Vi holdte barnedåb søndag d. 14. juni og havde i den forbindelse booket Little House Østerbro til 62 mennesker. Rammerne var perfekte til børnefamilier, maden var fantastisk og betjeningen fra de unge... Leggi di più
Super fint sted og et virkelig skønt personale. Børnene elskede legeområdet, og vi voksne elskede at kunne nyde maden på restauranten imens. Men restaurantens portioner var alt for små. Vi blev ikk... Leggi di più
Jeg har brugt Little House i 6 måneders tid her i 2025, mens jeg var på barsel. Priserne er høje og alt er kun blevet dyrere i løbet af disse 6 mdr. Eksempelvis er vilkår blevet ringere for holdbooki... Leggi di più
Vi valgte Little House Frederiksberg til vores barns dåbsfest, og det var den helt rigtige beslutning. Maden var virkelig lækker, og personalet var utroligt hjælpsomme og proaktive. Det skabte en h... Leggi di più
Medlemshuse med indendørs legeområder, den gode café og et stort udvalg af hold, aktiviteter og events til barslende og familier med små børn.
Danimarca
- little-house.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ideelt sted for barnedåb
Little House var meget imødekommende og hurtige til at svare.
Maden var lækker og der blev taget godt hånd om vores gæster.
Stedet er især godt til børn, da der er rig mulighed for at lege.
Man får god værdi for pengene.

Super god barnedåb i Valby-afdelingen ✨
Vi holdte barnedåb hos Little House i Valby. Alt forløb godt, og der var styr på tingene under hele arrangementet. Maden smagte herligt, drikkevarene var kolde, kaffen var god og servicen var i top.
Alt i alt en mega god dag. Little House var altid hurtige til at hjælpe os med alverdens ønsker og spørgsmål op til den store dag, og meget hjælpsomme med oppyntning af lokalet.

Risposta di little-house.dk
Var idag forbi Valby afdelingen og…
Var idag forbi Valby afdelingen og smuttede hurtigt igen. Følte vi kom ind til en forladt fest. Der stod brugt service over alt tilbage på bordene rundt omkring. Skrald på gulvet og en fraværende ekspedient der bare sad på en stol i caféen. Min datter som jo selvfølgelig propper alt i munden havde fået fat i noget gammel mad på gulvet. Vi kunne ikke komme til at sidde andre steder end sofaen da bordene jo ikke var ryttet. Der var møg koldt fordi den ene dør stod helt åben. Øv mega kedelig oplevelse :(

Risposta di little-house.dk
Super sted til barnedåb :)
Vi holdte barnedåb for vores tvillinger i Little House i Valby. Da jeg lidt stresset ankom til Little 15 min før gæsterne kom, var der en rolig stemning og alt var klart, personalet var søde og havde styr på det hele. Vi var meget imponeret over maden og det var rart man bare kunne læne sig tilbage og tale med gæster, mens børnene legede og personalet sørgede for alt det praktiske :) Da der var mange børn med, var det super med det store legeområde. Kan klart anbefale Little House i Valby til andre, vi kunne godt finde på at holde fødselsdage eller lign. der igen :)

Varmeste anbefaling til Little House
Varmeste anbefaling til Little House. Vi holdte navngivning i Valby, og det var virkelig gennemført. Søde, kompetente og imødekommende personale, som havde styr på det hele. Lækker mad, drikkevarer og bare god stemning og super godt lokale. Masser af legetøj til børnene, som hyggede sig hele dagen :) Kan klart anbefales!

Stor fan af Little House på Østerbro
Stor fan af Little House på Østerbro, det er et dejligt hus at komme i for børn og venligt personale. Vi holdt barnedåb i Little House og det var de perfekte rammer for vores dag. Maden var lækker og både store og små havde en fantastisk dag!

Risposta di little-house.dk
Vi har afholdt vores datters barnedåb i…
Vi har afholdt vores datters barnedåb i littlehouse Valby og kan varmt anbefal dette sted. Alt var helt perfekt, både omgivelserne (som er meget børnevenlige), maden var lækker og rigtig sødt personale.
De største anbefalinger herfra🩷

Little House Amager
Little House Amager
Jeg har brugt little House siden min søn var 6 måneder og han er nu 2 år. Og vi bruger det jævnligt efter vuggestuen.
Dry sidste stykke tid er det dog gået meget ned ad bakke. Der mangler meget legetøj og det der er, er meget slidt og så mangler delene måske.
Gyngerne er fjernet. Så til prisen er kvaliteten faldet markant og jeg håber at I snart kan blive så gode som I engang var.

