LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Södra Vägen 10, 412 54 Göteborg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande från telefonsamtalet till efter operationsbesöket. Mycket information fick från Liremas sidan. Ingen kö. Jätte nöjd med resultat, opererade in multi linser på båda ögon samtidigt. Ta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är otroligt nöjd med resultatet efter min behandling hos LIREMA Eye Clinic i Göteborg. Synen blev mycket bättre än jag hade förväntat mig, och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Persona... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt och lugnande bemötande. Fick svar på de frågor jag undrade över och själva linsbyte var högsta betyg. Personligen är ett tandläkarbesök värre.

Valutata 5 stelle su 5

Jag har fått ett kunnigt,proffsigt, bemötande under hela processen för att byta ut mina ögonlinser. Resultatet gör att man frågar sig själv varför man inte gjorde operationen för flera år sedan! Nu s... Leggi di più

1. Centro oculistico
  2. Medico
  3. Chirurgo LASIK
  4. Ottico
  5. Chirurgo
  6. Centro chirurgico

Informazioni su LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Scritti dall'azienda

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

93 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

379 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Har varit där flera ggr och jag…

Har varit där flera ggr och jag uppskattar deras ärlighet i samband med undersökningen

11 febbraio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Christian! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vår ärlighet i samband med undersökningarna. Du är varmt välkommen tillbaka.

Linsbyte

Mycket bra bemötande, resultatet efter linsbytet blev bättre än väntat.

25 febbraio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Stefan! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet efter ditt linsbyte. Du är varmt välkommen tillbaka till oss.

Seriösa!

Jag blev tipsad om Lirema av en vän som genomgått laseroperation där och är otroligt nöjd. Jag gick dit på konsultation och möttes av otroligt proffsig personal som gjorde en gedigen kostnadsfri undersökning för att se om laser kunde vara något för mig. Nu visade det sig att laser inte skulle vara aktuellt för mig i dagsläget men ändå genomförde de klart hela undersökningen och gav tips och råd för mig gällande min syn inför framtiden. Hit kommer jag definitivt gå om laser blir aktuellt för mig i framtiden.

9 febbraio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Caroline! Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du hade en bra upplevelse hos oss och att du kände dig trygg under undersökningen. Även om laser inte var aktuellt för dig just nu är det viktigt för oss att alltid göra en noggrann bedömning och ge råd som är bäst för din syn på lång sikt. Du är varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Återbesök på Lirema Göteborg.

Återbesök på Lirema Göteborg.
Fantastisk trevlig personal.
Kunnig optiker. Kan starkt rekommendera.

9 febbraio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Mats! Tusen tack för att du tog dig tid att skriva en recension! Det är härligt att höra att du haft en positiv upplevelse och att du vill rekommendera oss. Varmt välkommen tillbaka!

Superbra

Fantastisk känsla att kunna se på långt håll.
Superbra personal som stöttat och hjälpt till. Tydliga med information.
Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen, från första samtalet till sista efterbesöket!

5 febbraio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Caroline! Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med hela upplevelsen. Vi är glada att vårt team kunde stötta dig och ge tydlig information längs vägen. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Lirema Göteborg högsta betyg!

Det började med en proffsig underökning av ögonen, efter en kortare tid genomfördes operationen av en lugn och proffsig kirurg. Återbesöken också de mycket seriösa. Ett stort tack till all personal för ert trevliga bemötande såväl på plats samt via mess & mejl. Jag är så nöjd med allt och glasögonen är ett minne blott.

5 febbraio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Lennart! Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är mycket glada att höra att du kände dig trygg genom hela processen – från undersökning till operation och uppföljning – och att vårt bemötande levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka!

Har gjort linsbyte hos Lirema

Har gjort linsbyte hos Lirema, har funkat jättebra. Såg bra redan dag 2.
Trevligt och professionellt bemötande från alla. Väldigt nöjd att jag gjorde mitt linsbyte där.

20 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Magnus! Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att ditt linsbyte fungerade så bra och att du upplevde tydlig syn redan efter dag två. Det gläder oss också att du kände dig väl omhändertagen av hela teamet. Du är varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Jag gjorde nyligen en FS…

Jag gjorde nyligen en FS Lasik-ögonlaseroperation och kan varmt rekommendera kliniken. Personalen var otroligt duktig, professionell och pedagogisk — de förklarade varje steg på ett lugnt och tydligt sätt. Jag kände mig trygg och bekväm från första stund tills behandlingen var helt klar. Ett mycket positivt bemötande och en fantastisk upplevelse rakt igenom!

