Valutata 5 stelle su 5

Ik heb eerst op de beurs een geboorte pakje gekocht! Ik volg lillemoon al een tijdje op Instagram dus ik moest en zal een pakje kopen. Eenmaal dat pakje in handen helemaal verliefd! Toen was er een s... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Mijn order betrof een pre-order. De levertijd bleek uiteindelijk veel langer dan gecommuniceerd op de website. Ik ben helaas nooit zelf geïnformeerd over de vertraging en moest hier meerdere keren zel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo! De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop. Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn echt fan van Lillemoon 🤍 De kleding is zó ontzettend lief, met oog voor detail en van prachtige kwaliteit. Het is echt even iets anders dan andere babykleding, echt uniek! Daarnaast is de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Scritti dall'azienda

Bij www.lillemoon.nl shop je dé leukste musthaves voor jouw baby en kids! In onze collectie ontdek je kleding en accessoires die perfect het principe van 'tijdloze alledaagsheid' uitdragen. We kiezen bewust voor natuurlijke, zachte materialen die comfort garanderen, zonder in te leveren op stijl. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen, rekening houdend met de gevoelige huid van baby's. Al onze items zijn vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met liefde. We streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit merken aan te bieden die aansluiten bij onze principes. Veel van de merken die we aanbieden zijn ‘small mom-owned’ bedrijven, wat ons assortiment uniek en persoonlijk maakt. Bij Lillemoon zetten we ons in voor een inspirerende en liefdevolle winkelervaring. We hopen dat onze producten niet alleen voldoen aan de behoeften van je kleintjes, maar ook een beetje (of heel veel) vreugde toevoegen aan de dagelijkse momenten van het ouderschap. Stap binnen in onze wereld en laat je inspireren door de collectie van Lillemoon.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Zeer mooie outfit

Zeer mooie outfit. Mooie kwaliteit.Heel verzorgd geleverd.

31 dicembre 2025

Hi Brigitte,

Bedankt voor je lieve review, dat waardeer ik enorm!🥰

Team Lillemoon🐻✨

Valutata 5 stelle su 5

Mooie kleertjes en top eigenaresse

Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo!
De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop.
Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik er zelfs drie heb gekocht! Waarvan eentje gepersonaliseerd!
En de service is zo persoonlijk en makkelijk bereikbaar in geval van vragen.
Ik kan dit bedrijf echt aanraden vanwege de mooie kwaliteit kleertjes en de goede service en betrouwbaarheid. Top!

31 dicembre 2025

Super service

Ik moest best lang wachten op een pre order..
Uiteindelijk een ander te lief pakje uitgezocht wat ik dag later in huis had.. als kadootje voor het wachtenbij passende slofjes…
Super leuk!! Super service!!

8 gennaio 2026

Ben zo tevreden

Ben zo tevreden! 😍
Echt super mooi setje met naam… love it

24 novembre 2025

Hi Malinda,

Super leuk dat je een gepersonaliseerd item hebt besteld, een mooie herinnering voor altijd!🥹🤍

Bedankt voor je vertrouwen in onze webshop!

Valutata 5 stelle su 5

Mooie site met hele mooie kleertjes

Mooie site met hele mooie kleertjes, het pakje is zo mooi, we kunnen niet wachten om het aan te zien 🩷 snelle levering ook!

24 novembre 2025

Hi Michelle,

Ahhh wat leuk om te horen! Super fijn dat je aankoop zo goed is bevallen. Heel veel plezier ermee!😊

Valutata 5 stelle su 5

Super leuk en fijn merkje

Super leuk en fijn merkje. De kleertjes zijn prachtig, goede kwaliteit en de eigenaresse is super lief en behulpzaam!

Aanrader als je een kleintje (op komst) hebt!

