Valutata 5 stelle su 5

Ik heb eerst op de beurs een geboorte pakje gekocht! Ik volg lillemoon al een tijdje op Instagram dus ik moest en zal een pakje kopen. Eenmaal dat pakje in handen helemaal verliefd! Toen was er een s... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mijn order betrof een pre-order. De levertijd bleek uiteindelijk veel langer dan gecommuniceerd op de website. Ik ben helaas nooit zelf geïnformeerd over de vertraging en moest hier meerdere keren zel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo! De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop. Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn echt fan van Lillemoon 🤍 De kleding is zó ontzettend lief, met oog voor detail en van prachtige kwaliteit. Het is echt even iets anders dan andere babykleding, echt uniek! Daarnaast is de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Scritti dall'azienda

Bij www.lillemoon.nl shop je dé leukste musthaves voor jouw baby en kids! In onze collectie ontdek je kleding en accessoires die perfect het principe van 'tijdloze alledaagsheid' uitdragen. We kiezen bewust voor natuurlijke, zachte materialen die comfort garanderen, zonder in te leveren op stijl. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen, rekening houdend met de gevoelige huid van baby's. Al onze items zijn vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met liefde. We streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit merken aan te bieden die aansluiten bij onze principes. Veel van de merken die we aanbieden zijn ‘small mom-owned’ bedrijven, wat ons assortiment uniek en persoonlijk maakt. Bij Lillemoon zetten we ons in voor een inspirerende en liefdevolle winkelervaring. We hopen dat onze producten niet alleen voldoen aan de behoeften van je kleintjes, maar ook een beetje (of heel veel) vreugde toevoegen aan de dagelijkse momenten van het ouderschap. Stap binnen in onze wereld en laat je inspireren door de collectie van Lillemoon.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Lillemoon is echt een topmerk voor…

Lillemoon is echt een topmerk voor kindjes. De kleertjes zijn zacht, comfy en blijven mooi na het wassen. Echt een aanrader!

Hi Shardee,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze kleertjes en super lief dat je een review hebt achtergelaten. Dat waardeer ik enorm!🤍

Al meerdere keren geshopt

Echt de allerliefste kleertjes voor mijn kleine meid. En nu kan je ook nog je items laten personaliseren. Klantenservice is ook heel fijn en antwoord snel! Ik ben fan.

13 novembre 2025

Hi Joni,

Bedankt voor al je leuke bestellingen en je lieve review!🥰 🥰

Prachtige webshop 💜!

Als eerste ontzettend lieve meiden! Met een prachtige collectie aan baby kleding van fijne & goede kwaliteit. Altijd goed bereikbaar & denken fijn mee. Dus voor vragen kun je ze altijd even een D’m sturen. Wij hebben ook weer een leuke bestelling gedaan!

29 novembre 2025

Hi Eden,

Bedankt voor je lieve review en je leuke bestelling. De outfits en haarbandjes staan Mosa geweldig!🥹🥹

Heel veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige pakjes en super service.

Prachtige pakjes en super service.

Een aantal bestellingen en ook aanpassingen gedaan via de whatsapp bij Lillemoon. En dit is moeiteloos, super vriendelijk en netjes in orde gemaakt.

Prachtige pakjes en slofjes van mooi materiaal! Helemaal verliefd erop 🥰

Een echte aanrader om hier te bestellen!!

Hi Miranda,

Super super lief! Bedankt voor je review!🤍

Heel erg bedankt voor al je leuke bestellingen en je vertrouwen in onze webshop!

Top service!

Allereerst: prachtige kleding! Wat ons echter vooral verbaasde, was de uitmuntende service. We hebben onze bestelling meerdere keren moeten wijzigen, en Lillemoon dacht telkens geweldig met ons mee. Alles werd supervriendelijk en keurig afgehandeld. Wij zijn enorm blij met Lillemoon, echt een aanrader!

Hi Sharvand,

Wat een ontzettend lieve review! Dit waardeer ik echt enorm!🥹🫶

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen en bedankt voor alle leuke bestellingen de afgelopen tijd.

