Dettagli dell'azienda

2. Negozio di cosmetici
  3. Negozio di elettronica
  4. Centro spa

Scritti dall'azienda

Zonnebanklampen.nl is een initiatief van Boogaard Beauty & Wellness Company BV (BBWC). We hebben jarenlange ervaring met de verkoop van zonnebanklampen. BBWC werkt samen met verschillende toonaangevende leveranciers en partners. Hierdoor is een bundeling ontstaan van expertise op het gebied van (online) verkoop van zonnebanklampen. We stellen er graag een aantal aan u voor. Dagelijks staan ze klaar voor u en ons om de aankoop van nieuwe zonnebanklampen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Als gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org mogen wij als enige in de branche hét online keurmerk "Thuiswinkel Waarborg" voeren. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops dit keurmerk voeren. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een betrouwbare webwinkel. Jaarlijks worden wij hiervoor opnieuw getoetst door onafhankelijke partijen.

3,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Enkele weken geleden ben ik via hun…

Enkele weken geleden ben ik via hun website bij zonnebanklampen.nl terecht gekomen. Via mail heb ik dan info gevraagd betreffende de collageenlampen die ik nodig had voor mijn zonnebank want ik zocht er van 190cm lang. Diezelfde avond laat kreeg ik al antwoord. Ik ben in elk geval heel goed geholpen en heb uiteindelijk ook gevonden wat ik zocht. Ik werd zeer proffesioneel, vriendelijk, correct en heel vlot geholpen met elke vraag die ik had. De lampen zelf had ik al een dag eerder dan beloofd werd thuis geleverd gekregen door de bezorgdienst. Ook topservice! En de lamp voor de gelaatsbruiner moest nog worden nageleverd maar ook dat ging vlot. Alles was heel goed verpakt. Prijs /kwaliteit echt top. Ik kan deze firma alleen maar aanraden.
Ondertussen geniet ik terug van een nieuwe bank.

5 maggio 2026

Risposta di Zonnebanklampen

Dankjewel Carla altijd fijn om te horen. Veel plezier met de nieuwe lampen !!

Bestelling is niet geleverd

Bestelling is niet geleverd, vage verkoopconstructie en geen reactie op mails. Wees op je hoede!

3 marzo 2026

Risposta di Zonnebanklampen

Ik heb geen idee waar u dit vandaan haalt. Maar laten we beginnen met de vraag over welke order u het heeft want uw naam en email adres komt bij ons helemaal niet voor. We hebben dus geen bestelling op uw naam en ook geen enkele correspondentie behalve deze melding op Trustpilot.

Valutata 1 stelle su 5

„Dear Mr. Timmerman – you were rude, arrogant…”

Terrible service. They refused to cancel my order, shipped it anyway, and their email replies were rude and arrogant. No respect for customers – avoid this company at all costs.Instead of professional customer service, I received arrogance and blame. This is not how customers should be treated.
Verschrikkelijke service. Ze weigerden mijn bestelling te annuleren, stuurden het toch op en hun e-mails waren onbeleefd en arrogant. Geen respect voor klanten – vermijd dit bedrijf ten koste van alles.

26 agosto 2025

Risposta di Zonnebanklampen

Some customers blame the supplier for everything. Talking about arrogance. This customer ordered in the weekend and the order was shipped earlly monday morning. Than this customer told us that he ordered a lamp for a device he did not have and asked for return procedure. We gave him the return address with the message that refund would follow after having received the parcel. Customer however decided to refuse the parcel on delivery and therefore it was sent back to our fulfilment centre where processing returns takes more time. Ordering an item you obviously do not need. Ignore very clear return instructions and than blame the supplier/webshop. No further comments.

Valutata 2 stelle su 5

Geiriteerde communicatie

Boogaard Beauty maakt een fout en communiceert boos en geïrriteerd.

Er worden per abuis 4 dozen afgestuurd in plaats van 4 lampen. Communicatie van Boogaard Beauty & Wellness over de retour belandt in de SPAM en vanaf dat moment wordt de communicatie geïrriteerder....

Ik bestel ze volgende keer wel elders en betaal liever meer voor een beetje service en communicatie.

13 febbraio 2025

Risposta di Zonnebanklampen

De reactie van Joost van Wieringen is op zijn zachtst gezegd niet erg genuanceerd. Door een fout aan de distributiekant en dat is inderdaad onze fout, werden er op 23 januari geen 4 lampen geleverd maar 4 dozen van 50 stuks met een waarde van Euro 4000. Alhoewel Dhr van Wieringen natuurlijk heel goed wist dat dit niet klopte heeft hij niets van zich laten horen. Pas toen wij gingen navragen en onze email kennelijk in zijn Spam terechtkwam kregen we uiteindelijk op 13 februari een reactie. Dat is precies 3 weken na levering. Wij hebben geen onvertogen woord gebruikt maar toch vindt Dhr van Wieringen dat wij degene zijn die 2 sterren verdienen. We zijn het daar uiteraard niet mee eens.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een wat ouder model…

Wij hebben een wat ouder model zonnebank waar de lampen van tegenwoordig niet allemaal in passen.
Na een telefoontje met Peter kreeg ik het juiste advies wat ik wel en niet nodig was om alles weer up-to-date te krijgen.
Een mix van 2 verschillende maten heeft ervoor gezorgd dat we weer een goede zonnebank hebben!

