Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te komen passen. Toen ik aankwam stond er al iemand klaar om mij te helpen en ook was de lingerie waarvan ik eerder had aangegeven daar interesse in te he... Leggi di più
Heb deze maand nigmaals 3 abc borstprothese bh's besteld. Ditmaal werd de bestelling binnen de 3 werkdagen verwerkt en afgeleverd. Deze bh's zijn echt zeer comfortabel om dragen. Zijn puur katoen en... Leggi di più
27 december een bestelling gedaan. Bevestigingsmail levertijd 1-7 werkdagen. Uiteraard gewacht ivm drukte feestdagen. Tot heden niks ontvangen. 10 januari mail gestuurd, geen reactie. Telefonisch ni... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
BH's, lingerie, ondergoed, boxershorts - Kundig advies
Westerpolder 5, 9035VS, Dronrijp, Paesi Bassi
- 0(31)582037282
- info@lingeriehuisonline.nl
- lingeriehuisonline.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Bijzonder tevreden
Bijzonder tevreden, zowel met de snelle verzending als met de bh's
Kwaliteit en snelle levering via de brievenbus.
Herhaalde bestelling werd binnen een week via de brievenbus ontvangen. Topkwaliteit en snelle levering.
Snelle bezorging, goede service. Helpen je ook met alternatieven als dat nodig is. De enige keer dat de bezorging langer duurde dan afgesproken lag dat volledig aan de brievenbus service van PostNL, want daar lag het pakketje allang. De laatste keer werd het bezorgd via de pakketservice van PostNL en toen was het prima op tijd.
Fijn adresje!
Enorme keus, en ook alle (ook grotere) maten aanwezig! Snelle verzending, eventuele retouren ook snel verwerkt. Fijn adresje!
Zelfs in “grote maten” genoeg keuze…
Zelfs in “grote maten” genoeg keuze mogelijkheden en op voorraad waardoor er zonder lange wachttijd kan geleverd worden.
Aanrader!!!
Prima
Ik bestel hier al jaren mijn bh's en slips. Uitstekende service
Ik weet wat voor een model en maat…
Ik weet wat voor een model en maat waren snel geleverd passen door brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn de bh's waren zoals altijd top
Mijn aankoop werd op korte termijn …
Mijn aankoop werd op korte termijn uitgevoerd en dit zonder problemen.
Koop hier al langer BH,s omdat ze…
Koop hier al langer BH,s omdat ze precies hebben wat ik wil en in de goede maten ook grote maten dus, en heel snel bezorgd ik vind het een aanrader
Onbetrouwbare leverancier
Dringend ondergoed nodig.
23 mei betaald. Nog steeds niets ontvangen, zelfs post.nl niet
Heel slecht! Ze willen niet een nieuwe zending sturen want post.nl heeft het heel druk.
Hun probleem nu mijn probleem.
Verkoop willen ze niet ontbinden.
Mensen koop hier niet, ze verstoppen zich.
Walgelijk die Friezen

Risposta di lingeriehuisonline.nl
Duidelijke website . Snelle levering
Duidelijke website waar ik snel vond wat ik nodig had. Zeer functioneel in kiezen, betalen en afhandelen van de bestelling. Snel geleverd
Snelle verzending en mooie bh's.
de bestelling kwam zoals belooft echt…
de bestelling kwam zoals belooft echt snel.
de maat was echt goed en de bh zit echt heel erg fijn
Zoals het hoort
Eerste ervaring met dit bedrijf
Eerste ervaring met dit bedrijf; uitgebreide webshop met mooie, kwaliteitsproducten.
Levering is gratis; voor vragen staat er een telefoonnummer bij. Geen bandje, maar een servicemedewerkster die je vriendelijk te woord staat en advies geeft.
fijne website ,volop keus
fijne website ,volop keus , betrouwbaar en snelle levering
een echte aanrader!
zeer snelle levering!
Alweer voor herhaling vatbaar
Net als de vorige bestelling was het weer een prettige ervaring. Goede communicatie, zeer degelijke kwaliteit, snelle levering, en het uitpakken van het met aandacht ingepakte doosje met de bestelde spulletjes is een cadeautje.
Prima bedrijf
O.a. wol/zijde hemden en t-shirts gekocht. Alles van prima kwaliteit. Snelle levering. Telefonisch contact prettig. Mogelijkheid achteraf betalen