Valutata 5 stelle su 5

Prettig advies en super mooie kwaliteit pakje

Enorm vriendelijke eigenaresse die je helemaal adviseert wanneer je een pakje wil bestellen met naam. Ze heeft ons geholpen met het lettetype en de kleur te bepalen. Heel lief en persoonlijk en toen het pakje eenmaal binnen kwam waren we opslag verliefd erop. Bedankt voor de goede service en voor het prachtige pakje

Hi Cheyenne,

Ahhh! Wat een mega lieve review. Zo leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je leuke bestelling. Het was een feestje om het te mogen personaliseren voor jullie. Super fijn dat je tevreden bent met het eindresultaat!🥰

Valutata 5 stelle su 5

Super schattige babypakjes van…

Super schattige babypakjes van kwaliteit, ben er erg blij mee!

2 novembre 2025

Hi Sandy,

Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je leuke bestelling. Heel veel plezier ermee!

Super!

Mooie kwaliteit
Goede communicatie
Denken mee bij vragen
Leuk pre-order cadeau

3 novembre 2025

Hi Nicole,

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en met onze service. Hopelijk tot snel!

Hele mooie kwaliteit

Hele mooie kwaliteit, echt een aanrader! ♥️

4 novembre 2025

Hi Ghislaine,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Heel veel plezier ermee!💕

Prachtige

Prachtige, zachte babykleding / accessoires van goede kwaliteit. De service is vriendelijk en betrouwbaar, en de levering netjes en verzorgd.

3 novembre 2025

Risposta di Lillemoon

Wat een super lieve review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze met ons te delen en natuurlijk ook bedankt voor je vertrouwen in onze webshop. Hopelijk tot snel weer!🥰

Prachtig / schattig😍

Ondanks het feit dat het langer geduurd heeft met verzending.;Dank voor de goede service en het prachtige pakje/ slofjes...het was het wachten meer dan waard!

Risposta di Lillemoon

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de goede service en de kwaliteit van je bestelde items. Heel veel plezier ermee!

Heel tevreden over Lillemoon

Heel tevreden over Lillemoon. Super mooie outfitjes, prachtige stoffen. De levering was bovendien heel snel. Ik had ook een item op hun stories gezien dat nog niet online stond, uit de nieuwe collectie, en die kon ik via een instagram berichtje gewoon al bestellen. Heel fijne ervaring dus. Ik raad Lillemoon zeker aan.

20 ottobre 2025

Hi Lisa,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je lieve review. Heel veel plezier met je leuke aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Het is erg schattig de kleding

Het is erg schattig de kleding. Duurde wel ruim 2 wk voordat ik het in huis had. En ik vind het best wel prijzig

Hi Monique,

Bedankt voor je review! Voorradige items worden dezelfde dag nog verzonden, maar pre order items hebben inderdaad een langere levertijd (dit staat dan aangegeven op de productpagina en in je bevestiging mail).

Heel veel plezier met je leuke aankoop!💕

Snelle service

Fijn om te ervaren dat klandizie hoog in het vaandel staat zoals een goed bedrijf betaamd een bedrijf waar je terug zult komen bedankt voor het snelle handelen !!

13 ottobre 2025

Hi Sven,

Bedankt voor je lieve review. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met je leuke bestelling! Heel veel plezier ermee!☺️

Het wachten waard.

Ik bestelde een Newbornpakje en ben hier heel tevreden van. De levering liet even op zich wachten maar ook hier kreeg ik snel een antwoord en enkele dagen later vond ik het pakketje zorgvuldig in mijn brievenbus.

5 ottobre 2025

Hi Isabel,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je leuke boxpakje. Je had inderdaad een pre order item besteld zoals vermeld in je bevestiging mail, vandaar dat de levering iets langer op zich liet wachten.

Heel veel plezier met je leuke aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Wat een super mooie babypakjes en goede…

Wat een super mooie babypakjes en goede kwaliteit. Heel erg blij met alle pakjes! Je zal mij vaker terug zien. Liefs Melissa

9 ottobre 2025

Hi Melissa,

Wat super leuk om te horen! Bedankt voor je lieve review.

Prachtige dikke stoffen

Prachtige dikke stoffen, maten vallen wel allemaal anders. Verder heel blij mee!

1 ottobre 2025

Hi Daimy,

Bedankt voor je leuke bestelling!

De dikgebreide items vallen inderdaad express iets groter, waardoor je de de mouwen en broekspijpjes wel weer kan omrollen voor een leuke oversized look! Zo kan je kleintje het extra lang dragen. Hoe de items vallen kan je ook terugvinden op de website.

Als ik je nog ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag.

Team Lillemoon 🐻✨

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più