Clenz Studio Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Centro estetico

Velkommen til Clenz Studio- En verden af ro og transformation Det er ikke kun et sted for skønhedsbehandlinger; det er dit fristed til at slappe af, forynge dig og føle sig smuk og veltilpas, for hos Clenz handler det kun om dig. Oplev luksus uden luksuspris. Jeg tror på at levere de bedste ydelser, der nærer både krop og sjæl, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Forkæl dig med en bred vifte af lækre behandlinger, designet til at forkæle dig. Kom, slap af og opdag dit strålende bedste

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Super oplevelse

Klinikken er hyggelig og Ivana er super dygtig og en meget behagelig person.
Man føler virkelig, at man er i centrum og der er en super dialog om, hvad ens mål med behandlingerne er.
Jeg og hele min familie er kommet i klinikken i lang tid og vi kan kun anbefaler de behandlinger klinikken tilbyder. På trods af det høje niveau på de behandlinger Ivana tilbyder, er det ret gode priser klinikken tilbyder.

24 giugno 2026

Bedste ansigtsbehandling

Jeg har aldrig fået så skøn og behagelig behandling som hos Ivana. Der er en skøn atmosfære - ingen snak og stille musik😊 Ansigtsbehandlingen er helt fantastisk og med gode resultater❤️

7 luglio 2025

Relaxing treatment & professional staff

A deep cleaning session at Clenz Studio is one of the must-haves for any working professional to unwind after a busy day. High-quality products full of vitamins gave me bouncy skin, and the treatment was finalized with the BEST face & neck massage! Totally worth it! Definitely coming back again!

16 gennaio 2025

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds! Huden er blevet jævnere, og mit ansigt er strammet op. Dette var mit første, men bestemt ikke sidste besøg i salonen.

5 dicembre 2024

STOR anbefaling af Ivana og Clenz…

STOR anbefaling af Ivana og Clenz Studio
Hun er dygtig, sød, god til at vejlede og udfører virkelige lækre behandlinger. Jeg anbefaler hende til alle - og har næsten haft hele familien forbi hendes kyndige hænder. Forkælelse i topklasse!

4 dicembre 2024

Professionel og forkælelse hos Clenz Studio

Wow, jeg har været flere gange hos Ivana og hver gang går jeg derfra med en fantastisk følelse af velbehag. De behandlinger Ivana laver er super professionelle og ikke mindst al den forkælelse du modtager er fantastisk.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv.
Jeg kan varmt anbefale Clenz Studio til alle der vil forkæle sig selv :)

17 ottobre 2024

Er lige blevet færdig med en fantastisk…

Er lige blevet færdig med en fantastisk oplevelse. Aldrig er jeg blevet forkælet så meget til en ansigtsbehandling <3
Massage både nakke, skuldre og øverste del af brystet, med flere forskellige renseprodukter og cremer- lå kun uden at blive rørt ved i 10 minutter, da en maskine med lys skulle klare arbejdet- ellers ren forkælelse med fuld opmærksomhed fra Ivana.
Super professionel behandling og min hud ser og føles 10 år yngre!!! Tak ❤️

5 luglio 2024