Deborah heeft de allerbeste snacks ❤️ Mazzel en Bubbles zijn er dol op! Snelle levering!! Leuk ingepakt, helemaal TOP 💜💜💜
het bedrijf levert kwaliteit ze staan echt waar voor hun producten , maken mooie reclame en hebben leuke acties. en zeer goede services.
Super fijne website met een groot assortiment! Producten zijn kwalitatief en zijn zeker niet duur. Veilig verpakt en snel verzonden. 🫶🏻
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Lila’s Fur House zorgen we met liefde voor jouw trouwe viervoeter. Dankzij onze kennis en ervaring hebben wij precies in huis om te weten wat jouw hond of kat nodig heeft! Lila’s Fur House heeft alle aandacht voor jouw dier net zoals ik dat zou willen voor mijn eigen dier. Bij Lila's Fur House bieden we verschillende enrichment opties voor je trouwe viervoeters. Denk hierbij aan puzzels van Pawzler. Eindeloos puzzelen met één basispuzzel. Dankzij het slimme, modulaire ontwerp kun je het steeds op een andere manier gebruiken. Wissel de pawzles af of verbind verschillende onderdelen voor telkens een nieuwe puzzelervaring. Wist je dat pawzler ook super leuk is voor katten? Bij Lila’s Fur House deel ik alles wat ik weet over honden en katten op het gebied van verzorging, gedrag en voeding. Daarnaast bied ik verzorging aan voor jouw dier in zijn/haar eigen omgeving. De naam van mijn bedrijf heeft trouwens een grappige oorsprong. Het is een mix van de namen van Lily en Liva, twee van onze honden. Je kent het wel, je roept snel de verkeerde naam als je je huisdieren wilt roepen. Nou, in mijn geval ontstond er zo een combi van beide namen: Lila! En laat dit nou ook nog eens mijn favoriete kleur zijn. Het huisje staat voor de kennis die in huis is om jouw dier de juiste zorg te kunnen geven. Dus dat voelde perfect voor mijn bedrijf!
Paesi Bassi
- info@lilasfurhouse.nl
- lilasfurhouse.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Perfect
Snelle levering en netjes verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij en zelfs nog wat extra snacks voor de hondjes. Top!
Snelle behandeling en levering van een…
Snelle behandeling en levering van een goed product
Nadat ik de bestelling had geplaatst…
Nadat ik de bestelling had geplaatst nam Deborah kontakt op om te vragen of mijn hondjes iets niet lekker vonden en of er eventuele allergieen waren.De bestelling was de volgende dag al binnen en het uitpakken was een waar feestje.Super leuk ingepakt en hele mooie verpakkingen .De hondjes hebben gesmuld
Fijne en betrouwbare webshop
Wederom een bestelling geplaatst bij Lila’s furhouse. Leuke enthousiaste meid die graag met je mee denkt en snelle levering!
Ik ben super tevreden met mijn…
Ik ben super tevreden met mijn bestelling! leuk ingepakt echt een feetje voor je kat of hond. Mijn poes is één kieskeurig eter maar de verse en gevarieerde snoepje van Lilasfurhouse zijn zeker haar favoriete. Fijn om nu wat gevonden te hebben voor haar wat ze ook echt lekker vind echt een traktatie.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Lekkere natuurlijke snackjes en hele leuke puzzels voor mijn hond! Snelle verzending. Top!
Super producten
Snelle levering, vriendelijke service en goede producten! Zeer tevreden hond en baasje hier met de top producten!!
Lila’s Furhouse is een aanrader
Lila’s Furhouse is een aanrader
Super snelle levering, leuk ingepakt pakket, fijn advies en ik vind het leuk dat je er voor zowel de hond als kat kan bestellen.
Fijne webshop met eerlijke producten
Fijne webshop met eerlijke producten voor nette prijzen. Goede tekst en uitleg. Mijn honden zijn er dol op!
Snelle levering dus ook snel plezier van je aankoop.
100% kwaliteit
100% natuurlijke snacks van super kwaliteit! Elke bestelling is een feestje voor mijn hond 🐶🤩
Goede kwaliteit en fijne kennis
Goede kwaliteits producten. Shop die goed inzicht heeft in wat goed voor jouw hond is en daar in kan adviseren.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.