Jeg har gået hos linneberg Yoga i knap 9 år , både som gravid, med barn, almindelig yoga, pilates, Aqua yoga, tibetanere og fedtforbrænding, mindfulness , og jeg elsker det. Jeg har prøvet andre... Leggi di più
Mit navn er Annemette, og jeg er din yogalærer. Jeg tilbyder yoga for alle mennesker uanset fysisk form eller alder - fra mor-baby yoga til yoga på forskellige niveuaer hvor du også kan opnå sved på panden.
Krogstrupvej 26, 7400, Herning, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg er skuffet. Jeg havde håbet på mere gang i den og lidt sved på panden. Dette fortalte jeg Annemette og hun blev nærmest sur på mig, over at jeg kun havde givet det 90 min. Det skal siges at jeg ikke er ny indenfor yoga og egentlig gerne ville udfordres lidt.
Jeg har spurgt efter mine penge retur, men har ikke modtaget dem endnu.

Risposta di Linnebergyoga
Fantastisk dygtig yogalærer med helt vidunderlige omgivelser. Dejligt stort lyst yogalokale med kæmpe vindue med udsigt til åbne marker. Kan varmt anbefales. Om sommeren laver vi yoga udenfor på en stor træterrasse, når vejret er godt.
Linneberg Yoga er det dejligste sted at træne og jeg kan varmt anbefale Anne Mettes kyndige vejledning. Et sted jeg altid vender tilbage til :-)
Et dejligt sted at komme for både krop og sind.
Behageligt afbræk i hverdagen, som giver fornyet energi og øget velvære😊
Dejligt sted at dyrke yoga og den bedste yogalære
Dygtig inspirerende yogainstruktør. God til at komme omkring mange øvelser og så har man det som født på ny.
Faglig meget dygtig. Mange gode programmer. Der passe til hele kroppen.
Linneberg Yoga ligger et dejligt sted med udsigt over åbne marker, som kan nydes i yogatimer. Undervisningen står Annemette Linneberg for, på en meget dygtig og kompetent måde. Hun er altid meget opmærksom på den enkelte elev, så man altid føler sig i trygge hænger. Det kan varmt anbefales at gå til yoga hos Annemette Linneberg.
Er super godt tilfreds med både undervisning og Annemette gør det mega godt👍🌺
Smukkeste og dejligste sted. Man kommer helt i zen:)
Rigtig god yoga i store og dejlige lokaler.
Annemette et en dygtig lærer, og god til at tage hensyn til alle.
Jeg har prøvet andre yoga hold før jeg startede hos Annemette, men intet hold når hendes viden og rolige væsen til sokkeholderene.
Vær god ved dig selv , dyrk yoga hos linneberg Yoga
Kan varmt anbefales
Den bedste yoga i et skønt og lækkert yogacenter med en fin og afslappet atmosfære, hvor jeg nyder hver yogatimes ro og velvære. Yogalærer Annemette Linneberg er dygtig, rolig, positiv og ikke mindst meget kompetent - undervisningen er som et frirum for mig. Yoga er godt for krop og sjæl.
Pas på - du bliver afhængig. Kan varmt anbefale Linneberg Yoga - både yoga og meditation. Det er en gave ❤️
Altid dejligt (og lidt hårdt) at komme til yoga hos Linneberg yoga. Har deltaget på flere forskellige typer hold.
Proffessional and personal yoga classes, that makes one feel strong and relaxed
Annemette som underviser ved Linneberg yoga er outstanding, i en klasse for sig. Man mærker roen sænke sig idet man træder ind i klassen, og samtidig er der plads til humor og højt til loftet. Selv om der er 16 andre i klassen føles det som om hun taler til netop dig. Der er plads til enhver, trænet som utrænet, og altid korrigerer hun med stor omsorg og kløgt, den der har behov for det.
Stedet er ualmindeligt smukt og roligt i sin fremtoning. Hygiejne og æstetik er i højsædet.
Topprofessionel yoga i skønne omgivelser.
De allerbedste anbefalinger.
Dejlige lyse og venlige omgivelser, som er med til at give en vidunderlig ro og glæde i kroppen.
Det kan ikke gøre det alene. Alt bliver en helhed sammen med Annemette,s rolige, kærlige og kompetente undervisning. Det er meget inspirerede med den vekslende yogaform, hvor vi begynder med nogle bestemte øvelser og derefter veksler resten af programmet fra uge til uge. Jeg kan på det varmeste anbefale Linnebergyoga.
Skønne omgivelser, som giver ro. Annemette er en utrolig dygtig yogalærer. Der er god variation i programmet fra gang til gang, og med øvelser, der styrker og udfordrer. Hun er rolig, positiv og yderst kompetent. Herfra de bedste anbefalinger.