 marzo 2023

Beste Youran,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We kunnen ons niet vinden in je uitlatingen over Living Today en we balen van je ervaring met Living Today. Mogelijk berust het op een misverstand en daarom komen we graag met je in contact, zodat we je misschien verder kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede en efficiënte makelaar.

Snelle heldere communicatie (vooral per mail) en supersnel selectieproces. Van bezichtiging tot sleuteloverdracht in minder dan twee weken. Erg blij met mijn nieuwe appartement in Sassenheim.

31 gennaio 2023

Pretty good service!

All good, very helpful and I could even move a few days in advance. The repairment service is pretty good, usually they come the next day and they're also improving by their own initiative (changing windows that are not broken but simply old, etc.).

1 novembre 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più