Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse hos memira. Fra første stund ble jeg møtt med meget god informasjon, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kommunikasjonen er i en... Leggi di più
Hadde linsebytte-operasjon i 2024. Da var det kjempeservice både på første samtale og under selve operasjonen. Så begynte jeg og få problemer med det ene øyet etter et par måneder. Ser en svart... Leggi di più
Jeg hadde synsbehandling hos Memira, og livskvaliteten min har blitt mye bedre etter operasjonen. Hverdagen min, både på jobb og privat, er blitt enklere og mer komfortabel. Jeg slipper nå å bruke... Leggi di più
Jeg følte meg svært godt ivaretatt hos Memira og opplevde trygghet gjennom hele prosessen. Før den fysiske forundersøkelsen var jeg usikker på om jeg skulle gå videre med operasjon, men personalet var... Leggi di più

Norvegia
Så begynte jeg og få problemer med det ene øyet etter et par måneder. Ser en svart flekk mitt i synsfeltet.
Fikk med meg masse øyedråper med beskjed om at dette er helt vanlig. Blir dessverre ikke bra av dette.
I brosjyren du får med deg før operasjonen, står det:
"Gratis kontroller i løpet av de 5 første årene".
Ringer og ber om kontroll. Nei det gjelder bare hvis det er noe galt, og det jeg har er helt vanlig, fikk jeg beskjed om av hun som tar telefonen.
Veldig enig med flere her. De skal selge deg dyre operasjoner, men oppfølging er de elendige på. Styr unna Memira.

Risposta di Memira
Jeg tok FS-LASIK og ble underkorrigert så jeg ser ikke tydelig etter operajonen. Jeg sa i fra om dette på alle etterkontroller, men så ble jeg bare gaslightet og fortalt at jeg hadde like godt syn som om jeg hadde briller med riktig styrke før operasjonen og at det ikke er noe de fikser. Garanti er bare noe de har på papiret og ikke noe som gjennomføres i praksis. En stor sum rett ut vinduet som er veldig irriterende.

Risposta di Memira
Veldig fornøyd etter linsebytte! Har aldri sett bedre og jeg er helt ferdig med linser og briller. Burde gjort dette for mange år siden.

Har gjennomgått en linsebutteoperasjon
Desverre mislykket. Har vært tilbake 4-5 ggr og fått mengder av øydråper med meg hjem. Desverre uten resultat. Ber om å få behandlingen annulert og pengene refundert.

Risposta di Memira
Følte meg trygg ,fikk god informasjon og følte meg godt ivaretatt

Risposta di Memira
God behandling og god service, helt til man får komplikasjoner og trenger oppfølging etter operasjon. Da blir det ekstra tydelig at Memira driver med salg i større grad enn øyehelse, og man blir ikke verken prioritert eller ivaretatt som pasient.
Ville ikke valgt Memira igjen, til verken øyelaser eller noe annet som har med øynene mine å gjøre.

Risposta di Memira
Meget godt mottatt med en god forklaring og oppfølging etter operasjonen.

Risposta di Memira
Opplevelsen av Memira har kun vært positiv. Både informasjonen før, underveis og etter operasjonen, og selvfølgelig resultatet.

Risposta di Memira
Rask respons og behandling på forespørselen (gjennom helseforsikring). Byttet begge linser i samme konsultasjon. Skjeve hornhinner ble også justert i samme inngrep. Så som er "ørn" allerede samme kveld som inngrepet ble foretatt.

Risposta di Memira
Ble veldig godt ivaretatt både før og etter operasjonen.

Risposta di Memira
God informasjon og oppfølging før, under og etter operasjonen.