6 novembre 2025

Hi Tessa,

Bedankt voor je lieve review! Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de kleding en onze service!🫶

Zo’n prachtig merk

Zo’n prachtig merk! Inmiddels mijn hele klantengarderobe voor baby’s voor newbornshoots is gevuld met lillemoon pakjes en de kwaliteit blijft zo mooi! Echt een aanrader voor je kinderen of als fotograaf om aan te schaffen voor shoots! Liefs CVZ photography

30 novembre 2025

Hi Céline,

Zooo leuk dat je je cliënt closet gevuld is met Lillemoon items voor de baby's! 🥹🫶

Valutata 5 stelle su 5

Super leuke kleertjes en ook hele goede…

Super leuke kleertjes en ook hele goede kwaliteit!!😊 super leuke eigenaressen die je de hulp en antwoorden bieden op evt vragen🩷

1 novembre 2025

Hi Sanne,

Bedankt voor je lieve review en je vertrouwen in onze webshop!🥰

Valutata 5 stelle su 5

Ik wil alles wel hebben!!

Super mooie pakjes, maar ook nog eens van hele mooie kwaliteit. Geen kriebel stof wat ik heel erg belangrijk vind bij mijn baby! Als boys mom is het echt lastig om leuke kleding te vinden, maar gelukkig bestaat lil moon!

30 novembre 2025

Hi Sanne,

Ahhh wat lief!🥰 Super leuk om te horen dat je zo blij bent met de kleertjes voor je kleintje.

Valutata 5 stelle su 5

Kwalitatief producten en zeer goeie service

Inmiddels 2 keer bij hun besteld. Bij de eerste keer kwam alles keurig aan. Bij de tweede keer ontbrak helaas een item maar dit hadden ze keurig opgelost instant, zeer goeie service. En de producten zijn van goeie kwaliteit en zoals omschreven en komt overeen met de beelden. Super tevreden met hun producten!

22 novembre 2025

Hi Sheau,

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je leuke bestellingen en met onze service. Bedankt voor het delen van je review!🤍

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal gek van dit merkje

Het zijn allemaal zo’n prachtige kleertjes een hele goede kwaliteit fijne zachte stof makkelijk om aan te doen. Ik raad het zeker iedereen aan vooral leuk om je items te personaliseren

9 ottobre 2025

Hi Ninke,

Bedankt voor je lieve review. Super leuk om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze items!🥹🤍

Fijne boxpakjes ♡

Al meerdere boxpakjes voor mijn dochtertje besteld, telkens weer verliefd! Ze staan haar fantastisch, en de kwaliteit is goed. Ook fijn contact via WhatsApp, als ik vragen had werd ik heel vriendelijk geholpen ♡

29 novembre 2025

Hi Patty,

Wat super leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je leuke bestellingen en met de service! Ik ben blij dat ik heb kunnen helpen. Heel erg bedankt voor je vertrouwen in onze webshop!🥰🥰

Echt prachtige kwaliteit

Echt prachtige kwaliteit. Heel blij met de mooie pakjes 🥰
Reageren snel op vragen.

22 novembre 2025

Hi Maan,

Bedankt voor je lieve review, dat waardeer ik enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Mega blij met de pakjes van Lillemoon

Mega blij met de pakjes van Lillemoon. De kwaliteit is mooi en dik. Zo blijft je kleintje lekker warm. Blij dat ik ze ontdekt heb.

29 novembre 2025

Hi Tatum,

Wat leuk om te horen! Heel veel plezier ermee!🥹🫶

Super mooi merk

Super mooi merk ! lieve eigenaar
fijne service met prachtige kleertjes voor jongens en meisjes !💙💕

20 novembre 2025

Hi Stefanie,

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je zo blij bent de kleding en service!🤍

Valutata 5 stelle su 5

Zulke lieve en kwalitatieve kleding

Zulke lieve en kwalitatieve kleding! De communicatie met Dominique verloopt ook altijd soepel en vlot! Ik ben erg blij met de kleertjes voor mijn kleine Novi!

1 novembre 2025

Risposta di Lillemoon

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de kleertjes voor knappe Novi! Heel veel plezier ermee!🥰

Team Lillemoon🐻✨

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più