In één woord vreselijk!! Nog nooit zo lang op een bestelling moeten wachten. Zogenaamd opgestuurd maar komt niet aan. Na zeer veel pogingen, want telefonisch zijn ze ook niet te bereiken, eindelijk co... Leggi di più
Zwarte bikini gekocht in de sale. Bovenstukje prima, maar broekje is verschrikkelijk. Enorm ouderwets en onelegant model. Kan het helaas niet terugsturen (in sale gekocht) dus zit nu met dure bikini d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een zeer slechte ervaring. Het duurde ten eerste lang voordat de artikelen geleverd werden: zondag besteld, vrijdag in huis. Verder viel een artikel tegen. Ik probeerde te bellen om direct iem... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hallo, ik was op zoek naar een super badpak, waar een hele dikke buik in past, en waar je dus heel veel steun aan heeft. Ook voor de borsten heb je in deze tijd veel steun nodig. ik kwam op deze... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
De online speciaalzaak voor luxe en comfortabele zwangerschapslingerie en voedingsbeha's voor de eigentijdse vrouw. Ook voor trendy zwangerschapsbadmode en zwangerschapsnachtkleding
Luttermolenweg 7, 7587RH, De Lutte, Paesi Bassi
- 0541-769025
- info@lingerievoortwee.nl
- lingerievoortwee.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Klantvriendelijk
Online lingerie kopen is erg lastig. Je weet immers nooit of het past.
Prettig dat er persoonlijke aandacht was, dat geeft een vertrouwd gevoel.
Tip: gratis retourneren zou het kersje op de taart zijn en nog meer uitnodigen om te bestellen.
Heel goed.
De aangegeven beschrijving bij de maten klopt precies. Ook voor de grotere cupmaat een aanrader! Snelle bezorging, heel erg tevreden.
Slechte pasvorm...
De producten werden snel geleverd.
Echter de pasvorm vind ik echt drie keer niks....
Cups veel te dicht bij elkaar!
Omtrek 75 past mij prima van bv HEMA merk, ook nu in de zwangerschap (heb normaal omtrek 70), kan de BH dan makkelijk dicht in het meest strakke gaatje.
De online gekochte BH's moest ik in de laatste gaatjes doen, dus op de meest losse stand en dan zat 't echt nog nergens naar.
Ook doordat de cups zo dicht bij elkaar zitten.
M.u.v. de snelle levering dus helaas weinig goeds.
Ik stuur de producten allemaal retour. Daarvoor moet ik waarschijnlijk ook gewoon portokosten betalen, want het is geen antwoordnummer waar ik het heen kan sturen, maar dit staat niet duidelijk op de site. Er staat alleen vermeld 'lage verzendkosten' en iets van 'makkelijk retourneren'. Dat klopt ja, maar als je iets terugstuurt is het wel open en eerlijk erbij te zetten dat dan de portokosten ook voor jouw rekening zijn!
Klantvriendelijke service met veel keuze
Een site met veel keuze op gebied van zwangerschapslingerie. Wat ik prettig vond was dat je een persoonlijke vraag kon stellen per mail. Dat heb ik gedaan. Zeer snel kreeg een persoonlijk en prettig antwoord. De Bh die ik heb gekocht bevalt goed en sloot aan bij mijn vraag, prima service.
Een verbeterpunt zie ik wel: graag een retourformulier bij het pakket mee sturen en de mogelijkheid om via een antwoordnummer het te kunnen retourzenden zou prettig zijn. Dat jezelf porto moet betalen en/of moet kezen voor aangetekend retourzenden vind ik niet meer van deze tijd met zoveel concurentie op webshop gebied. Verder helemaal top,
Goede service - assortiment kan beter
De webshop ziet er zeer goed uit, al is het assortiment (qua maten) wat beperkt. juist de mooie setjes hebben ze maar in een gelimiteerd aantal maten. Echter, als er iets is of je wilt een andere maat bestellen, dan is de service super! Zelfs op 31 december wordt er opgenomen en gelijk actie ondernomen.