4 novembre 2024

Risposta di Zonnebanklampen

We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen

Helemaal top

Na een aantal jaar was er 1 lamp kapot gegaan, dus beter alles vervangen... snel geleverd, goed verpakt, makkelijk bestellen, wat wil een mens nog meer.. helemaal prima .. keep up the good work !!

5 agosto 2024

Beste Lampie,

Heel erg bedankt om deze ervaring te delen op Trust Pilot!

We streven ernaar om een top service te bieden en niet alleen door top producten te leveren!

We zien je graag bij ons terug.

Valutata 5 stelle su 5

Super service aan te raden 👍👍🌞…

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen na kapotte lampen aangekregen te hebben dat niet hun fout is
Maar ik zal hier blijven bestellen
Echt goede en vriendelijke service
Echt aanrader 👍👍👍👍👍👍🌞

26 luglio 2024

Beste Gina,

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring.

We doen er alles om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, we zijn blij dat het gelukt is.

We zien je graag in de toekomst bij ons terug!

Prima service!

Had 10 zonnebanklampen besteld, bleek er 1 defect te zijn,mail verstuurd en de volgende dag al een mail terug ontvangen met de mededeling dat men kosteloos een nieuwe lamp zouden versturen en reeds ontvangen.
Nu branden alle 10 zonnebanklampen perfect! Super service!

22 marzo 2024

Beste Geert,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Enkele keer zit er een rotte appel tussen. We zorgen er dan uiteraard voor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

We zien je graag in de toekomst bij ons terug.

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch buitengewoon vriendelijk en…

Telefonisch buitengewoon vriendelijk en correct geholpen met eerlijk advies en duidelijke afspraken welke allemaal werden nageleefd.

Een aanrader !

7 marzo 2024

Beste Jaap,

Bedankt voor je review!

Fijn dat je zo tevreden bent.

We zien je graag in de toekomst bij ons terug.

Topservice

Topservice! Mijn gezichtsbruiner had een mankement na de garantie en toch door ze nagekeken en kosteloos gerepareerd.

27 gennaio 2024

Beste MTM,

Bedankt voor je review.

Uiteraard willen we zelfs na de garantie zo goed mogelijk service blijven geven over onze artikelen.

We zien je graag in de toekomst bij ons terug!

Top service

Top service, snel en prettig!!

15 novembre 2023

Risposta di Zonnebanklampen

Hartelijk dank om ons met 5 sterren te beoordelen en erg leuk om deze beoordeling te lezen!

Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Snelle levering (binnen een dag)
Correcte afhandeling en goede service.
Reageren bijzonder snel en vriendelijk op vragen.
(in ons geval Mevr. Rowéna)

19 ottobre 2023

Risposta di Zonnebanklampen

Hartelijk dank om ons met 5 sterren te beoordelen. We streven ernaar om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen. Nogmaals bedankt voor de leuke beoordeling!

Valutata 1 stelle su 5

Ontzettend slecht product en een…

Ontzettend slecht product en een slechte service. Doe het niet! in ieder geval niet bij dit bedrijf.

24 aprile 2023

Beste meneer Kerstma,

We vinden het jammer om te lezen dat u op deze manier ons ook nogmaals slecht beoordeelt.

Ik heb uw case er nogmaals bij gepakt. ​We hebben u destijds een nieuw exemplaar verzonden. Dit liet een paar dagen langer op zich wachten dan gebruikelijk vanwege dat uw retour ruim te laat is terug gezonden door u. De klantenservice moet dan akkoord krijgen om dit retour buiten het ruime retourtermijn van Bol.com (30 dagen) te accepteren. Daarbij zagen wij ook nog eens dat de gezichtsbruiner beschadigd was. In overleg is er besloten dat we u zelfs nog een nieuw exemplaar zouden toezenden. U verwijt ons slechte service te bieden, maar daar zijn wij het niet mee eens. Wij, maar ook u, heeft zich te houden aan de voorwaarden van Bol.com. U als consument moet beschermd worden, maar er zijn ook regels dat wij als bedrijf beschermt worden tegen consumenten zoals u.

We hebben u altijd netjes te woord gestaan ondanks dat u ons personeel voor van alles uitmaakte, tientallen keren zelfs. We staan altijd open voor communicatie, maar wel op een beschaafde manier. Helaas is u dat niet gelukt. Wij zijn geschrokken en zeer teleurgesteld in u als consument.

Rowena
Zonnebanklampen.nl

Ontzettend goede service!Heel…

Ontzettend goede service!Heel behulpzaam en vriendelijk!
Ben zeer tevreden over zonnebanklampen.nl

27 marzo 2023

Dag heer/mevrouw P.J. Persoons,

Wat fijn om te lezen! Hartelijk dank voor uw review!

Valutata 4 stelle su 5

Goede lampen en betrouwbaar bedrijf

Goede lampen en betrouwbaar bedrijf. Levering een dag later dan gepland, kan gebeuren.

7 marzo 2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review!

We doen onze uiterste best om de levering zo snel mogelijk te geschieden. In enkele gevallen gaat het weleens mis :(. Excuses hiervoor.

Rowena van Zonnebanklampen.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più