Alle våre ønsker for seremonien ble oppfylt, selv de valgene som var helt spesielle for oss. Flere kommenterte at det var den fineste begravelsen de hadde vært i. Det var en god prosess før beg... Leggi di più

Veldig fornøyd med at alle våre ønsker ble så godt i varetatt, vi fikk gode råd og veiledning om alt rundt et dødsfall. Dere ordnet det slik at det ble lett for oss. Tusen takk for en verdig sermoni... Leggi di più
Veldig hyggelige og imøtekommende personer som tok hensyn til våre ønsker og at vi var flere som ville ha et ord med i avgjørelsene ble taklet på en bra måte. Veldig flink sermonileder og vi ble go... Leggi di più
Flinke imøtekommende ansatte, som gjorde det fint og lett og planlegge i en trist tid. Omsorgsfulle. Ble en flott og personlig seremoni som min mor hadde vært veldig glad for. Veldig glad for at vi fi... Leggi di più
Nydalsveien 33, 0484, Oslo, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Utrolig hyggelige mennesker, profesjonell utførelse, gode råd og flott veiledning. Vil absolutt anbefale Christian og Malene fra Líf på det varmeste. Jeg følte godt ivaretatt i ukjent terreng.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Veldig fine og behaglige, de gav oss gode råd og fant løsninger som vi trengte til min fars begravelse.
Ønsker du å føle deg sett og hørt som etterlatte kan de absolutt anbefales.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Vi hadde en god opplevelse å få legge gravferden til Lif. Våre ønsker ble respektert og vi følte oss ivaretatt. Vi fikk god informasjon og opplevde at Lif hadde tid til oss. God kommunikasjon både skriftlig og muntlig.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Vi opplevde Lif begravelsesbyrå som svært profesjonelle og dyktige med stor omtanke og varme for oss og situasjonen vi sto i med tap av enda en nær på kort tid. Takk for all bistand i denne utrolig vanskelige tiden.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Veldig hyggelige og hjelpsomme tok tak i alt, så vi sørgende kunne ta litt avstand fra det vanskelige i denne perioden.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Fantastisk god service. Gode råd og veiledning gjennom hele prosessen. Kan trygt anbefale Lif begravelsesbyrå på det varmeste.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Takk for meget god bistand i forbindelse med vår mors bortgang. Opplevde Lif begravelsesbyrå som profesjonelle og varme. Møtte alle våre behov med empati og forståelse. En verdig avslutning for vår mors siste reise. Takk ❤️

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Lif og Christian loset oss trygt gjennom prosessen fra a til å. Lett å få kontakt med underveis, og fulgte tett opp fortløpende. Seremonien ble akkurat slik vi ønsket, og vi gir våre varmeste anbefalinger til andre som trenger et begravelsesbyrå.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Det ble en fin og verdig bisettelse. De ansatte i Lif var empatiske, og tok hånd om det praktiske rolig og effektivt.
Som pårørende ble vi veiledet og ivaretatt på en god måte.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Vi takker for all god hjelp med begravelsen til pappa. Han fikk en fin og verdig begravelsessermoni.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Hyggelig førsteinntrykk og all oppfølging videre var som det bør og skal være.
Vi ringte til fire forskjellige byråer, Lif begravelsesbyrå utmerket seg som det mest profesjonelle av de alle. Flott at det kom et byrå som ønsker å utfordre de etablerte store selskapene.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Raskt svar på alle spørsmål selv på en søndag. Veldig fornøyd.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Det var lite som var overlatt til tilfeldighetene i denne prosessen. For min del var dette helt nytt og en tjeneste jeg håpet og ikke skulle måtte benytte meg av.
Christian som jeg fikk kontakt med, tok hånd om alt fra start til slutt. Transport av kiste, dekorasjoner, dokumenter, minneside og annet som hører med i en krevende tid. Det ble også arrangert med en soloist da anlegg i kirken ikke kunne spille av ønsket musikk.
Kjempe fornøyd med hele opplevelsen og for all veiledning og informasjonsflyt underveis i prosessen.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Oppfølgingen var helt fantastisk. Alltid tilgjengelig og ønsket om å vise tilstedeværelse til enhver tid har gjort familien og pårørende trygge og ivaretatt. Dette anbefaler jeg på det sterkeste.

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Veldig imøtekommende mennesker, veldig rause på pris, og på tilbydersiden når det gjaldt å finne løsninger, og stille opp for oss.
Anbefaler de på det varmeste
Vennlig hilsen Runa, Anders og Are

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Rolig og informativ! Tok seg god tid på hjemmebesøk! Grei oppfølging!
Takk for hjelpen!

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Veldig fin opplevelse med lif begravelsesbyrå da min mor gikk bort. Godt samarbeid hele veien både før begravelse og i ettertid. Anbefales!

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Vi takker Lif begravelsesbyrå for en verdig og meget flott gjennomført seremoni ved Randi’s siste reise.
Stor takk til Christian for profesjonell hjelp og oppfølging fra begynnelse til slutt.
Anbefales på det sterkeste. Hilsen Tore og Barbro

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Usedvanlig imøtekommende, støttende og hjelpsomme på alle måter både før, under og etter begravelsen. Christian er lett å snakke med, løsningsorientert og viser ekte interesse for deg og dine behov i en vanskelig tid. Anbefaler på det varmeste

Risposta di Líf begravelsesbyrå
Søkte blant flere aktører i Asker-områet, og valget falt på Lif på grunn av tiltalende hjemmeside som utstrålte trygghet og omtanke, samt god informasjon og pris. Rask og profesjonell håndtering, behagelig kommunikasjon fra Christian. Begravelse uten sermoni, men allikevel viktig å oppleve å bli ivaretatt på en god måte. Anbefaler til alle som står oppe i en krevende sorgsituasjon som et dødsfall som regel innbærer.