God oplevelse hos Little House
Jeg har for nyligt afholdt barnedåb hos Little House på Amager og det var en dejlig oplevelse. Personalet var hjælpsomme og søde, maden og drikken god og aller vigtigst var der både plads til at være barn i deres store legeområde, der vandt mange hjerter inkl. forældrenes
Kan kun anbefale at gøre brug af Little house

Risposta di little-house.dk
Vi har for nylig afholdt barnedåb i…
Vi har for nylig afholdt barnedåb i little House og det var en dejlig oplevelse. Det er ikke billigt, men til gengæld var det helt problemfrit, og gæsterne med børn syntes det var helt luksus at have stedet for sig selv. Maden var fantastisk, der var rent og lyst og masser af plads, og jeg tror at det er en af de mest vellykkede familiearrangementer, jeg kan huske at have været med til. Klart anbefalelsesværdigt hvis man har pengene til det.
God navngivningsfest i Valby
Holdt vores søns navngivningsfest i Valby. Der var god plads til at børnene kunne lege og de voksne stadig kunne hygge sig og hører hinanden. Super sted hvis i skal holde fest hvor der er mange børn med

Risposta di little-house.dk
Privat fest med god mad og plads for både børn og voksne
Vi har lige holdt en børnefest hos Little House i Valby.
Vi ønskede at finde et sted hvor der både var plads til børn og voksne. Hvor vi kunne få noget mad, og have mulighed for at tale sammen, selv om børnene legede. Og det må vi sige at vi fandt.
Det at der er så rummeligt hos Little House i Valby, gjorde at vi sagtens kunne have "voksen samtaler" i mens børnene hyggede sig højlydt i den anden ende af lokalet.
Derudover så smagte maden rigtig dejligt, og personalet var både super flinke og informative, så vi følte os godt modtaget og behandlet i løbet af eftermiddagen. Jeg var faktisk positivt imponeret over hvor mange ansatte der var til stede i mens vi var der.
Vi vil helt sikkert have dette sted i baghovedet igen til en fremtidig børnefest også :)

Besøgte Little Amager
Besøgte Little - House Amager med mit barnebarn på 2 år som er kommet i Little House Valby siden hun var hel lille.
Det var en skuffende oplevelse legetøjet lå spredt fra alle vinde, der var 20 minutters kø for en børne tallerken med lidt færdig lavet pasta, ærter og 2 bitte små færdiglavet frikadeller som ingen gang skulle varmes. Min kaffe var lunken.
Det var mere end svært at finde et ledig bord, men det lykkes dog, der var møg beskidt med meget gammel mad på gulvet og bordet havde hel sikkert ikke været tørret af hele dagen, desuden vippede bordet så det ikke var muligt at stille min kaffekop.
Alt i alt, ikke et sted vi kommer igen.

Risposta di little-house.dk
I am afraid that the Little House's management does not uphold the needed standards
I am afraid that the Little House's management has been very poor at communicating. I advance paid for an event with the agreement stating: 'If you cancel 10 days before the booked date, you lose the deposit'. Which I read that the cancellation before 10 days means i can get my deposit back. With adverse circumstances (my mom is sick and cannot travel to the event) I had to cancel and that was 3 days (!!) after i booked the event which was 2 months away at that point. The management then advises me that this sentence should be reading as follows: "If you cancel prior 10 days before the event, you will be charged the full amount of the party". Which now reads that not i only loose my deposit but that I owe the money for full event?? What.. The.. Hell.. Not sure if the fact that I am not Danish played a role here or or (but rules in danish are equally miscommunicated). So I find it very sad to find that values of such company working with moms and kids are somewhat.. questionable? Was told to forget about my deposit of DKK 5,000 and never speak to them again.. Ouch..
Update: The Little House owner replied to me that he has never said this which is the exact extract from his email: "If you cancel prior 10 days before the event, you will be charged the full amount of the party". This is a very confusing communication where the owner is actually denying what was written black and white in his email. Sad.

Risposta di little-house.dk
Helt igennem fantastisk sted til fest!
Helt igennem fantastisk sted til fest i børnehøjde! Sigrid og hendes team på Østerbro, var med deres professionelle tilgang med til at danne den perfekte ramme for vores barnedåb! Med god mad og masser leg, kunne både børn og vokse nyde dagen i fulde drag! :)

Perfekt perfekt perfekt.
Perfekt perfekt perfekt.
Lækkert sted lækkert mad, sødt personale.
Vi har netop afholdt barnedåbsfest i little house i Valby! Alt spillede! En mindre kommunikationsfejl omkring maden, men ikke noget der på nogen måde kan tælle ned på denne dag. Tak for en fantastisk dag!

Risposta di little-house.dk
Vi var glade for at holde vores…
Vi var glade for at holde vores fødselsdag i Little House. God mad og sød betjening. Dejligt at børnene bare kunne lege imens de voksne sad og spiste. Ideelt for børnefamilier, med pudslestationer og legetøj til de små og indendørs rutschebane for de lidt større børn. Fint med seperat børnemad og skumfiduser. Vi holder gerne en fest der igen. Mange hilsner Kristine Dalgaard

Perfekt sted til barnedåb
Vi holdt vores søns barnedåb på restaurant Lindgreens ved Little House Amager. Alt spillede bare - kommunikationen og planlægningen op til og mad, drikke og pynt på selve dagen. Skønt personale både på gulvet og i køkkenet, der gjorde det nemt at have en baby med og samtidig være der for gæsterne.
Vi (og little House) fik meget ros af gæsterne for arrangementet - særligt maden.

Risposta di little-house.dk
Vi havde valgt Little House til vores…
Vi havde valgt Little House til vores pigers navnefest, og service niveauet har været super højt fra første kommunikation; hurtig tilbagemelding, tilbudsgivning, opfølgning, besøg på lokationen mm. Selve festen forløb fantastisk med tjekket personale, lækker mad og god plads til børneleg. Alt i alt en dejlig oplevelse!!