30 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Ahmed! Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du kände dig trygg och bekväm genom hela din FS Lasik-behandling, och att vårt team kunde guida dig på ett lugnt, tydligt och pedagogiskt sätt. Du är varmt välkommen tillbaka!

Effektivt och proffsigt

Effektiva besök och proffsiga, personliga möten.

28 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Maria, och tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattade både effektiviteten och det personliga bemötandet. Du är varmt välkommen tillbaka!

Bra bemötande

Bra bemötande, kände mig i trygga händer. Kände mig delaktig hela vägen. Inget ”säljsnack” utan jag fick fundera i lugn och ro på hur jag ville göra.
Enda minuset var en något oförberedd och okunnig receptionist, men hon var kanske ny? Tips till henne: kunden i fokus!

28 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Marie! Stort tack för din fina återkoppling. Det gläder oss att du kände dig trygg och delaktig genom hela processen och att du upplevde att du fick tid att fatta beslut i lugn och ro.

Vi tar även till oss din synpunkt gällande receptionen och ser det som ett förbättringsområde. Tack för att du uppmärksammade detta. Du är varmt välkommen tillbaka till oss!

Linsbyte

Gjorde RLE för 2 veckor sedan och ser perfekt nu. All personal mycket professionell och vänlig.
Låt inte det lägre priset på denna klinik avskräcka er😃. De är mycket kompetenta!!

13 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Åsa! Tack för din härliga feedback! Vi är glada att allt gick så smidigt och att du känner dig nöjd med resultatet. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Noggrann undersökning inför operation

Noggrann undersökning inför operation
Väldigt professionellt bemötande av optikern

22 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Björn! Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du kände dig trygg med den noggranna undersökningen och optikerns professionella bemötande. Varmt välkommen tillbaka.

Valutata 5 stelle su 5

Bra på alla sätt och jättenöjd med min…

Bra på alla sätt och jättenöjd med min ögonoperation.

22 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Jessica! Stort tack för din recension! Vi är glada att höra att du är jättenöjd med din ögonoperation. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Personalen var mycket trevliga och…

Personalen var mycket trevliga och serviceinriktade. Jag berättade att jag har en hörselnedsättning, och de pratade då långsamt och tydligt samt förklarade på ett sätt som var lätt för mig att förstå. Atmosfären på kliniken var också ren och fräsch.
Tyvärr kunde jag inte genomföra det just nu.
Tack så mycket för den utmärkta servicen.

7 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Iyrada! Stort tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att du kände dig väl bemött och att vi kunde anpassa vår kommunikation på ett sätt som fungerade bra för dig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende, och du är varmt välkommen tillbaka om förutsättningarna ändras i framtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kundmottagning samt tydlig…

Bra kundmottagning samt tydlig beskrivning av vad som kommer i samband med linsbytet. Är super nöjd med allt.

16 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Lennart, och stort tack för de fina orden! Det gläder oss att du upplevde informationen kring linsbytet som tydlig och trygg. Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Gjorde min Smile PRO-operation hos…

Gjorde min Smile PRO-operation hos Lirema och är supernöjd. Fantastiskt bemötande från start till mål, tydliga instruktioner och ett riktigt proffsigt utfört arbete. Kände mig trygg under hela processen. Rekommenderas varmt!

16 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Fredrik! Tack för din fantastiska feedback! Härligt att höra att du kände dig trygg och nöjd från start till mål. Välkommen tillbaka till oss på Lirema!

Proffsiga och seriösa

Trevligt bemötande och kompent personal som verkligen gjorde det lilla extra för mig som förstagångsbesökare. Optiker Lisa var fantastisk och jag kan varmt rekommendera dig som tvekar att boka ett besök hos Lirema- Du kommer inte att ångra dig

15 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Susanne! Tusen tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du upplevde både bemötandet och kompetensen som extra bra. Varmt välkommen tillbaka till Lirema!

Mycket nöjd med allt.

13 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Aras! Tack för din recension! Härligt att höra att du är mycket nöjd. Välkommen tillbaka till oss!

Rekommenderas

Supertrevlig personal 👌

9 gennaio 2026

Risposta di LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg

Hej Jonas! Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplevde personalen som supertrevlig. Varmt välkommen tillbaka!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più