I ordered from here 3 months ago, the product(#4657) was never sent, never got any response from their email/social media, their website has closed.
Kapotte zak gekregen, geen reactie terug. Zak kwam al maand + x aantal weken te laat aan. Voedingswaarde sticker op de producten zijn allemaal ingevuld met 0'en (0 calorieën, 0 suikers, 0 vet, 0 zout,... Leggi di più
Die letzte Bestellung hat zwar länger gedauert, insgesamt fast sechs Wochen, aber nach wie vor bin ich von den Produkten super überzeugt. Ich empfehle einfach rechtzeitig zu bestellen, so dass man... Leggi di più
13 november 5 kilo whey besteld. De track and trace kwam al redelijk snel maar helaas blijft de status staan op "zending nog niet ontvangen". Bezorging heeft even op zich laten wachten maar uiteind... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Life4Protein zorgt voor een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Dat kunnen wij aanbieden doordat we een goede samenwerking hebben met onze leveranciers. Wij geven ook 50% van onze winst weg aan goede doelen. Want wij vinden dat een medemens helpen ook erg belangrijk is.
De Hooge Krocht 1, 2201TP, Noordwijk, Paesi Bassi
- +31685186923
- life4protein@gmail.com
- life4protein.com
Le persone hanno visualizzato anche
Goeie prijs en kwaliteit
Goeie prijs en kwaliteit. Kwam wat later dan verwacht.. een berichtje gedaan waar ze snel op reageren. En dit hebben ze goed opgepakt. Ga zo door!

Gedeeld met Melvin en Hans
Vlotte levering, mooi kado(tjes) erbij, goede smaak.
Vooral ook de prijs t.o.v andere aanbieders.
Doorgegeven aan 2 gebruikers

Risposta di Life4protein
Snel en goed verzorgde levering
Snel en goed verzorgde levering. Antwoord op vragen. Er word snel gereageerd met duidelijke uitleg.

Risposta di Life4protein
Ik had 2 zakken die open waren aan de…
Ik had 2 zakken die open waren aan de zeikant waardoor zowel de doos als de woonkamer col lag met proteine poeder
Daarnaast zijn beide shakebekers van slechter kwaliteit, ze springen open als je ermee schud of in je tas laat en geven af wanneer je ze aanraakt.

Risposta di Life4protein
Dat het betaalbaar is en smaak bevalt…
Dat het betaalbaar is en smaak bevalt me ook prima 👍

Hoge kwaliteit
Lekker smaakje, hoog in eiwitten en goed naar binnen te krijgen. Gewoon hoge kwaliteit Proteine dit! Het mooie is dat ik van deze vegan eiwitten minder slechte huid krijg.
Top bedrijf met goede producten
Recent geleden, heb ik de whey protein vanille en banaan besteld, deze zijn heerlijk qua smaak en gemakkelijk weg te drinken. Het bedrijf onderscheid zich op: prijs, kwaliteit en visie ten opzicht van andere bedrijven en blinkt hierin uit. Tevens is de website erg gebruiksvriendelijk. Een echte aanrader!
Top producten!
Top producten! ik heb veel producten geprobeerd van andere merken, alleen die komen na genoeg niet in de buurt van de producten van Life4protein. Naast de goeie producten heeft Life4protein een vriendelijke website waar je gemakkelijk uw gewenste producten kan bestellen.
Goede prijs-kwaliteit
Snelle en persoonlijke afhandeling van mijn bestelling: ik kon het ophalen in Noordwijk, dat scheelt weer verzendkosten.
De erwteneiwitpoeder vanille die ik kocht is echt lekker, er zit een goede smaak aan. En dat voor zo'n lage prijs, boven verwachting.
Top bedrijf met lieve jongens die zowel…
Top bedrijf met lieve jongens die zowel het sporten motiveren als een gedeelte doneren aan een goed doel!👍
Top kwaliteit Whey Proteïne
Geweldige Whey met een heerlijke smaak.
Lost snel en goed op en je hebt een lekkere frisse smaakervaring. Valt ook niet zwaar op de maag en is niet super zoet. Perfect zoals ik het had gehoopt!
Fantastische vanille eiwit
Fantastische vanille eiwit! Goede eigenschappen, mixed goed + een heerlijke smaak en dat voor zo weinig geld. En ook nog is 50% naar goede doelen, echt geweldig!
Goede kwaliteit supplementen en snelle…
Goede kwaliteit supplementen en snelle levering
Aanrader
Echt top producten. Ze smaken geweldig ik zou echt de chocolade en aardbeien whey aanraden. Vind het ook echt een leuk idee dat 50% van de opbrengsten naar een goed doel gaat
Heel tevreden met mijn producten!
Ik ken de eigenaar, hele aardige attente jongeman wat hier een goed
product wilt leveren wat scherp geprijsd is. Daarentegen wordt de helft van de winst gedoneerd aan 4 verschillende goede doelen. Dat zegt een hoop als je het mij vraagt!!
Ben erg blij met mijn producten, zeker aan te raden!
Beste sport supplementen op de markt
Beste sport supplementen op de markt! Geen zooi in de supplementen alleen maar kwaliteit producten!
Aanrader!
Goede kwaliteit eiwit shakes, de levering was bovendien ook erg snel. Zeker een aanrader.
Goeie kwaliteit lekkere eiwit Shake…
Goeie kwaliteit lekkere eiwit Shake prijs kwaliteit verhouding top en mooie van dit bedrijf is je doet iets goed want 50% van de winst gaat maar het goeie doel
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.