Valutata 5 stelle su 5

Wat een professionele aanpak! Nadat ik een gepersonaliseerd dekentje had besteld voor ons zoontje on the way, liet Sara mij heel correct via mail weten dat onze bestelling vertraging had. Ik heb vanda... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben al verschillende dingetjes gekocht zoals geboortepakjes, fopspeenlintje, knuffeltjes pip en balou (favorietjes van mijn zoontje 🤭), badjassen,... en telkens zijn deze zo mooi! Mooi afgewerk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb een dekentje voor mijn zoontje besteld, ik ben zeer slecht in kleuren kiezen en combineren (online dan). Dus heb haar meteen na de bestelling een mailtje gestuurd welke kleur ik het beste zou neme... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento per neonati

Scritti dall'azienda

PERSOONLIJK & UNIEK Gepersonaliseerde baby- en kinderspulletjes. Wij zijn gespecialiseerd in borduren, laseren en graveren met oog voor detail. Alles wordt naar wens gemaakt, met passie en enorm veel liefde.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Een van de beste webshops!

Al tweemaal hier besteld op enkele weken tijd. Super mooie gepersonaliseerde items die echt kwaliteit uitstralen. Telkens een heel vlotte levering. De verpakking is ook steeds tot in de puntjes afgewerkt (er zit een heel mooi bedankkaartje bij en een kleine attentie). Bij de tweede bestelling maakte ik een keuze in de kleur van de garen waardoor deze niet goed zichtbaar gingen zijn op de stof. Ik kreeg meteen een persoonlijk mailtje met de vraag of ik graag nog van kleur wilde wisselen voor een mooier resultaat. Nog nooit een webshop tegengekomen met zo vlotte communicatie, goed advies en oog voor detail. Zeker een vaste klant erbij!

14 novembre 2024

Yes! Hier ben ik ZO blij mee, dankjewel! Liefs Sara

Uitstekend

Bedankt voor de (super) snelle service! ❤️ heel blij, zodra broertje geboren is delen wij de aankoop via social media met een ‘tagje’ nu is het nog even ons geheimpje!

6 novembre 2024

Een echte aanrader

Een echte aanrader!
Zaterdag avond een muts met sjaal bestelt voor ons zoontje want dat ontbrak nog in de collectie. Vandaag kreeg ik een mailtje dat alles al geleverd was.. wat een snelle service en kwaliteit 🥰
Alles wat we tot nu toe bestelt hebben van geboorte pakje naar tas voor de crèche als nu de muts met sjaal zijn allemaal van super goede kwaliteit!
Ik kan enkele en alleen zeggen dat dit een absolute aanrader is !
Bedankt voor de super snelle levering

5 novembre 2024

Super vriendelijk

Super vriendelijk. Snelle antwoord als je berichtje zend. En heel snel al gekregen. Een echte aanrader

29 ottobre 2024

Risposta di Little Steps

Dankjewel Justine! Ik doe mijn best ;)

Valutata 5 stelle su 5

Weer een prachtige bestelling gedaan…

Weer een prachtige bestelling gedaan voor een doopfeest. Heb er weer punten mee gescoord dankzij Sara. Zoals altijd was het weer netjes verzorgd. Oog voor detail en alles zeer netjes verpakt! Ook al zijn mijn eigen kindjes niet meer klein en kan ik niet blijven kopen op Sara haar website. Als ik een gelegenheid heb zal ik altijd hier bestellen! 🥰 En ondertussen trouwens ook een schmink zakje laten maken voor de dochter. Haar reactie weten we na 6 dec 😉. Dankjewel en tot de volgende bestelling x

25 ottobre 2024

Risposta di Little Steps

Geweldig om dit te lezen Tatiana, bedankt! Hopelijk tot snel inderdaad ;)

prachtig werk

Ik ben enorm blij met onze bestelling! Een dekentje en doudou besteld met hetzelfde lettertype als op ons geboortekaartje en het resultaat is super mooi! Ik vond het ook snel geleverd en werd via mail op de hoogte gehouden. Wij gaan zeker nog bij little steps bestellen! Ook zeer leuk ingepakt, bracht meteen een glimlach op mijn gezicht! Prachtig werk 🤩

25 ottobre 2024

Prachtig ✨

Wauw, wat Sara doet is telkens fenomenaal. Van prachtige website tot persoonlijk advies, van prille aankoop tot snelle levering. Alles gaat zo vlot en met zoveel precisie en liefde voor de producten die ze maakt. Wij bestelden sinds ons eerste kindje in 2022 en het zegt genoeg dat we dit nog steeds doen. Zijn eerste dekentje, rugzakje voor de opvang, badcape, opbergmandje en nu het eerste dekentje voor zijn zusje. We zijn weer instant verliefd op het eindresultaat. Prachtig! Dankjewel, Sara! 💕

11 ottobre 2024

Risposta di Little Steps

Dankjewel Michelle, dit doet zooo deugd om te lezen. Echt heel fijn, dankjewel! Liefs Sara

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden en vlot contact

Super tevreden! Last minute bestelling maar de mooie degelijke geborduurde gepersonaliseerde bandana's zeer tijdig ontvangen dankzij ook de 'gepersonaliseerde' en snelle aanpak van Sara. ***** Aanrader! *****

9 ottobre 2024

Dikke Merci Inge! Liefs Sara

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige producten en snelle service

Ik heb inmiddels twee keer iets besteld bij Little Steps: een gepersonaliseerd geboortepakje en een rugzakje voor op de opvang. Beide keren was alles perfect in orde. De kwaliteit van de producten is super, en de personalisatie maakt het extra speciaal. De service is snel en betrouwbaar, en je merkt dat er met veel zorg aan gewerkt wordt. Ik ben ontzettend tevreden!

26 settembre 2024

Dankjewel Shari, ik doe inderdaad mijn beste! Liefs Sara

Perfect

Eindresultaat was net zoals ik in gedachten had!
Snelle levering, mooi ingepakt en met leuk extraatje erbij!
Zou iedereen aanraden om hier te bestellen voor al uw gepersonaliseerde wensen.

3 settembre 2024

Risposta di Little Steps

Heel lief, dankjewel Givana!

Gepersonaliseerd dekentje

Ik bestelde een gepersonaliseerd dekentje, alle keuzes waren heel duidelijk en makkelijk te maken via de website. Snelle levering en het dekentje is prachtig!

9 settembre 2024

Oh dankjewel Paulien, heel veel plezier er mee! Liefs Sara

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più