Ik kom al jaren bij de Lincherie in Heemskerk. Altijd modieuze bikini's & badpakken gekocht en met veel plezier gedragen. Alleen deze keer kon ik dit badpak alleen online bestellen omdat dit mo... Leggi di più
The assistant who helped us in the shop was brilliant - she was so helpful and put my teenager (who was very awkward about buying underwear) completely at ease. De verkoopster die ons in de winkel... Leggi di più
Mijn bestelling zou bezorgd zijn door het postbedrijf, maar was nergens te bekennen. Na een telefoontje werd meteen een nieuwe bestelling toegestuurd. Later is het pakket toch nog aangekomen. Correspo... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di intimo
- Negozio di abbigliamento sportivo
- Negozio di costumi da bagno
- Negozio di biancheria intima
Informazioni su Lincherie
Scritti dall'azienda
👙 Premium kwaliteitsmerken
Zorgvuldig geselecteerd om een inspirerende keuze aan pasvormen, maten, stijlen en gelegenheden aan te bieden, gepresenteerd in een ervaringsgerichte omgeving.
📏Het meest deskundige styling advies
Wij focussen ons op het vinden van jouw perfecte lingerie pasvorm, rekening houdend met jouw lichaamsvorm, huidtint, stijl, persoonlijkheid, gelegenheid én de laatste modetrends.
👩 Ultieme persoonlijke service
We gaan een stapje verder om jou de meest aangename winkelervaring te bieden in zowel onze online als fysieke boetieks.
Lageweg 4, 9260, Schellebelle, Belgio
- lincherie@vandevelde.eu
- lincherie.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Fijne en mooie badpakken en bh’s
Een prachtig model
Een mooi model dat ze niet in de winkel hadden, maar wel iets waarnaar ik op zoek was.
Superblij.
Een klein minpuntje de cup is iets groter van formaat terwijl ik zelf precies hetzelfde model heb maar dan een andere kleur.
De zijkant komt net in de oksel wat een beetje irritatie geeft.
Helemaal top
Helemaal top! Maat klopte, product stemde overeen met de beschrijving en het werd netjes en snel geleverd.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
middelburg
was in the shop inmiddelburg, first the lady who helped wanted to film my size ??

Risposta di Lincherie
eenvoudig bestellen
Goede website, goede kwaliteit, eenvoudig bestellen en snelle levering.
Prima Donna is perfect!
Ik draag al jaren Prima Donna en ben over pasvorm en kwaliteit heel erg tevreden. Wat mij nu verbaasde toen ik voor het eerst een body bestelde was, dat alleen de cupmaat was te kiezen en geen bodymaat. Dat resulteerde in een body die absoluut niet pastte wat erg jammer was. Mijn besluit nu is om een lingeriezaak te bezoeken waar men ook het merk voert, om zodoende een passende maat te vinden. Verzending en verpakking is altijd prima! Terugzending hoop ik ook, daar heb ik tot nu nog geen ervaring mee!
De bestelling was goed verpakt
De bestelling was goed verpakt, de maat klopt en ziet er goed uit. De pasvorm is zoals de maat beschreven staat. Alles klopt gewoon, ben erg tevreden over zoals het gegaan is.
Ben altijd tevreden over lincherie.
Ben altijd tevreden over lincherie.
Als je je maar weet en je merk, past het altijd goed!
Prima artikel
Goede omschrijvingen en kleuren
Goede omschrijvingen en kleuren, goede en mooie verpakking snelle levering
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.