LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kungsgatan 54, 111 35 Stockholm, Stockholms län, SE

Valutata 4 stelle su 5

Bra upplevelse av kliniken i överlag, gjorde en fs-laser ögonoperation. Tycker dock att de borde varit tydligare med att informera om läkningsprocessen efter operationen då jag såg suddigt på längre h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Personligt och proffesionellt bemötande. Kände mig trygg under besöken och de rekommendationer som gavs. Jag önskade göra en mulitifokal RLE men blev rekommenderad en monofokal RLE då mina ögon inte ”... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kände mig trygg, fick bra information och bra bemötande. Valde smile-pro och har inte ångrat mig en sekund, undrar varför jag inte gjort det här tidigare. Läkningsprocessen kan vara lite jobbig men gi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt service och professionellt agerande och tydlig information från stat till slut. Personalen var kompetenta och omtänksamma. Kände mig otroligt trygg. Snabb operation utan komplikatione... Leggi di più

1. Centro oculistico
  2. Medico
  3. Chirurgo LASIK
  4. Ottico
  5. Chirurgo
  6. Centro chirurgico

Informazioni su LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Scritti dall'azienda

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

• Kungsgatan 54, 111 35, Stockholm, Stockholms län, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

352 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt företag som gör en smidig…

Proffsigt företag som gör en smidig operation och är tydliga med vilken operation som passar dig bäst, samt läkningsprocessen.

22 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej David! Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du upplevde allt smidigt och tydligt. Välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt nöjd över att se så bra igen!

Väldigt nöjd över att se så bra igen utan läsglasögon! Kände mig lugn och trygg med det fina bemötande jag fick.

23 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Sophie! Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med resultatet och att du kände dig lugn och trygg hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka!

Professional service

Professional service, super satisfied. The whole procedures was quick and now I am back to normal life without glasses (previously had -1.5 on both eyes).Thank you Lireama for the good FS Lasik surgery. I highly recommend Lirema to everyone. /D

20 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hello Damir! Thank you so much for your kind feedback! We’re delighted to hear that you are happy with your FS Lasik surgery and already enjoying life without glasses. It means a lot that you recommend Lirema, and you’re welcome back if you ever need us again.

Bra, professionellt och smidigt

Det gick fort och smidigt. Professionellt bemötande.

Börjat redan se effekten senare samma dag. De sa att det kommer ta upp till 6 månader tills det stabiliseras.

Fortfarande återhämtar men ser bra ut.

19 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Nuo! Tack för din fina recension! Härligt att höra att du redan ser effekten och att allt gått smidigt. Vi önskar dig en fortsatt god återhämtning och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Super!

Alla på kliniken var supertrevliga och duktiga. Jag kände mig trygg i deras händer, även om jag var extremt nervös!

19 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Glosa! Tack snälla för din fina återkoppling! Vi förstår att det kan kännas nervöst, och det gläder oss att du kände dig trygg hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande och kvalificerad…

Trevligt bemötande och kvalificerad optiker. Mycket trevligt besök. Jag känner mig trygg med mitt linsbyte

15 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Patrik! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen under ditt besök. Det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Proffsiga och duktiga

Jag är väldigt nöjd med mitt val av klinik och metod. Kollade runt mycket innan jag valde klinik och metod jag ville köra på. Läste mycket bra om Lirema och gick dit på en undersökning för att se om jag kunde vara kandidat för Smile Pro. De var mycket hjälpsamma och svarade på alla mina frågor. och jag bestämde mig för att göra operationen där.

Väl på operationsdagen kändes allt väldigt bra och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Jättetrevlig personal som hjälpte mig innan och svarade på lite fler frågor jag hade. Sedan fick jag träffa han som skulle genomföra operationen och fick ställa ytterligare lite frågor och han säkerställde mig att det inte var någon stress och att han skulle gå igenom alla steg under operationen och förklara för mig vad som händer vilket han också gjorde.

Kändes väldigt bra och jag är nu 7 veckor efter operation och allt har jag tyckt gått väldigt bra. Ska dit på efterkontroll snart så då får vi se lite närmare hur allt läkt. Men jag kan verkligen rekommendera Smile Pro hos Lirema.

15 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Ida! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen – från första undersökning till operationsdagen.
Vi är också glada över att höra att du är nöjd med resultatet efter sju veckor! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!

Bästa personalen väl omhändertagen

Bästa personalen trevligt fräscht proffsigt Allt gick mycket fortare än jag trodde o det var inte så farligt

10 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Annelie! Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att höra att du upplevde både ett proffsigt bemötande, en trygg process och att allt gick smidigare än du förväntat dig. Du är varmt välkommen tillbaka!

Väldigt nöjd.

Väldigt nöjd.