Als het assortiment wat dieper is (dus niet meer soorten, maar wel meer maten) dan zeker 5 sterren waard.
Uitstekende service!
Ik had 2 artikels besteld, die uiteindelijk niet pasten. Zonder enig gedoe en nog snel ook, werden ze geruild voor 2 exemplaren die wel passen, en waar ik zeer tevreden mee ben!
Jammer van de doos.
Op dit moment weten nog niet veel mensen dat ik in verwachting ben. Het zou daarom fijn zijn als de producten in een neutrale doos zouden zitten, waar de naam van de website niet op staat. Helaas hebben mensen dit nu gezien en dat vind ik er jammer.
Verder werd de bestelling wel heel snel geleverd, binnen 2 dagen!
De meegroeibh die ik besteld heb zit heerlijk, ben er heel blij mee!!!
Prima
Ruime keus, goede producten.
Levering snel en netjes. Producten leuk ingepakt, voelt als een cadeautje.
Aanrader.
Geweldig
Na veel zoeken naar een goed advies over voedingsbeha's op het einde van mijn zwangerschap, was ik super blij met de email contact met Lingerie voor Twee.nl. En de snelle service was ook perfect. Ik heb zeker een tevreden klant en zal zeker meer kopen bij Lingerie voor Twee.nl
Een warme douche voor de klantenservice!
Mijn bestelde bh bleek toch niet op voorraad. Door de feestdagen kon geen contact worden gelegd met de leverancier. De klantenservice heeft mij op de hoogte gebracht en uiteindelijk is het allemaal zeer snel opgelost. Ik heb mijn bh thuis ontvangen een dag nadat ik ben bevallen van mn tweede kindtje. Wat een timing :)
Snelle afhandeling. Zeer goede producten.
Erg tevreden over de beha's van lingerievoortwee. Fijn dat je ook bij een grotere maat hier een leuke beha kunt vinden! Beha's zitten erg comfortabel en makkelijk los te maken bij borstvoeding. Echte aanrader!
Goede service !!
Vlotte en aangename service. Ruilen was ook geen probleem!
Fijne producten en goede levering!
De meegroei/voedings-bh's die ik heb besteld op lingerievoortwee.nl zijn snel geleverd en pasten perfect! Ze zijn erg mooi en stevig.
Prima site en goede levering!
Duidelijke site, goede levertijden!
Goede kwaliteit
Bij Lingerie voor twee heb ik goede kwaliteit bh's gekregen, kreeg via email advies op maat over wat ik beter in een andere maat kon bestellen. Het terugsturen van de teveel bestelde lingerie ging ook zonder problemen, geld werd netjes terug gestort en communicatie hierover via de email was duidelijk en prettig. Het enige nadeel van Lingerie voor twee is dat terugsturen geld kost.
Uitstekende persoonlijke en snelle service
Mooie goedzittende voedingsbh's,
Thuis passen,omruilen geen probleem binnen 2 weken. Bezorgd door de brievenbus, dus je hoeft geen pakketje af te halen indien niet thuis. Lage verzendkosten.
Heel fijn: als je mailt dan krijg je snel antwoord en persoonlijk advies indien gewenst
Meer dan tevreden
Hallo,
Ik heb een bh besteld. Ik kreeg hem al snel thuis, was goed en leuk verpakt (papiertje erom heen) helaas was het de verkeerde maat.
Teruggestuurd en snel een andere gekregen. De bh van mij eerste keus was niet meer op te koop helaas. Ik heb in overleg een alternatief opgestuurd gekregen.
Deze had ik ook snel in huis.
Als je mailt met lingerievoortwee heb je snel antwoord, dat is erg prettig.
Groetjes een meer dan tevreden klant
Zeer tevreden over deze bestelling
Mooie lingerie voor leuke prijs. Goede service wat betreft maat en pasvorm.
perfecte klantenservice
In mijn geval was het lastig om een goede voedingsbh te vinden. Ze denken met je mee voor het goede model en het is geen probleem om de juiste maat uiteindelijk te krijgen. Ook bij vragen wordt er zeer snel gereageerd en krijg je goed advies.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.