Har brukt Klinikk for Alle i Drammen fast siden 2020! Fysioterapeut Aasmund Malme og kiropraktor Kristian Gabrielsen yter en service og profesjonalitet man skal lete lenge etter😊 Uansett plager... Leggi di più

Dere fant ut hvorfor jeg har vondt under føttene, Mortons nevron. Dere har funnet betennelsene jeg har i kneet. Behandlerne tar meg og symptomene mine på alvor og de foreslår løsninger. Kunnskapen kan... Leggi di più
Limbra er et tverrfaglig behandlingsmiljø for deg som opplever smerter, stivhet eller andre plager fra muskler, ledd, rygg, nakke eller nervesystem. Hos oss møter du erfarne terapeuter som jobber med å redusere smerte, forbedre funksjon og hjelpe deg tilbake til en mer aktiv hverdag. Limbra består av klinikker over store deler av Norge og samler sterke fagmiljøer innen blant annet kiropraktikk, naprapati, fysioterapi, osteopati, massasje og annen behandling av muskel- og skjelettplager. Våre terapeuter tilpasser behandlingen etter dine plager, mål og behov, enten du trenger hjelp med akutte smerter, langvarige plager, idrettsskader, hodepine, svimmelhet, ryggsmerter, nakkesmerter eller forebyggende oppfølging. Limbra er det nye felles navnet for flere etablerte klinikker og fagmiljøer, blant annet tidligere Klinikk for Alle, Naprapatlandslaget og Eureka Kiropraktikk. Selv om navnet er nytt, møter du fortsatt mange av de samme terapeutene, klinikkene og fagmiljøene som pasientene kjenner fra før. Vi ønsker å gjøre det enkelt å få riktig hjelp, når du trenger det. Derfor tilbyr vi enkel timebestilling på nett, fleksible behandlingstider og klinikker med sentral beliggenhet. Hos Limbra får du trygg, profesjonell og tilpasset behandling med mål om bedre bevegelse, mindre smerte og økt livskvalitet.
Solakrossen 11 , 4050, Sola, Norvegia
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Flinke folk, men altfor strenge avbestillingsregler.
Våknet opp skikkelig dårlig og ringte og spurte om jeg kunne ombooke. Det gikk ikke! Da måtte jeg i såfall betale timen fullt ut. Så da slepte jeg meg dit med feber og hoste....

Risposta di Limbra
Jeg oppsøkte Erik Brogeland etter problemer med nakke og skulderblad i forbindelse med trening. Etter bare noen få besøk og god oppfølging er jeg svært fornøyd med resultatet. Erik er utrolig profesjonell og dyktig i det han gjør. Anbefales varmt!

Risposta di Limbra
Anbefales på det sterkeste!Jeg fikk fantastisk hjelp av Rusul med en ryggskade og smerter i hælen. Kombinasjonen av massasjebehandling og aktive rehabiliteringsøvelser fungerte perfekt for meg. Rusul er veldig dyktig og profesjonell!

Risposta di Limbra
Vanskelig kommunikasjon med behandler, ikke lydhør. Tildels ubehagelig opplevelse med friksjonsfull massasje av muskel bak skulderblad, hvor jeg ba om triggerpunkt manipulering som har gitt god effekt for meg.

Risposta di Limbra
Jeg har denne våren(2026) hatt stor nytte og glede av å få veiledning og å bli behandlet av en svært eminent, faglig dyktig og god som person, fysioterapeut, Aasmund J. Malme.

Risposta di Limbra
Jeg hadde akutt «låst rygg», kom meg ikke opp på benken uten hjelp, hoppet ned etter behandling!😀 Har anbefalt dere til flere!

Risposta di Limbra
Blir tatt godt imot og behandler bryr seg. Forklarer om behandlingen og utsikter. Og ikkje minst, holder tidsskjemaet i en travel hverdag.
Veldig fornøyd.

Risposta di Limbra
Kristian er veldig dyktig og hyggelig å være hos.

Risposta di Limbra
Har brukt Klinikk for Alle i Drammen fast siden 2020!
Uansett plager har de alltid en løsning og dersom det er noe som må taes videre så ordner de med henvisning.
Er evig takknemlig for alt de har hjulpet meg med!
Andreas Adolfsson

Risposta di Limbra
Jeg har hatt vedvarende problematikk med prolapser i nakke og korsrygg i mange år, og forsøkt både fysioterapi, manuell terapi og kiropraktor, men dette stedet er det første som virkelig har hjulpet meg. Takket være Tord, en fantastisk naprapat, med sine kunnskaper og ferdigheter, har jeg for første gang på mange år troen på en smertefri hverdag.

Risposta di Limbra
Faglig god hjelp. Inngang dårlig skiltet, ikke lett å forstå systemet for førstegangsbesøkende. Ingen sted å henvende seg med spørsmål og ved uventet ventetid.

Risposta di Limbra
Veldig fornøyd med hjelpen jeg har fått av Peter Husby fra Limbra. Det og kunne få komme til en akutt time på torsdag og har flere timer fram over, og han var helt konge og hjalp meg.
Jeg er veldig fornøyd med ham

Risposta di Limbra
Føler de er mer interessert at man kommer tilbake enn å løse helseutfordringene

Risposta di Limbra
Blir veldig godt tatt vare på, med god oppfølging av treningsrutinene

Risposta di Limbra
Har fått god og rask hjelp, med løpende oppfølging. Har vært hos fysio tidligere med samme skade med begrenset resultat. Føler meg trygg på behandling og vurderinger fra Vegard naprapat.