10 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Hasmig - stort tack för din recension! Vi är glada att höra att du är väldigt nöjd med din upplevelse hos oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Ärligheten

Ärligheten, optikern var mycket professionell och förklarade vad jag skulle uppnå med en operation just nu, och vad skulle kunna hända .

4 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Sandra! Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du upplevde ärlighet och ett professionellt bemötande, och att du fick tydlig information inför beslut om operation. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

SMILE PRO har ändrat mitt liv

Utförde SMILE PRO och har 4 månader senare inte ångrat mig en sekund. Mer ångest över att jag varit en fegis och inte gjort detta tidigare…
Har torra ögon sedan innan, med astigmatism samt -4,5 på båda ögon.
Ingen som helst torrhet idag! Till och med bättre än innan.
Läkningen var supersmidig (behövde inte ens Alvedon efter), bemötandet hela vägen topp och utförandet blixtsnabbt och HELT smärtfritt!
Har lite halo-effekt i mörkret/biltunnel men inget som är utmanande.

Sommaren med resa och bad har varit magisk och att vakna varje morgon och se perfekt har ändrat mitt liv!
Rekommenderar Lirema Sthlm och SMILE PRO till 1000%!

16 aprile 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Batta! Stort tack för din fantastiska recension! Vi blir verkligen glada över att höra att du är så nöjd med din SMILE PRO-behandling och att den har gjort en så stor skillnad i vardagen. Det är extra roligt att höra att allt gick smidigt och smärtfritt, och att du känner dig trygg och väl omhändertagen av vårt team. Varmt välkommen tillbaka!

Superbra kundbemötande

Superbra kundbemötande, kände mig som hemma.

29 agosto 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Florin! Tusen tack för din fina återkoppling! Vi blir jätteglada över att höra att du kände dig välkommen och som hemma hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick väldigt bra info om att vänta…

Jag fick väldigt bra info om att vänta med operation

4 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Urban - och tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du upplevde att du fick bra information och vägledning. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Sån bra service och allt var…

Sån bra service och allt var fantastisk! BLev inte pålurad något dyrare eller så. Utan det var öppet och ärligt. Jag tog FS lasik istället för Smile som jag hade tänkt. Detta för att jag rekommenderades FS Lasik av personalen. Så nöjd att de rekommenderar även om det inte är dyrast!

1 settembre 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Kristian! Stort tack för din fina recension! Vi blir glada över att höra att du uppskattade vårt öppna och ärliga bemötande, och att du känner dig nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka!

Gjorde en RLE operation

Gjorde en RLE operation. Värt varenda krona….
Mycket proffesionellt och trevligt bemötande. Enkel och smärtfri operation och efter två dagar kunde jag slänga mina glasögon. Trevlig personal, kunnig läkare och ljusa och fina lokaler…..mitt råd, tveka inte om du tycker det är jobbigt med glasögon.

26 agosto 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej JB! Tusen tack för din fantastiska återkoppling! Vi är glada att höra att du är nöjd med både resultat, bemötande och vår personal. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Lirema.

Valutata 5 stelle su 5

Alltid trevlig bemötande och proffs på…

Alltid trevlig bemötande och proffs på det dem jobbar med!

27 agosto 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Viyan! Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att bemötandet och vår professionalism uppskattas. Du är alltid välkommen tillbaka.

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, fantastiskt resultat!

18 agosto 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Ida! Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du upplevde ett proffsigt bemötande och är nöjd med resultatet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket fint mottagande från start till…

Mycket fint mottagande från start till slut . Proffsigt bemötande . Är jätte nöjd

16 agosto 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Luciano! Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen från start till slut och att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket proffsigt bemötande och kunnig…

Mycket proffsigt bemötande och kunnig personal som förklarade mitt ögonproblem tydligt och gav ärliga råd att vänta med operation för bästa resultat. Känns pålitligt och patientfokuserat. Jag kommer definitivt operera mig där!

15 agosto 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Gina! Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen och uppskattade våra råd. Det betyder mycket att du upplever oss som pålitliga och patientfokuserade. Vi ser fram emot att ta hand om dig när det blir dags för operation!

Valutata 5 stelle su 5

Bra klinik, bra operation.

Jag var på kliniken i Stockholm.
Trevligt bemötande, bra och tydlig information på första besöket och även på operationsdagen. Trevligt med ett samtal dagen efter för att höra hur allt kändes.
Nöjd med resultatet, inte använt glasögon sen jag gjorde operationen.

25 luglio 2025

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Stockholm

Hej Victoria! Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du kände dig väl omhändertagen både på första besöket och på operationsdagen, och att uppföljningen dagen efter uppskattades. Fantastiskt att höra att du är nöjd med resultatet och inte behöver glasögon längre. Varmt välkommen tillbaka!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più