Verf die makkelijk te verwerken is. Goede dekking. Mooie kleuren. Fijne site om kleurencombinaties op te zoeken. Wel prijzig maar prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Prachtige Aquamarine light absolute matt van Little Green op twee muren van een tienerkamer toegepast. 6 liter verf voor 17 m2 muur, in twee lagen dekkend. Van tevoren op canvas de verf van Little Gre... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Little Greene is an independent, British paint manufacturer, committed to the socially and environmentally responsible production of high quality paints and wallpapers.
Coach House, 420 Ashton Old Road, M112DT, Manchester, Regno Unito
- +441612300868
- mail@thelittlegreene.com
- littlegreene.nl
Ontvangen volgens afspraak.
Snelle en complete levering
Ik heb alle staaltjes ontvangen en extra informatie die zeker de moeite waard is.
Écht gratis samples
Je ziet niet vaak dat je nog gratis samples thuisgestuurd krijgt. Super!
Goede en snelle bezorging van de…
Goede en snelle bezorging van de kleurenkaart. Nu nog de mooiste kleuren kiezen!
Keurig de stalen van little green…
Keurig de stalen van little green ontvangen. De keuze voor de kleur. 160 is gemaakt. Super.
Goed produkt
Prachtige kleuren en inspirerende beleving
De kleuren van Little Greene zijn echt prachtig; ze geven een fijne energie aan een ruimte.
De producten worden keurig verpakt, zonder gebruik van plastic.
Ook ben ik groot fan van de website van Little Greene, vanwege de duidelijke uitleg per kleur en de inspirerende voorbeeldcombinaties.
Mooie verf testers en een kleurenboekje…
Mooie verf testers en een kleurenboekje besteld. Zeer te spreken over de kleuren. DPD bezorgingdienst was helaas niet goed, kreeg een mail dat de verf werd geleverd op een specifieke dag maar dat werd een dag later. De info op de website van DPD klopte niet maar dat komt helaas vaak voor bij bezorgingsdiensten.
Mooie kleurenkaarten
Ik had een kleurenkaart besteld. Ik kreeg een heel mooi pakketje van twee verschillende kleurenkaarten. Prachtige kleuren. Ik ga er zeker een van kiezen. Snel geleverd.
Heel handig van die kleine verfpotjes
Heel handig van die kleine verfpotjes. Alles naast elkaar op de muur en dan een juiste kleur kiezen.
Wat ene gemak.
Mooie overzichtelijke kleurstalen!
Wat een supermooi pakket met…
Wat een supermooi pakket met kleurstalen ,echt heel mooi om uit te kiezen
Voor het eerst behang besteld
We hadden eerst proefstalen besteld. Die werden snel geleverd. Daarna definitieve keuzes gemaakt. Ook weer een snelle levering waarbij we goed op de hoogte werden gehouden van de voortgang ervan. Het behang is zo mooi en de verfkleuren passen er zo mooi bij. Echt kwaliteit. We hebben al vaker besteld bij little green, verf voor buiten en binnen maar nu voor het eerst ook behang. Echt een aanrader.
Fijne producten, mooie kleuren!
Fijne website om veel inspiratie op te doen. De kleuren van Little Greene zijn erg mooi en werken prettig. Later hebben we ook nog behangen van Little Greene gekocht. Het totaal is erg mooi geworden. De kleuren reageren er mooi op verschillende soorten licht, waardoor het altijd een schouwspel blijft. Dit verantwoordt wat mij betreft ook zeker de prijs.
Prachtige kleuren en fantastisch…
Prachtige kleuren en fantastisch materiaal.
Hele mooie presentatie van de stalen.
Veel superlatieven maar t is niet anders. Echt fantastisch.
Niks ontvangen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.